Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

prêt-à-porter - ėjimui į gatvę, visokios 'nesąmonės' yr haute couture. Buitiškai tariant, otkutiūriškai madinga ir nereikia būt. O kas turi akį, ras kaip detales panaudot išėjimui į viešumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 spalio 2017 - 17:30
supratau, aukštoji mada tik aukštuomenės renginiams bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 spalio 2017 - 17:49
QUOTE(saintlina @ 2017 10 13, 18:49)
supratau, aukštoji mada tik aukštuomenės renginiams  bigsmile.gif

Tai kad ne biggrin.gif Ji niekam konkrečiam neskirta nuo-iki. Greičiau spalvų, formų tendencijos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 13, 18:56)
Tai kad ne  biggrin.gif Ji niekam konkrečiam neskirta nuo-iki.

ne ne ne, negadink man malonumo įsivaizduojant otkutiūrinį aukštuomenės panterų susibėgimą.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 13, 19:29)
ne ne ne, negadink man malonumo įsivaizduojant otkutiūrinį aukštuomenės panterų susibėgimą..  bigsmile.gif

OK, linksminkis biggrin.gif O kada balionu skrisit? Kiek laiko tie kuponai galioja? bigsmile.gif

Ir kokiam vakar (?) spektakly buvai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 13, 19:34)

O kada balionu skrisit? Kiek laiko tie kuponai galioja?  bigsmile.gif

Ir kokiam vakar (?) spektakly buvai?

turbūt jau šiemet liks skrydis.. metus galioja kuponai.

trečiadienį buvau smile.gif šitam smile.gif
http://www.teatras.l...us_demokratija/
Atsakyti
Labas vakaras,
Buvom šiandien su mažium pastovėti už donorystę- nu negaliu aš be tokių renginių ax.gif dukra išlėkus į Strasbūrą- dalyvauja ES mokinių asamblėjoj, turėjo pasisakyti apie ES plėtrą ir finansus. Mažiukas mokytis tingi, visa laimė, kad kažkaip gaunasi, o jei neskubėtų taip tai ir klaidų nebūtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 10 13, 21:37)
Dukra išlėkus į Strasbūrą- dalyvauja ES mokinių asamblėjoj, turėjo pasisakyti apie ES plėtrą ir finansus. 
Mažiukas mokytis tingi, visa laimė, kad kažkaip gaunasi, o jei neskubėtų taip tai ir klaidų nebūtų unsure.gif

Būsima prezidentė thumbup.gif

stebėčiausi, jei jam nesigautų smile.gif

Labas dienas visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 14, 08:41)
Būsima prezidentė thumbup.gif

stebėčiausi,  jei jam nesigautų smile.gif

Labas rytas,
Saintlina vienintelis jos pasiruošimas buvo- pasižiūrėti kokie orai bus, kad žinotų kokius rūbus dėtis, nes oficialios aprangos tik į europarlamentą reikėjo. Ir tik kai aš baubti pradėjau, kad iš visų 20 Lietuvos vaikų ji pati jauniausia ir pati durniausia bus, tai sakė gerai gerai- paskaitysiu unsure.gif
Nesamonės jam geriausiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 10 13, 21:37)
Buvom šiandien su mažium pastovėti už donorystę- nu negaliu aš be tokių renginių ax.gif  dukra išlėkus į Strasbūrą

Šaunuoliai kokie visi bigsmile.gif

Labas, uf, jau net man per daug erotiškas oras, biškį atsibodo laugh.gif Ką veikiam, kas pietums? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 spalio 2017 - 12:31
Atvažiavau į kaimą, bet daryt tai nėr ko - lietus pila. O ryte visai neblogas oras atrodė..
Papildyta:
Atvažiavau į kaimą, bet daryt tai nėr ko - lietus pila. O ryte visai neblogas oras atrodė..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 14, 15:37)
Papildyta:

pas mus nuo ryto, nepila, bet palyja vis.
Pažiūrėk, parašysiu tuoj žinutę smile.gif
Atsakyti