Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ką veikiam? Ar šiemet Muzikinę kaukę kas žiūrot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 14, 19:14)
Ką veikiam? Ar šiemet Muzikinę kaukę  kas žiūrot? smile.gif

Dar biški palauk, greit abi vyną savaitgaliais gersim biggrin.gif
Kažkada žiūrėjau,neužkabino. Eisiu gal vėl ,Meistro ir Margaritos, klausytis, vakar 1 dalį perklausiau. Patinka.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 14, 19:48)
Dar biški palauk, greit abi vyną savaitgaliais gersim biggrin.gif
Kažkada žiūrėjau,neužkabino. Eisiu gal vėl ,Meistro ir Margaritos, klausytis, vakar 1 dalį perklausiau. Patinka.

Kaip tai netikiu, kad tu iš niekur nieko vynelį mauksi smile.gif

Reiktų ir man vėl perskaityt ar išklausyt - pasiruošt spektakliui smile.gif
O aš baigiau J. Viljams 'Stounerį' klausyt. Labai man patiko wub.gif nu labai. Mačiau, yra lietuviškai išleista.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 14, 20:25)
Kaip tai netikiu, kad tu iš niekur nieko vynelį  mauksi smile.gif

Reiktų ir man vėl perskaityt ar išklausyt - pasiruošt spektakliui smile.gif 
O aš baigiau J. Viljams 'Stounerį'  klausyt. Labai man patiko  wub.gif nu  labai.  Mačiau, yra lietuviškai išleista.

Pagyvensim- pamatysim. Vakar draugė sakė, kad degraduoju ne dienom, o valandom biggrin.gif
You Tubėj yra rusiškai meistras, įgarsinimas puikus. Kai perklausysiu, gal filmą pažiūrėsiu.
Pasiieškosiu Stounerio, jei sakai smile.gif O Soliarį skaitei? Mačiau išgirta knyga, irgi mačiau, kad YT yra įgarsinta. Verta prasidėti?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 14, 20:33)
O Soliarį skaitei? Mačiau išgirta knyga, irgi mačiau, kad YT yra įgarsinta. Verta prasidėti?

Nea, neskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 14, 19:14)
Ką veikiam? Ar šiemet Muzikinę kaukę  kas žiūrot? smile.gif

Gi buvom PL dieną. Daugiau savaitgalį ten mano nei kvapo nebus. Aina nakum. Būtų mano galioj, būčiau aš visus vorais užleidusi.
Žiūrau žiūrau. Tik nežinau ar turiu ką pasakyt apie ją biggrin.gif
Atsakyti
Lyja lyja lietus smile.gif

Labas dienas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Grazi diena bigsmile.gif

Kaip graziai dezese rausta pomidorai. Na nors del vieno pomidoro sutarta: ir man, ir vyrui, ir teciui skanus Corazon'ai. Net ir rudeni islaiko geras skonines savybes. Dezese rausta puikiai, nevysta, lyg is siltnamio.
Ir Lotaringija liuks. Pilnas dubuo armoniku. Ir Gonziko dryziai. As jau nekalbu apie mazas kriausytes - vienas daigas, o jau derlingumas. Man jos skaniausios ne jokiose salotose, bet siaip, kaip uzkandukas. Kaip ir juodieji vysniukai. Zodziu, liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 15 spalio 2017 - 09:42

Labas dienas smile.gif

Nu niaaa, saulė žeme ritinėjasi... :liezuvis:   O jau medžių spalvos, pro langą kasdien stebiu besikeičintį gamtos paveikslą.... :wub:

Labas rytas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 15 spalio 2017 - 09:26

Saulė saulė danguje :D 

Laaaaba. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 15, 09:48)

Labas dienas smile.gif

Pas mumi saulė šviečia wub.gif kad ir per miglą,bet kaip šilta,gera wub.gif
Su bobų vasarą ,bitės 4u.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif ploja.gif oro_buckis.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 15, 10:47)
Su bobų vasarą ,bitės 4u.gif

tai jau tikra bobų vasara atėjo wub.gif bent jau iki trečiadienio +18 žada bigsmile.gif reik traukt sabanoškes biggrin.gif
Atsakyti