Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba laba.

Matai, aš turiu baisulingai blogą įprotį- neužbaigti iki galo darbų.

Tai nuspręsdama šiais metais dovanoti savo gamybos, ar kaip čia pasakius, daiktą, rizikuoju. Na, bet turiu tai padaryti. Jau niekur nedingsiu. Va va, šitas irgi baisina. Jeigu pačiai nepatiks, tai kaip kitam dovanot???

Mezgimas. Čia dar baisiau nei sekta

Senokai jau Pintereste blūdijau, o youtubas jo, migdo nerealiai

Iŗ aš. Tik pas mane ne įprotis,o charakterio bruožas. Per dieną galiu pradėti tris skirtingus darbus. Pabaigti- vajei. Va ir palto šiandien nemegzti randu naują priežastį, ir taip kasdien. Net nejuokinga.

O kas čia sakė pačioj pradžioj, kad tikrai nieko negamins? :D Man labai retai patinka tai, ką padarau. Kad ir paskutinē dovana, padariau sąsiuvinuką su siuvinėtu keksu, mintis buvo kad receptus galēs mergaitė rašytis. O ji kad apsidžiaugē, sako- bus mano dienoraštis. Sakau, tai kad su keksu viršelis. Sako- tai kas :D man tikrai nelabai patiko, o kad ji gavusi džiaugėsi, tai tikrai mačiau. Man suskydo viskas, tai antro sąsiuvinuko su katinu vos jos sesei neatidaviau :D bet atsilaikiau, kuo dabar patenkinta.

Tik nepradēk siuvinėti, o prapulsi. Nėr ko lyginti su mezgimu  ar nėrimu :D 

Pinterest'as- taip, kablys, ypač siuvinėjimo schemutės tenais. Vakarais dažnai įsijungiu Galkiną su vaikais- tikrai nemigdo ir nuotaiką pakelia, sėdžiu išsišiepusi ir kikendama. 

Kas pietums? Kugelis, sparneliai, rūgštynių sriuba, roksai, dar balta mišrainē :D studento savaitēs davinys. Dar gerai, kad šįsyk šaldymui virtinukų/cepelinų nereiks lipdyti. Tai va. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Naujas pamišimas wub.gif biggrin.gif

Labadienis bigsmile.gif
Atsakyti

Kiekviena savaip blūdijam :D

Priedas  IMG_20171105_131243903_HDR.jpg   141,25KB   0 Parsiųsta kartų

Turiu ir aš šviežių žiedų, tikrai negalvojau, kad per vasarą išgyvens ir vėl praźys.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 05, 12:24)
Kas pietums? Kugelis, sparneliai, rūgštynių sriuba, roksai, dar balta mišrainē biggrin.gif studento savaitēs davinys. Dar gerai, kad šįsyk šaldymui virtinukų/cepelinų nereiks lipdyti. Tai va.

Gerai, kad mano studentas namie.. nors jau bamba, kad sarmata 24 metų bernui su tėvais gyvent. Mąsto kraustytis.

Labai gražūs kvietkai abiejų wub.gif
Atsakyti

Gerai, kad mano studentas namie.. nors jau bamba, kad sarmata 24 metų bernui su tėvais gyvent. Mąsto kraustytis.

Tai tavo vis tiek vietoj, jei ir kraustysis, tai kažkur šalia. Kas antrą dieną gali parlėkti pietų :)

Atsakyti
Pagaliau prisėdau papusryčiaut biggrin.gif

Ooo, kokie kvietkai bigsmile.gif Nu fain! Aš iš naminių pirksiu tik puansetijas, man be jų ne Kalėdos biggrin.gif O po naujų užeis banga visokių žydinčių, ryškių, kviečiančių pavasarį, žiedų biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinis česnakų mohikanas grįžo iš daržo bigsmile.gif Pasodinau kelias galvutes. Reiks ryt gal iki ŽS nulėkt, gal rasčiau bigsmile.gif Dar braškes apėjau, abo per žliūges nematyt jų. Saintlina, tavo šokėjos puikiausiai prigijusios, lenkiu žemai galvą biggrin.gif
Atsakyti
Vol. 2

vartotojo įkelta nuotrauka

Lylia, taviškio žiauriai graži spalva! wub.gif
Atsakyti

Gal tavo telefonas vėl iškraipo? Paprasta spalva, tokių žiedų dabar pilnas fb. Norėčiau tokio, kaip tavo :D 

Įdomu, kaip augs visi tie nauji gėliukai. Mums dažniausiai nusibaigia, kai iš parduotuvių atsiduria ant tamsių žieminių palangių.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 05, 17:55)
Gal tavo telefonas vėl iškraipo? Paprasta spalva, tokių žiedų dabar pilnas fb. Norėčiau tokio, kaip tavo biggrin.gif
Įdomu, kaip augs visi tie nauji gėliukai. Mums dažniausiai nusibaigia, kai iš parduotuvių atsiduria ant tamsių žieminių palangių.

Nius, rodo tokią labai gražiai ryškią raudoną wub.gif

Oi, tai su joms viskas labai paprasta. Tereikia į normalų gruntą persodint. Dar šiuo metu labai sausas oras namie, tai periodiškai lapus vandeniu apipurkšt. Be to, renkuosi tokias, kur kaip tik patamsėj gali augti. Kai pasigaminsiu spintelę, pajungsiu papildomą lempą ir turėsiu mini subtropines džiungles - veliau jau augalai ne tik grynins orą, bet ir sukurs miniklimatą - drėkins ir taip sausą orą.

Ai, jei ką, tai galėsiu pavasariop padaugint saviškį, atsiųsiu daigelį mirksiukas.gif Kulkei pažadėta bais įnoringa pelargonija manrods jau šaknydinasi, bo pradėjo leist naujus lapus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 lapkričio 2017 - 18:53

Aĉiū, galiu šitą ir nusipirkti. Kaip sakiau ne sykį, siuntimas daugiau kainuotų nei vazonėlis maximoj. Tam pačiam fb mačiau nuotraukų su baltais žiedais. Ir palangės ne guminės, daug amarilių, palergonijų pasilikau, sanpaulijų, kaktusų yra. O va saviškį tai tikrai galiu padauginti, prie viendienės įdėsiu. Viendienė auga vazonėlyje, jei tik žiemą nenudaigosiu, tai viskas bus gerai. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 05, 14:46)
Tai tavo vis tiek vietoj, jei ir kraustysis, tai kažkur šalia. Kas antrą dieną gali parlėkti pietų smile.gif

pietų anas ir dabar neparlekia smile.gif vakarienės dažniausiai irgi ne biggrin.gif

Liūdesys, mokyklinukų atostogos baigėsi...
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 05, 17:46)
Reiks ryt gal iki ŽS nulėkt, gal rasčiau   bigsmile.gif
Saintlina, tavo šokėjos puikiausiai prigijusios, lenkiu žemai galvą  biggrin.gif

man irgi Žiemių norisi, bet niekaip iki ŽS nenuvažiuoju. Reik kažkaip užsirašyt kažkur, ar ką.
Ai, pagalvosi, ko čia dabar tą galvą lankstyt. Pasidžiaugsi, kai užderės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 lapkričio 2017 - 20:54