Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 11 02, 16:49)
tai šitie jau be tavo pagalbos patys megztų?  bigsmile.gif

klausimas tik, ką aš su juo veikčiau lotuliukas.gif

oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai ar gavo vaikas lėle pasidžiaugt? lotuliukas.gif

Niii, nieks už pačią nenumezgtų, kad ir kiek tos ergonomijos būtų biggrin.gif

Ką ką, per tijatrą nosį krapštytum biggrin.gif

MB sakė, kad čia sunkios vaikystės padariniai biggrin.gif labai norėjo, gavo ir nežaidė.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 16:36)

fainas daiktas gavosi. Nu, kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 16:53)
Vilna su tvidu, lietuviška. Gerus siūlus gaila gadint - ta pele dar ir Skrudžas McDakas pasirodo lotuliukas.gif

Taigi, kad turiu ir mezgiau. Pilkas melanžas labai fainas, minkštas, o lašišinis melanžas - kietas stagaras, gadastis. Numezgiau dvi detales ir ranka nuo užpraėjusios vasaros nekilo susiūt. Nu jau labai labai šiaip sau. Taigi, neaišku, kaip koks dažymas siūlą paveikia.

Tradicinis klausimas- o jai negrauš? Nes man vos perskaičius kasytis noris. Aha, žinau aš tą Skrudžą biggrin.gif

Tu matai. Nei pilkas, nei lašišinis nedomina biggrin.gif Tokį gražų citrininį mačiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 15:54)
MB sakė, kad čia sunkios vaikystės padariniai  biggrin.gif  labai norėjo, gavo ir nežaidė.

Labai teisingi žodžiai laugh.gif Manoji liūtė taip daug žaislų į antresoles užgrūdo. Nauji visiškai. Mažei vis ištraukia ką nors, a ši per kelias dienas patvarko ax.gif
Atsakyti

tai kodėl nepavalgai? Nuo bado galvą ir skauda turbūt unsure.gif

koks ten voratinklis randasi? Čia dar neužgimęs? T.y. ne servetėlė? Bus kažkas didelio?

Staltiesė turėtų būti. Dydis bus toks, kiek užteks kantrybēs ir laiko. Greičiausiai bus ne -ė, o tik -ėlė :) 

Lylia, labai graži spalva! Linas?

O taip. Paprastas nedažytas. 

Kaupikės jūs, kaupikės :) . Aš džiaugiuosi, kai susilaikau. Buvau užsiš--- užsiprašyt dimensions rinkinio, nelabai man jie kaip tokie, bet vienas visai patiko. Bet praėjo karštis, gal ir gerai, kad susilaikiau. Pasidēčiau stalčiuj ir dulkėtų. 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 16:54)
Ką ką, per tijatrą nosį krapštytum  biggrin.gif

MB sakė, kad čia sunkios vaikystės padariniai  biggrin.gif  labai norėjo, gavo ir nežaidė.

į tijatrinį pirdikiulį netiltpų biggrin.gif be to, opasnas reikalas - dar vaizdas dingtų blink.gif

o, tai galėjai kiek lenda pati džiaugtis bigsmile.gif dažei plaukus?
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 16:36)
Šitas iš merino vilnos su kašmyru, o vasarinis- medvilnė su čiut kašmyro. Ir rankovės jau bus ne ilgos. Ir raštas kiek kitoks, tik modelis tas pats.

aik tu sau, jau konkretūs planai metams į priekį biggrin.gif o spalva kokia bus jau irgi numatyta?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 15:58)
Tradicinis klausimas- o jai negrauš? Nes man vos perskaičius kasytis noris. Aha, žinau aš tą Skrudžą  biggrin.gif

Tu matai.  Nei pilkas, nei lašišinis nedomina  biggrin.gif  Tokį gražų citrininį mačiau  wub.gif

Čia sau tą baktusą mezgiau, mažei mova 100proc merino bus. A ką aš žinau, taip sakant. Ūkiniu su tulžim ištryniau išvirkščią pusę, negraužia.

