Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 25, 17:58)
Ne apie tai galvoji!  biggrin.gif Greit greit pasisakyk už dalyvavimą akcijoj.

Kulke, ir tu netempk gumos, a  bigsmile.gif

Pasisakau smile.gif žiauriai fainas procesas tas dovanėles parinkinėt thumbup.gif gaut, be abejo, ne mažiau čiotka smile.gif
Nors nei idėjų, nei lašinių neturiu lotuliukas.gif

Sninga pas mus bigsmile.gif trūksta tik mandarinų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 spalio 2017 - 17:41
QUOTE(saintlina @ 2017 10 25, 18:39)
Pasisakau smile.gif žiauriai fainas procesas tas dovanėles parinkinėt thumbup.gif gaut, be abejo, ne mažiau čiotka smile.gif

Sninga pas mus  bigsmile.gif  trūksta tik mandarinų smile.gif

wub.gif

Ai, lašinių ir aš neturiu, nu tų kiaulės laugh.gif Ale idėją vienai bitei nuo-iki yra.

Lylia, pažiūrėk koks bjaurus oras, vadinasi reikia ko nors šventiškai linksmo. Dalyvauk, a? Tikėk ir Gonzikas ištrauks tau Gonziką, pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 25, 18:39)

Sninga pas mus  bigsmile.gif  trūksta tik mandarinų smile.gif

idėjų ir aš neturiu..nei vienos unsure.gif o lašiniai jau iš sąrašo išbraukti...
pas mum pūga taško šlapias snaiges tiesiai langan...o šalia bliūdas mandarinų stovi wub.gif trūksta tik Advento vainiko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 25, 18:46)

Ai, lašinių ir aš neturiu, nu tų kiaulės laugh.gif Ale idėją vienai bitei nuo-iki yra.

Lylia, pažiūrėk koks bjaurus oras, vadinasi reikia ko nors šventiškai linksmo. Dalyvauk, a? Tikėk ir Gonzikas ištrauks tau Gonziką, pamatysi bigsmile.gif

tau gerai,kai tavo smegenys darbiniu įjungtos bigsmile.gif maniškės vis dar grybauja
biggrin.gif biggrin.gif gerai būtų rolleyes.gif wub.gif bo ana mane kaip nuluptą žino biggrin.gif
Atsakyti

Ai, lašinių ir aš neturiu, nu tų kiaulės laugh.gif

Aaaa, tų kitų ir aš turiu lotuliukas.gif bet dovanoms, įtariu, netiks lotuliukas.gif
Papildyta:
Tikėk ir Gonzikas ištrauks tau Gonziką, pamatysi  bigsmile.gif

viešųjų ir privačiųjų interesų konfliktas, sakyčiau g.gif
Atsakyti
Dėve Dėve, negaliu neit kartu su banda! I'm in!
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 25, 19:05)

tai ką?da ir kontrolę man užsiundysi? blink.gif : unsure.gif huh.gif hmm.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 25, 19:14)
tai ką?da ir kontrolę man užsiundysi? blink.gif 

Valstybės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 25, 18:56)
tau gerai...

bo ana mane kaip nuluptą žino  biggrin.gif

Nu kur jau ten tas gerai - šaudau pro šalį. Ale man negėda prisipažinti garsiai laugh.gif

Tai tu ją dar draugiškai pakrutink wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 10 25, 19:05)

A kur matei 5 bites konfliktuojančias laugh.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 10 25, 19:13)

wub.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 25, 19:14)
tai ką?da ir kontrolę man užsiundysi? blink.gif  :  unsure.gif  huh.gif  hmm.gif  doh.gif

Pagal tikimybių teoriją - net 25% O tai yra baisiai daug. Nieko ta kontrolė nepeš bigsmile.gif
Atsakyti

Nu jetau, gerai jau, gerai, traukit į savo aąrašą, kad jus kur bitės apdūgztų :D ką jūs be manęs darytumėt :D 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 25, 19:13)

nieko neliko iš mūsų mandrumo :lol
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 25, 19:23)
Nu jetau, gerai jau, gerai, traukit į savo aąrašą, kad jus kur bitės apdūgztų biggrin.gif ką jūs be manęs darytumėt biggrin.gif 

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 spalio 2017 - 18:30
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 25, 19:23)
<p>Nu jetau, gerai jau, gerai, traukit į savo aąrašą, kad jus kur bitės apdūgztų biggrin.gif ką jūs be manęs darytumėt biggrin.gif </p>

CHA. Va jums šventas naivumėlis bigsmile.gif ne veltui tikėjau thumbup.gif Lylia, maladiec thumbup.gif
Atsakyti