Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 18:21)
Lylia, nieko nepraradai.

Sugalvojau, kodėl vilna nėra baisu  biggrin.gif Kad kanda nors ir čiut čiut, tikrai jaučiu. Bet gi neerzina. Vaikystėj gerą kankinimą teko ne kartą iškęst, kai pakaitintas kojas ypač karštoje druskos vonelėje iškart į naminės vilnos kojines tekdavo įšokt. Kąsdavo nerealiai, ale ne vaiko galioms prieštaraut. Dabar už tai nebaisu. Jauti, kad gyvas žmogus esi  biggrin.gif

Dar kažką su garstyčiom darydavo bigsmile.gif Ir aš šitą terapiją perėjus, tai kodėl man visdar baisu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 17:38)
Dar kažką su garstyčiom darydavo  bigsmile.gif  Ir aš šitą terapiją perėjus, tai kodėl man visdar baisu?  bigsmile.gif

Aha, dėdavo garstyčių pleistrus, bet tai čia sesei tas teko. Mano nugarą puošdavo kraujosrūvos nuo taurių. Ir išvis, anais laikais bais sadistiškai vaikus gydydavo laugh.gif

Nežinau biggrin.gif Mergiotės pastoviai klausdavau, ar nekanda. Tai ir ana jausdavo, ale nesikasydavo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 18:48)
Aha, dėdavo garstyčių pleistrus, bet tai čia sesei tas teko. Mano nugarą puošdavo kraujosrūvos nuo taurių. Ir išvis, anais laikais bais sadistiškai vaikus gydydavo laugh.gif

Siaubas kažkoks. Man gal kokį kartą yr tas garstyčias dėję. Nu baisu. Kojinių po druskos tai tikrai nemovė, ale man vistiap tos vilnonės kojinės yr baisuma.
Aš jau savo vaikų net zelionka prie vėjaraupių netepliojau.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 02, 17:31)
Teip. Patiko dvi spalvos. Tai gal du bus  biggrin.gif

Tris varyk bigsmile.gif ciklameno, mėtos ir šokolado bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 17:12)
Juokauji?  bigsmile.gif Tų baisių spalvų trims daiGtams yra.

neee, vienam daiGte šitos trys geriau atrodytų. Kaip saldainis bigsmile.gif

šian perpiet registravau vaikį konsultacijai į Santariškes. Reikėjo pasakyti kontaktinį telefoną, į kurį pokalbio metu atsiuntė koduką ir jį reikėjo registratorei pasakyt. Pasakiau numerį, žinutės nėr. Vėl pakartojau - nėr. Registratorė jau pyktelėjo, kad savo numerio nežinau. Gerai, kad atgaminau antros kortelės numerį, ten iškart atėjo. Tai va, į pirmą kortelę žinutė va dabar atėjo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 lapkričio 2017 - 19:11
QUOTE(saintlina @ 2017 11 02, 18:53)
Tai va, į pirmą kortelę žinutė va dabar atėjo..

Skirtingi operatoriai?

Su tel nr tai jau ir mane užukniso. Bet tai mano atveju, žmogus žioplas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 02, 20:39)
Skirtingi operatoriai?

Tas pats tele2 biggrin.gif
Atsakyti
Labu.

Gims gražus Lylios nėrinys wub.gif Labai jauki būsimo kūrinio spalva. Norėčiau nepražiopsoti galutinio rezultato.

Pagaliau pagavusi paskutinę gražią spalio dieną, pasisodinau česnakus. Prisirinkau braškių daigų, laikinai sukišau krūvelėmis į žemę, bet turbūt jau nebespėsiu šįmet į lysveles pasodint, nepasiruošiau.. Liks darbelis pavasariui.

Beje, gavau sms bigsmile.gif iš regitros, kad baigiasi TA mūsų antrosios mašinos. Džiaugiuosi vien dėl to, kad neišregistravo bent šios.
Atsakyti
Žurnalas nemokamai

Labas iš ryto bigsmile.gif

Paštomate įdomus reikalas laukia, jau netrivoju, kada galėsiu kulniuot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 11 03, 09:27)
Prisirinkau braškių daigų, laikinai sukišau krūvelėmis į žemę, bet turbūt jau nebespėsiu šįmet į lysveles pasodint, nepasiruošiau.. Liks darbelis pavasariui.

Beje, gavau sms bigsmile.gif  iš regitros, kad baigiasi TA mūsų antrosios mašinos. Džiaugiuosi vien dėl to, kad neišregistravo bent šios.

tai jos krūvoj dar geriau prigis. Aš vienais metais va taip buvau sukišus rudenį. Na, ne vienoj krūvoj, bet kas kokius 5 cm. Pavasarį su galingu šaknynu visos buvo.

o tai tą pirmą varei jau į TA?

