Mes dedam tik name, ūkiniame- ne, irgi dėl kaĉių. Vienas katinas ištisai peliauja prie grūdų. Kai kaĉių neleidźiu į namą, į spąstus nelenda, tai tik nuodai ir lieka. Prieš kelias dienas nustipo kitas katinas, nuėjau malkų ir radau vos gyvą. Grįžo namo numirti. Įtariu, kad pas kaimynus apnuodytų pelių paragavo. Namie beveik nebūdavo, pasirodydavo, kai vakare šunis šerdavau,grįždavo paēsti ir vėl dingdavo. Kartais pagalvoju, gal kas tyčia nunuodijo. Nors nesinori tikėti.
Ziauriai laiminga
Gaudvile, savaitgali daplaukem iki sodo - viskas graziai prigijo
mano katė, įtariu, taip pat buvo va taip pas kaimynus apsinuodijusi. Mėnesį kasdien pas veterinarus injekcijoms vežiojau, kepenys pažeistos buvo. Jau beveik ir vilties nebuvo, nusižliumbiau visiškai. Ale ištraukė
Būna ir taip pat rudenį. Ir ne tik peles, bet dar ir žiurkės
Šaunu, įdomu kaip pavasarį bijūnai pasirodys
aik tu
A kas čia keisto?
kad sienom lipa, tai tiap, ale daugiabučiuose, atrodo, tik rūsiuose būna
Oi, tu, dobraja duša
Šlykštumėlis, mama hanibalėm paversdavo, tai nors kiek apmažėdavo.
Buvo sugalvoję sportą - iš vienos vietos į kitą statybinius blokelius pernešti. Keitė vietas vis kitur ir pagal mėnulio fazę
Lyyyyyyllliiiiaaaaaaa, brangioji, gavau laiska. Aciuuu labai, labai, labaiPrašom, smagu ir man, kad tau smaguZiauriai laiminga
A kas čia keisto?Kad pelių būna, tikiu, bet gal po grindim nedvesia? Aš nesuprantu, kaip jų prilenda, nelaikom durų atidarų, namas mūrinis, nebent aktinidijom užlipa ir po šiferiu pralenda. Nu neįsivaizduoju kito kelio.Gi ir sienom lipa, ir aplink vamzdžius prasigraužia. Šalta ir joms, eina kur šilčiau.
Man irgi jų negaila. Vieną vakarą viena buvau namie, nulipu į apačią susnūdusi išjunginėti prieš naktį prietaisų, girdźiu, kažkas keistai bilda virtuvėj, nors stoviu ir matau, kad nieko nėra. Išsigandau ir žiūriu iš kur triukšmas. Kriauklėj pelė nusususi įkritusi ir neišlipa, kabinasi ir nuĉuožia. Aina na... Nežinau, kaip pribaigti, vyro tai nėr
ji duodasi, o aš stoviu žiūriu. Atsibodo ir palikau, galvoju, gal ryte spės jis grįžti, sutvarkys reikalą. Bet kur čia rasi, išlipo ir dingo, tai paskui visą kriauklę ir spintelę šveičiau valikliu, fui. Nepagalvojau kokį bliūdą ar stiklainį užvožti, būčiau pakišusi kartoną ir išmetusi lauk katinui. Bet paskui turbüt tą pačią radau pasliką.
aš gi maža buvau, pofig man tos ligos buvo
Papildyta:
gal urveliais po pamatu? Na, ir ties vandentiekio ar kanalizacijos vamzdžiais.
Nėra po namo pamatais skylių, o visi vamzdžiai po žeme ir pamatais. Tik tiek, kad po namu nėra rūsio, po grindim žemė. Nors kas ten supras, kol verandoj nebuvo išbetonuotos grindys, kampe kasmet rupūžė žiemodavo
ui ,naivolė...Tik tau atrodo,kad nėr skylių,pamatytum ,per kokias anos pralenda.Ojei grindys ne cementinės,tai jom išvis rojus...ir tunelių ir lizdų 100proc.ne vieną tę rastum.Pas mumi kačių nėr,tai mes nuodijam,bo bais protingos,jau nei į spąstus ,nei ant klijų nebelipa