Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2017 10 26, 10:39)
Prieš atsakydama net nuėjau patikrinti kas parašyta,

wub.gif wub.gif pas mane ir augo šiltnamy vazonuose po tavo žalia kriauše ir Lunnyj vostorg'u.Ir labai gausiai derėjo bigsmile.gif
Su pilnu pavadinimu radau ir info bigsmile.gif Ačiūūūūūūūūūvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 spalio 2017 - 09:45
QUOTE(saintlina @ 2017 10 26, 10:18)
aš jau mislinau, kad tu tai jau točniai žiemos miegu užmigai. Kur kitur tiek laiko dingt galima??

Kas aš tau, barsukas? biggrin.gif nemiegu žiemą, krebždu vis kažkur arba interneto neturiu, nu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 26, 10:42)

Su pilnu pavadinimu radau ir info  bigsmile.gif Ačiūūūūūūūūūvartotojo įkelta nuotrauka

O, pasijaučiau naudinga biggrin.gif
Įmesk nuorodą, aš tingiu rusiškas raides rinkt ;) pasiskaitysiu ar gražiai rašo apie floridą internete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 10 26, 10:48)
Kas aš tau, barsukas? biggrin.gif

barsukienė biggrin.gif
Atsakyti

Atėjau pakeikti ant sistemos. Nu jetau jetau, abu su vyru ir bambam, ir juokiamės. Vasarą sukišo elektros kabelį po žeme, išrovė cementinius stulpus, nusirinko laidus ir dingo. Valio, gal elektra  nedinginės, kaimas pagražėjo. Bet neliko gatvėse apšvietimo, projekte nenumatyti stulpai, žadėjo po kelių metų pastatyti metalinius. Nu i ką, užvakar žiūrim- parvažiuoja stulpai. Tie patys seni cementiniai, tik jų dar daugiau :D ką tik prie mūsų atgal įkasė, gerai, kad kaimynų sklype. Ir laidai tie patys palaidi bus ištempti, net ne kabelis. Aūlas ir lieka aūlu, ką čia bešnekėti. Tik kam reikėjo tuos senus rauti? :D

Atsakyti
K

O, pasijaučiau naudinga biggrin.gif
Įmesk nuorodą, aš tingiu rusiškas raides rinkt ;) pasiskaitysiu ar gražiai rašo apie floridą internete biggrin.gif

kad jau tokia gera buvai,pabūsiu ir aš biggrin.gif Gaudyk,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 spalio 2017 - 10:00
Lyliaaa, kavooos! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 26, 11:00)
<p>Atėjau pakeikti ant sistemos.

nugis ,reik visiems gyvent biggrin.gif o kaikam prabangiau nei kitiem....
a,beje,žemės deklaraciją gavai?žiauriai pabrango?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 26 spalio 2017 - 10:11
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 10 26, 11:00)
kad jau tokia gera buvai,pabūsiu ir aš  biggrin.gif Gaudyk,

Ir aš pagavau bigsmile.gif Dziękuję bardzo biggrin.gif
Papildyta:
arba interneto neturiu, nu biggrin.gif

Tu vis dar Telia(ominitel) mobiliu naudojies? Aš išmainiau į Tele2, pasiėmiau neribotą - laaabai patenkinta. Ir ryšys geras ir nebėr srauto sulėtėjimo. Vieni pliusai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 26, 11:00)
Tik kam reikėjo tuos senus rauti? biggrin.gif</p>

pamatytum, kiek įkainuoti darbai, suprastum biggrin.gif
Atsakyti

Lyliaaa, kavooos! ]

Taip, Kulke, taip!!!! Tiksliai tuo metu sėdėjau su sūreliu ir kava :D 

Šiaip tai pereisiu ant petražolių arbatos. Rimtai. Darže žali kupstai, o kai paskaitau, koks gėris ta arbata, tai būtų griekas leisti tokiam daiktui prapulti. Gal nors kiek išsivalys snargliai :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 26, 12:05)
Gal nors kiek išsivalys snargliai biggrin.gif

taigis jau išaiškinta - jeigu su sūreliais gersi, nesvarbu, kokia arbata bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 10 26, 12:05)
Gal nors kiek išsivalys snargliai biggrin.gif

console.gif

Dėve, dėve, , kuo čia taip užsiteršei, kad tokius kakus turi šalint verysad.gif Valgyk lašinį su svogūnu ir juoda duona. Liuliai tikrai bijos lįst laukan bigsmile.gif
Atsakyti