Labas dienas visoms 4u.gif
Papildyta:

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 03, 10:55)
Žurnalas nemokamai

Paštomate įdomus reikalas laukia, jau netrivoju, kada galėsiu kulniuot  wub.gif

ačiū už žurnalą 4u.gif
a mums tą įdomų reikalą parodysi? bigsmile.gif

praskyliavo šiandien mano gerą žalią pasą.. gavau vietoj garbingo dokumento kažkokią nupiepusią kortelę. O jau foto.. blink.gif tikra motina neatpažintų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 lapkričio 2017 - 10:51
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 03, 10:55)
Žurnalas nemokamai

Labas iš ryto  bigsmile.gif

Paštomate įdomus reikalas laukia, jau netrivoju, kada galėsiu kulniuot  wub.gif

Danke biggrin.gif
O aš gavau visus anuos žurnalus. Šiandien atėjo Mano namai bigsmile.gif Šitą net atsiverčiau biggrin.gif

Na na, kas šįkart? bigsmile.gif

Laba diena smile.gif

MB papuolė dirbt pas sektantus. Į patį lizdą. Kažkokie Sirijaus sekėjai. wacko.gif Jau žvengiau. Nors nejuokinga iš tikrųjų biggrin.gif Sakė 150ha teritorija, pristatyta koplytėlių, trobelių. Sakė jaučiasi kaip Flinstounas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 11 03, 11:38)

praskyliavo šiandien mano gerą žalią pasą.. gavau vietoj garbingo dokumento kažkokią nupiepusią kortelę. O jau foto..  blink.gif  tikra motina neatpažintų doh.gif

biggrin.gif Tai psio - cheminio, akių su juodais pravedimais, ružavų lūpų ir raštuoto spalvoto megztinio ar baltos mereškuotos bliuzelės prisiminimas išgaravo kaip dūmas? lotuliukas.gif Dėvė Dėve, kokių tik foto aš neprisižiūrėjus žaliuose pasuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 03, 11:38)
tai jos krūvoj dar geriau prigis. Aš vienais metais va taip buvau sukišus rudenį. Na, ne vienoj krūvoj, bet kas kokius 5 cm. Pavasarį su galingu šaknynu visos buvo.

o tai tą pirmą varei jau į TA?

Labas dienas visoms  4u.gif
Papildyta:
ačiū už žurnalą  4u.gif

praskyliavo šiandien mano gerą žalią pasą.. gavau vietoj garbingo dokumento kažkokią nupiepusią kortelę. O jau foto..  blink.gif  tikra motina neatpažintų doh.gif

Nesugrūdau be tvarkos daigų krūvon, paskaičiavau po 10-tuką ir sukišau kas pusę sprindžio tokius kupstelius. Bet dabar žiūriu orus, lygtai dar žada geresnių dienelių be lietaus. Nors ir vėlu, bet gal pasodinsiu. Bus matyt. Pagal nuotaiką.

Tą pirmą mašiną jau buvau morališkai pasiruošusi varyt į TA, bet bezyliojant trumpų distancijų reikalais, kažko užsidegė ABS lemputė ir neužgęsta. Nepraeis TA. Reiks varyt pas elektronščikus, tegu pakrapšto.

Gaudvilės nemokamo žurnalo nematau. Man neduoda biggrin.gif

Pasas su skylutėm privalumas, dar patogiau, galima ant grandinėlės nešiot bigsmile.gif Aš tai jau net neprisimenu kada pasą turėjau. Turiu tik kortelę. Be skylučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 03, 12:01)
biggrin.gif  Tai psio - cheminio, akių su juodais pravedimais, ružavų lūpų ir raštuoto spalvoto megztinio ar baltos mereškuotos bliuzelės prisiminimas išgaravo kaip dūmas?  lotuliukas.gif Dėvė Dėve, kokių tik foto aš neprisižiūrėjus žaliuose pasuose  biggrin.gif

nu neišgaravo, atidavė gi atgal prisiminimui biggrin.gif
specialiai atsiverčiau - nieko panašaus, net cheminio nėr biggrin.gif čia dabartiniam variante foto kaip ... liežuvis neapsiverčia psakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 lapkričio 2017 - 11:15
QUOTE(saintlina @ 2017 11 03, 12:14)
nu neišgaravo, atidavė gi atgal prisiminimui biggrin.gif
specialiai atsiverčiau - nieko panašaus, net cheminio nėr biggrin.gif čia dabartiniam variante foto kaip ... liežuvis neapsiverčia psakyt biggrin.gif

Parašiau ir prisiminiau, kad tu per jauna šitam įvaizdžiui biggrin.gif
Atsakyti