Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Saintlina, :D :D :D 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 25, 20:54)
supratot? Man Gaudvilės netraukit, abo nieko panašaus išmokt iki Kalėdų nespėsiu biggrin.gif

bet būna atsitinka..........закон подлости devil.gif vartotojo įkelta nuotrauka

ui,RYTO RASA,,ir iš tavęs žinių laukiu ax.gif
Atsakyti
Gonzikai, jei yra noras dalyvauti- galiu aš burtus traukti biggrin.gif vis tiek pas mane rankos Iš atitinkamos vietos ax.gif
Na ką , pagal naują modelį ne tik soc darbuotojų neatsiginsim, tai ir vaikus atims unsure.gif
Saintlina, kaip mažiukas?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 25, 21:50)
bet būna atsitinka..........закон подлости devil.gif vartotojo įkelta nuotrauka

Kokia mondri alfa bitė biggrin.gif

Aš tai tikrai nemegsiu, nesiūsiu, neversiu, nekepsiu, nenersiu ir nieko nedarysiu. Geriausiai man išeina pirkti biggrin.gif Tik iki to pirkimo dar idėją reik sugeneruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 25, 21:50)
bet būna atsitinka..........закон подлости devil.gif

tai liks Gaudvilė be siūto, austo, verpto, nerto ir pan. Vargšelė fear.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 10 25, 21:57)
Na ką , pagal naują modelį ne tik soc darbuotojų neatsiginsim, tai ir vaikus atims unsure.gif
Saintlina, kaip mažiukas?

kas vėl naujo ant Marijos žemės?

įvyko lūžis į gerą pusę thumbup.gif
Atsakyti

Na ką , pagal naują modelį ne tik soc darbuotojų neatsiginsim, tai ir vaikus atims ?

Ar kad vaikai pusplikiai vaikšto? :D gerai, kad mano užaugę, nors nieks neatims. Nors pusė ir taip išsilakstę, LT kaip baubo kratosi. 

Atsakyti

Aš tai tikrai nemegsiu, nesiūsiu, neversiu, nekepsiu, nenersiu ir nieko nedarysiu. Geriausiai man išeina pirkti biggrin.gifTik iki to pirkimo dar idėją reik sugeneruoti biggrin.gif

Man tinka. Tik lašinių nepirk, kad ir su gera skūra rastum. Kumpelius ar dešras priglausčiau. Ką čia dar, kad ko svarbaus neužmirščiau.  :hmm:​ nu parašysiu, jei ką :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 25, 22:28)
Man tinka. Tik lašinių nepirk, kad ir su gera skūra rastum. Kumpelius ar dešras priglausčiau. Ką čia dar, kad ko svarbaus neužmirščiau.  hmm.gif​ nu parašysiu, jei ką.

Vot ėdri bitė, visai kaip aš biggrin.gif
Atsakyti

Vot ėdri bitė, visai kaip aš biggrin.gif

Kad žinotum, kokia alkana dabar sėdžiu, turbūt apsiverktum  :unsure::D

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 25, 22:32)
kokia alkana dabar sėdžiu, turbūt apsiverktum  unsure.gifbiggrin.gif

O ko čia daba badauji? Lašinius mums taupai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 spalio 2017 - 21:43

Mhm, suvalgyčiau dabar lašinių, turbūt ryte iš lovos nepakilčiau, galva plyštų pusiau. Kuo anksčiau užbaigiu malti žandikaliais tuo ryte galva šviesenė. 

Tiesa, ar skaitei ,,Moterų miestas"? Apie karą Vokietijoje. Vakar pradėjau tarp kitko, žiūriu, kad turėtų būti gera. Šiaip tai ,,Čiauškutę" skaitau :D

Atsakyti
Nea, neskaičiau. Daba Adler-Olsen naują detektyvą skaitau apie skyrių Q smile.gif o klausau Ulickajos 'Nuoširdžiai jūsų Šurikas'.
Atsakyti