Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 26, )
Šiaip tai pereisiu ant petražolių arbatos. Rimtai. Darže žali kupstai, o kai paskaitau, koks gėris ta arbata, tai būtų griekas leisti tokiam daiktui prapulti. Gal nors kiek išsivalys snargliai biggrin.gif

Pas mane ir darže dar žaliuoja, ale negersiu aš šitos gadasties. Geriau jau svarainiai biggrin.gif
O klausyk, sakyk atvirai, tau tikrai būdavo skanu tie piktžolių kokteiliai? bigsmile.gif Mane jau senai kankino šitas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 26, 13:01)
O klausyk, sakyk atvirai, tau tikrai būdavo skanu tie piktžolių kokteiliai?  bigsmile.gif  Mane jau senai kankino šitas klausimas  biggrin.gif

pažįstu vieną, kuri save įtikina, kad labai skanu tokie visokie brudni dalykai, jeigu skelbiama, kad anie sveiki.
Atsakyti
Mes su mergiote darydavom pagal GG ir kitus užsienietiškus receptus. Pvz net labai gaiviai skanu toks marmalas: keli trumpavaisiai agurkai, pusė avokado minkštimo, laimo sultys, gera sauja špinatų ir vandens tiek, kad apsemtų.

Grynai žolių net negalima pagal onkologus, o saujelė nei šlykštu, nei kenksminga organizmui.
Atsakyti

Pas mane ir darže dar žaliuoja, ale negersiu aš šitos gadasties. Geriau jau svarainiai biggrin.gif
O klausyk, sakyk atvirai, tau tikrai būdavo skanu tie piktžolių kokteiliai? bigsmile.gifMane jau senai kankino šitas klausimas biggrin.gif

Yra ir bjauresnių arbatų. Bjauriausia gal pelynų ir islandinės kerpenos. Nasturtos šlykščios. Petruškos - o tiap, kaip kažkas sakydavo.

Sakau atvirai- man tikrai labai patinka žalieji kokteiliai. Susipildavau po litrą. Skaniausi su jaunų dilgėlių, agurklių arba juodųjų serbentų lapais. Dar liepų lapai švelnūs. Špinatai patinka, bet čia kultürinis augalas. Reiks pradėti plaktis vėl, agurklių pilnas daržas. Ir su saulėgrąžų daigais skanu. Tik kartais kai dėdavau daugiau šaldytų uogų, büdavo per rūgštu. Nors kai pabandžiau pirmą sykį plaktis, tada buvo tikrai bjauru. Gal priprasti reikia? 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 26, 11:00)
Atėjau pakeikti ant sistemos.

Ir aš atėjau pasikoliot, jei galima. Šiandien grįžtu namo, žiūriu, pranešimas guli, kad mano mašina išregistruota blink.gif Nei jokio pranešimo kad TA baigėsi. Nu tu kurmi kurmi, ot b.ledynos. O kad važinėju visur atsipūtusi, galvoju gi sms'u praneš man skleroznikei jei reiks. Dabar iš naujo priregistruot. Kaip man dabar važinėt, nu? Pėsčiom kulniuot, čto li? anot saintlinos..

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 26, 11:00)
kad jau tokia gera buvai,pabūsiu ir aš  biggrin.gif Gaudyk,

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Kulkė @ 2017 10 26, 11:19)
Tu vis dar Telia(ominitel) mobiliu naudojies? Aš išmainiau į Tele2, pasiėmiau neribotą - laaabai patenkinta. Ir ryšys geras ir nebėr srauto sulėtėjimo. Vieni pliusai.

Tas omnitelio kankorėžis pas mane namie visada būna, niekur jo nesivežioju. Kitas mano internetas Bitės. Šitas visada su manim važiuoja. Bet tai aš dažnai būnu tokioj pasaulio skylėj, kur neveikia ani joks internetas biggrin.gif Nu gal koks mezonas ir veiktų, bet negi visus internetus dabar susipirksi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 spalio 2017 - 13:46
Praeit TA, priregistruot ir važinėt sau toliau. Paprasta rodos viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 10 26, 14:43)
Ir aš atėjau pasikoliot, jei galima. Šiandien grįžtu namo, žiūriu, pranešimas guli, kad mano mašina išregistruota

Gal tik sustabdytas dalyvavimas eisme? Abo pirma tokį atsiunčia, o išregistruoja turbūt po pusmečio.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 10 26, 15:59)
Gal tik sustabdytas dalyvavimas eisme? Abo pirma tokį atsiunčia, o išregistruoja turbūt po pusmečio.

Nauja tvarka, iškart išregistruoja. Labai daug važinėja su negaliojančia TA.

Tai kada jau bus burtai traukiami? Makaulė nežino į kurią pusę orentuotis biggrin.gif
Atsakyti
Aha, Gaudvile, paprasta. Taip tik pasakose būna. Man važiuot savo reikalais DABAR reikia, o ne viską metus užsiimt tokiais niekais kaip TA ir mašinos registravimas unsure.gif

Saintlina, mano mašina, pasirodo, jau prieš dvi savaites išregistruota, spalio 12d., o laišką gavau tik šiandien. Aiškiai parašyta, kad, tamstele, malonėkit iš naujo įregistruot savo tačkę. Kas ir kurioj kūno vietoj susikišę tą laišką taip ilgai laikė? Nu klounai, ne kitaip. Vadinasi TA pasibaigė pavasarį. Išregistravo ir nė neamtelėjo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 26, 16:02)
Tai kada jau bus burtai traukiami? Makaulė nežino į kurią pusę orentuotis  biggrin.gif

Nuo kada cia?

Tai bet kada, matyt. Nepanašu, kad kas dar norėtų prisijungt. O kas tuos burtus trauks?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 10 26, 16:02)

Ane? Tai dabar ne tik be TA važinėsiu, bet ir išregistruota biggrin.gif
Atsakyti
Ex, tai visą tą laiką spakainiai ir važinėjai su auto, kuriai negalima eisme dalyvaut? biggrin.gif
Atsakyti