Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

A ko taip ilgai laukėt? Prieš gal tris savaites ŽS ( prie Savo) paskutinį rinkinuką nusipirkau. Labai abejoju, ar dar kas turės.

Kaune dar galima būtų Sėklelėj ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 05, 22:13)
A ko taip ilgai laukėt?

nu ko laukėt.. vis pasižiūriu, kad daug savų yra, atrodo, užteks. Paskui pagalvoju - o gal kiti geresni bus? Bet nėr laiko nuvažiuot. Tada vėl - ai, ir savi geri bus. Ir t.t., ir pan., pasaka be galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 05, 21:19)
nu ko laukėt.. vis pasižiūriu, kad daug savų yra, atrodo, užteks. Paskui pagalvoju - o gal kiti geresni bus? Bet nėr laiko nuvažiuot. Tada vėl - ai, ir savi geri bus. Ir t.t., ir pan., pasaka be galo biggrin.gif

Skoniu ir aštrumu tavieji baltarusiški geresni. Bet tai yra kiti mažmožiai, ne mažiau svarbūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 05, 22:49)
Skoniu ir aštrumu tavieji baltarusiški geresni.

man jie ir laikosi ilgiau smile.gif tik skiltelės kiek smulkesnės.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 05, 23:09)
man jie ir laikosi ilgiau smile.gif tik skiltelės kiek smulkesnės.

Laba,maniškių daug šįmet supuvo unsure.gif Tai diedas ryte turguj nupirko ,ryt -poryt varysiu sodint.Apdoroji kuom nors prieš tupdymą žemėn?
Atsakyti

Kai iš sėklyĉių prisidauginau naujų skiltelių,uźsibaigė visi puviniai.

Atsakyti

Kulke ir Gaudvile, jums iki to netoli :D

https://m.facebook.c...171388359679379

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 05, 23:26)
<p>Kulke ir Gaudvile, jums iki to netoli biggrin.gif</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=916936925124515&id=171388359679379'>https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=916936925124515&id=171388359679379</a></p>

biggrin.gif Va va biggrin.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 05, 23:13)
Laba,maniškių daug šįmet supuvo unsure.gif Tai diedas ryte turguj nupirko ,ryt -poryt  varysiu sodint.Apdoroji kuom nors prieš tupdymą žemėn?

šiemet daug kas puvo - lietaus aiškiai per daug buvo. Ir svogūnai visiškai nesilaiko.
Nea, niekuo. Turbūt reiktų permanganate pamirkyti, bet aš nieko nedarau.

Labas smile.gif
Atsakyti
Labi.

Pagaliau aplankiau šiandien elektronščikus dėl tos ABS lemputės. Kažkaip man tas laikas bėga, kaip vanduo. Berods vakar buvo pirmadienis, šiandien vėl pirmadienis.. Kaip nors nusikasiu ir iki TA.

QUOTE(saintlina @ 2017 11 06, 11:11)
šiemet daug kas puvo - lietaus aiškiai per daug buvo. Ir svogūnai visiškai nesilaiko.
Nea, niekuo. Turbūt reiktų permanganate pamirkyti, bet aš nieko nedarau.

Mano smėlynuose niekas nesupuvo. Pasirodo, kartais ir smėlis darže yra privalumas.
Česnakų niekad nemirkau jokiuose tirpaluose. Anksčiau svogūnus tik permanganate mirkydavau, dabar ir tų niekuo neapdoroju, sodindama netgi viršūnėlių nenupjaunu. Tesižino, tegu dygsta kaip nori.

O kuo tie Žiemiai geresni už eilinius 'bobutinius' česnakus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 11 06, 15:20)

O kuo tie Žiemiai geresni už eilinius 'bobutinius' česnakus? unsure.gif

nežinau smile.gif užtat ir kirba mintis pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 06, 14:44)
nežinau smile.gif  užtat ir kirba mintis pabandyt smile.gif

lotuliukas.gif o tai iš kur žinai, kad Žiemiai prasčiau laikosi už baltarusiškus.

Šiaip tai vasarinės veislės geriausiai laikosi biggrin.gif
Atsakyti