Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Bet tai kaip susidėvėjo tos mėgėjiškos foto blink.gif Net nežinau kas čia nutraukė, auklėtoja gal. Žodžiu, dabartinio ūgio 15metė TrubaDūročka ir geriausia draugė Korolius, kaip mažoji sako.

...
Baisu, nu biggrin.gif

O čia stovykloj - vaizdelis tai kaip po II pasaulinio lotuliukas.gif

...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 03 lapkričio 2017 - 14:22
ale kokia tu aukšta bigsmile.gif

nu taaip.. ta stovyklinė tokia tikra tarybinė atrodo smile.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 03 lapkričio 2017 - 14:28
Nu va, kiek indomaus praleidau biggrin.gif

Šitas akropolis mane iš proto išvarys vieną dieną. Jei ne Majai mergiotei, mano nei kojos ten nebūtų. Studentynas užgrūdęs visą aikštelę. Pabumbėjau smile.gif

Šiandien vakaras jau suplanuotas- atvažiuos draugė su mergike, žiūrėsim filmą, užsisakysim picą bigsmile.gif
Atsakyti
Nu bet tai kai lauke karšta blink.gif

Uf, pas mus visi tokie penktadieniai ir dauguma savaitės dienų. Tik be pašalinių ir picų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 03 lapkričio 2017 - 15:50
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 03, 15:35)
Nu bet tai kai lauke karšta  blink.gif

Uf, pas mus visi tokie penktadieniai ir dauguma savaitės dienų. Tik be pašalinių ir picų  bigsmile.gif

Karštumo nekaršta lauke, ale akre vaikščiojau šlapia nugara.

Eik tu, kaip smagiai pabuvom, paplepėjom linksmai moteriškai. Ir pica skani buvo. smile.gif Man patiko bigsmile.gif

Nu, draugės, sakykit spalvą ypatingai mylimą, mėgiamą ir gerbiamą bigsmile.gif Prieš su metus sakėt, bet aš tiek neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 03, 22:34)
Nu, draugės, sakykit spalvą ypatingai mylimą, mėgiamą ir gerbiamą  bigsmile.gif  Prieš su metus sakėt, bet aš tiek neatsimenu  biggrin.gif

Du metus rašiausi ant špargalkės ir abu kartus visų skyrėsi laugh.gif

Žaibas du kartus į tą pačią vietą netrenkia berods, ale gal kažkam kitam aktualu bus: šokoladinė, levandų, alyvuogių ir tep toliau. Nu nei vienos nebrokinu laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 03, 23:08)
Du metus rašiausi ant špargalkės ir abu kartus visų skyrėsi laugh.gif

Žaibas du kartus į tą pačią vietą netrenkia berods, ale gal kažkam kitam aktualu bus: šokoladinė, levandų, alyvuogių ir tep toliau. Nu nei vienos nebrokinu laugh.gif

Va tai tau biggrin.gif Ne veltui moterys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 04 lapkričio 2017 - 08:36
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 03, 23:34)

Nu, draugės, sakykit spalvą ypatingai mylimą, mėgiamą ir gerbiamą  bigsmile.gif  Prieš su metus sakėt, bet aš tiek neatsimenu  biggrin.gif

Žydra ir aplamai visi mėlynos atspalviai. Žalios irgi smile.gif
Savo irgi pasakyk jei jau bendra apklausa smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 04, 09:03)
Žydra ir aplamai visi mėlynos atspalviai. Žalios irgi smile.gif
Savo irgi pasakyk jei jau bendra apklausa smile.gif

50mėlynų atspalvių biggrin.gif

Mano- tokia nude, balta, turkio, pistacijų žalia ir policininko uniformos spalva biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvių policininkų? Tie tai taip pat be vieningos nuomonės, daug spalvų turi laugh.gif

Lylia, Gonzikai, NERA - spalvų laukiam! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 04, 11:41)
Lietuvių policininkų?  Tie tai taip pat be vieningos nuomonės, daug spalvų turi laugh.gif

Lylia, Gonzikai, NERA - spalvų laukiam!  bigsmile.gif

Lietuvio patrulio policininko uniformos spalva biggrin.gif
Atsakyti