Tai dar turiu fuksijų, šokolado ir mėtinės spalvos. Po lašišinės, į šias pažiūrėt net negaliu biggrin.gif

Lylia, mano ekranas labai gražią melsvą spalvą rodo. Jei nedažytas, tai ohoho kokia paklaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 lapkričio 2017 - 16:05
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 16:51)
Nu... per savo mergvarį čiupinėjau ir tą tokią kitokią lėlę  biggrin.gif  lotuliukas.gif  Juodai geras mergvakaris buvo tikrąja to žodžio prasme  biggrin.gif

žinotų diedai, su kuo jiems konkuruot tenka.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 17:02)
Tai dar turiu fuksijų, šokolado ir mėtinės spalvos.

čia į vieną mezginį eis visos? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 02, 16:08)
Papildyta:
čia į vieną mezginį eis visos?  bigsmile.gif

Mano tai žino daugumą savo konkurentų. Į vieno koncertą pats lėkė pirkti bilietus (jaunystėj), o dabar stebi ar nedūsauju, kai į kito neinu.

Juokauji? bigsmile.gif Tų baisių spalvų trims daiGtams yra.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 02, 17:02)
į tijatrinį pirdikiulį netiltpų biggrin.gif be to, opasnas reikalas - dar vaizdas dingtų  blink.gif

o, tai galėjai kiek lenda pati džiaugtis  bigsmile.gif  dažei plaukus?

aik tu sau, jau konkretūs planai metams į priekį  biggrin.gif  o spalva kokia bus jau irgi numatyta?

biggrin.gif Pas tave nosyje išjungimo knopkė slepiasi? Kaip gudru biggrin.gif

Aišku dažiau.

Teip. Patiko dvi spalvos. Tai gal du bus biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 17:02)
Čia sau tą baktusą mezgiau, mažei mova 100proc merino bus. A ką aš žinau, taip sakant. Ūkiniu su tulžim ištryniau išvirkščią pusę, negraužia.

Tai dar turiu fuksijų, šokolado ir mėtinės spalvos. Po lašišinės, į šias pažiūrėt net negaliu  biggrin.gif

Lylia, mano ekranas labai gražią melsvą spalvą rodo. Jei nedažytas, tai ohoho kokia paklaida.

Oh šitkaip biggrin.gif Tai tu kasykis tada į sveikatą biggrin.gif Ar nuo muilo, ar nuo vilnos biggrin.gif

Urmininkė, ne kitaip blink.gif

Man irgi tokią ledinę melsvą rodo smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 11 02, 17:08)

čia į vieną mezginį eis visos?  bigsmile.gif

Aik tu, kokis skandalas buvo kitą rytą. Viena dalyvė liežuvį paleido. Skyrybos ir vsio takoje. Surašiau visų rezervacijų tel.nr ir liepiau visiems suskambint. Atšoko fantazija. Bet jau burbėjo burbėjo. Nu drama queen, nei pridėt, nei atimt biggrin.gif

Čia jau greičiau į vieną patiekalą lotuliukas.gif
Atsakyti

Eilini syki vel nemaciau Gaudviles mezginio. Jei ne Saintlinos citavimas, nebuciau net pastebejus, kad kazkas buvo parodyta. Nesuprantu, ko taip greit istrini, juk ne zmogaus fotke. Ai, nesvarbu, jungsiu lauk visus tiliponus lauk, nes laiko sueda daug, o vis tiek lieku nieko nepamacius :D 

Atsakyti
Lylia, nieko nepraradai.

Sugalvojau, kodėl vilna nėra baisu biggrin.gif Kad kanda nors ir čiut čiut, tikrai jaučiu. Bet gi neerzina. Vaikystėj gerą kankinimą teko ne kartą iškęst, kai pakaitintas kojas ypač karštoje druskos vonelėje iškart į naminės vilnos kojines tekdavo įšokt. Kąsdavo nerealiai, ale ne vaiko galioms prieštaraut. Dabar už tai nebaisu. Jauti, kad gyvas žmogus esi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 lapkričio 2017 - 17:36