Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Gonziau, tai kaip ten su baravykais reikalai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 12, 18:45)
Gonziau, tai kaip ten su baravykais reikalai?

ui,pamiršau...Visiškai prasti-nei vieno nerado.Kelmučių yra
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 12, 19:42)
ui,pamiršau...Visiškai prasti-nei  vieno nerado.

Užtat ir pamiršai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 12, 20:05)
Užtat ir pamiršai biggrin.gif

iš džiaugsmo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 12, 21:00)
iš džiaugsmo bigsmile.gif

Iš džiaugsmo, kad baravykų nėr? blink.gif

Mano mergelė staiga sugalvojo, kad nori saldainių. Ir išėjo pirkt. Dabar blink.gif tamsu, lyja, vėjas..
Kulke, būna pas tave taip?
Atsakyti
Labas vakaras,
Kulke, labai gražus megztukas, o jau spalvytė.... wub.gif
Saintlina, riešines dėkis ir šiltai tupėk, o mergelė tegu šokinėja apie tave biggrin.gif
Lylia eilinį kartą stebina savo kruopštumu smile.gif
Gonzikai, kulke kaip jūsų antrokai?
Gaudvile, mažoji sveika?
Pou, kaip tavo mokslinčius?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 12, 21:26)

Mano mergelė staiga sugalvojo, kad nori saldainių. Ir išėjo pirkt. Dabar blink.gif tamsu, lyja, vėjas..
Kulke, būna pas tave taip?

biggrin.gif Tai aišku. Vakar va kebabų išlėkė užsimanęs. Jis blusą į Maskvą pėsčią nuvarytų vardan skanesnio kąsnelio biggrin.gif
QUOTE(NERA @ 2017 10 12, 21:57)

Ir man patinka biggrin.gif

Nu kaip. Iš mokslo pusės kaip ir nėr blogai. Bet visur kitur- chitravoja, tingi, muilinasi ir t.t. Ryškiai per mažai veiklos. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 10 12, 21:57)
Labas vakaras,
Saintlina, riešines dėkis ir šiltai tupėk, o mergelė tegu šokinėja apie tave biggrin.gif
Lylia eilinį kartą stebina savo kruopštumu smile.gif
Gaudvile, mažoji sveika?
Pou, kaip tavo mokslinčius?

Labas, o kas pas tave pačią naujo? smile.gif
Atsakyti
O, kaip smagu, Nera užsuko thumbup.gif kaip gyveni? Kaip dukrytės sveikata? Kaip mažasis genijus gyvena?
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 12, 22:03)
biggrin.gif  Tai aišku. Vakar va kebabų išlėkė užsimanęs. Jis blusą į Maskvą pėsčią nuvarytų vardan skanesnio kąsnelio  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti

Gėdykis, moterie, pati juk moki biggrin.gifAprašymu galiu pasidalinti, jei megzt norėsi smile.gif

Kulkyt, nėra laiko, daug viskokių kitokių užsiėmimų turiu... ;) Aš tik šiaip bendrai klausiu dėl užsakymų, jeigu kartais laabai ko užreikėtų... :D

Labas rytas....

Atsakyti
NERA, o kaip jūs visi gyvenat? wub.gif

Mažoji neserga, tfu tfu. Šeriu vitaminais su ežiuole ir kol kas laikosi bigsmile.gif

Labas iš ryto.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Geriu kavą, norit?

Gonziau jei reik rašto megztinio apačios galėsiu fajebokan įmest, bandžiau vakar foto kelt per programas, sumaitoja visiškai. Elementaru ten, vieną išmezgi, kitą nukeli kaip išvirkščią.

QUOTE(rytorasa @ 2017 10 13, 08)
Kulkyt, nėra laiko, daug viskokių kitokių užsiėmimų turiu... ;) Aš tik šiaip bendrai klausiu dėl užsakymų, jeigu kartais laabai ko užreikėtų... biggrin.gif

Jei jau užsireiks mirk/gyvenk ir tai bus mano jėgoms - kreipkis smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 13, 09:08)

Mažoji neserga, tfu tfu. Šeriu vitaminais su ežiuole ir kol kas laikosi  bigsmile.gif

Tfu tfu ir nuo manęs jai. Negalima rašyt ir garsiai sakyt tokių dalykų biggrin.gif Tuoj pat viskas apsiverčia.
Mano dičkė tokia pasigleivėjus kažkiek. Ryte išsičiaudo kaip katinas ir žygiuoja toliau.
Atsakyti