Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Mes dedam tik name, ūkiniame- ne, irgi dėl kaĉių. Vienas katinas ištisai peliauja prie grūdų. Kai kaĉių neleidźiu į namą, į spąstus nelenda, tai tik nuodai ir lieka. Prieš kelias dienas nustipo kitas katinas, nuėjau malkų ir radau vos gyvą. Grįžo namo numirti. Įtariu, kad pas kaimynus apnuodytų pelių paragavo. Namie beveik nebūdavo, pasirodydavo, kai vakare šunis šerdavau,grįždavo paēsti ir vėl dingdavo. Kartais pagalvoju, gal kas tyčia nunuodijo. Nors nesinori tikėti. 

Atsakyti
Lyyyyyyllliiiiaaaaaaa, brangioji, gavau laiska. Aciuuu labai, labai, labai wub.gif wub.gif wub.gif
Ziauriai laiminga wub.gif

Gaudvile, savaitgali daplaukem iki sodo - viskas graziai prigijo wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 07, 20:01)
. Prieš kelias dienas nustipo kitas katinas, nuėjau malkų ir radau vos gyvą.  Įtariu, kad pas kaimynus apnuodytų pelių paragavo.

mano katė, įtariu, taip pat buvo va taip pas kaimynus apsinuodijusi. Mėnesį kasdien pas veterinarus injekcijoms vežiojau, kepenys pažeistos buvo. Jau beveik ir vilties nebuvo, nusižliumbiau visiškai. Ale ištraukė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 07, 18:41)
jums, butuose, turbūt tokių bėdų nebūna?

Būna ir taip pat rudenį. Ir ne tik peles, bet dar ir žiurkės ax.gif

QUOTE(Pou @ 2017 11 07, 19:13)
viskas graziai prigijo 

Šaunu, įdomu kaip pavasarį bijūnai pasirodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 07, 20:53)
Būna ir taip pat rudenį. Ir ne tik peles, bet dar ir žiurkės  ax.gif

aik tu blink.gif bute?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 07, 19:55)
aik tu  blink.gif  bute??  blink.gif

A kas čia keisto? biggrin.gif Gi ir sienom lipa, ir aplink vamzdžius prasigraužia. Šalta ir joms, eina kur šilčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 07, 20:59)
A kas čia keisto?  biggrin.gif Gi ir sienom lipa, ir aplink vamzdžius prasigraužia. Šalta ir joms, eina kur šilčiau.

kad sienom lipa, tai tiap, ale daugiabučiuose, atrodo, tik rūsiuose būna smile.gif na, bent jau pas mus nesu nei mačiusi, nei girdėjusi. Gal iki penkto aukšto neužlipa smile.gif O centre kai gyvenau, mažiukė dar, tai tikrai buvau peliuką šiukšlių kibire pagavus. Gaila pasidarė, toks mažiukas, fainas. Paleidau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 07, 20:15)
kad sienom lipa, tai tiap, ale daugiabučiuose, atrodo, tik rūsiuose būna smile.gif na, bent jau pas mus nesu nei mačiusi, nei girdėjusi. Gal iki penkto aukšto neužlipa smile.gif O centre kai gyvenau, mažiukė dar, tai tikrai buvau peliuką šiukšlių kibire pagavus. Gaila pasidarė, toks mažiukas, fainas. Paleidau smile.gif

Oi, tu, dobraja duša biggrin.gif Ligas gi nešioja, nėra ko ten jų gailėt.
Šlykštumėlis, mama hanibalėm paversdavo, tai nors kiek apmažėdavo.

Buvo sugalvoję sportą - iš vienos vietos į kitą statybinius blokelius pernešti. Keitė vietas vis kitur ir pagal mėnulio fazę wacko.gif Žodžiu, rudeniop atkeliu prie dirvos arčiausiai esantį, o ten didžiausias lizdas žiurkiukų. Fu kaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 lapkričio 2017 - 20:28

Lyyyyyyllliiiiaaaaaaa, brangioji, gavau laiska. Aciuuu labai, labai, labai wub.gifwub.gifwub.gif Ziauriai laiminga wub.gif
Prašom, smagu ir man, kad tau smagu :)

A kas čia keisto? biggrin.gifGi ir sienom lipa, ir aplink vamzdžius prasigraužia. Šalta ir joms, eina kur šilčiau.
Kad pelių būna, tikiu, bet gal po grindim nedvesia? Aš nesuprantu, kaip jų prilenda, nelaikom durų atidarų, namas mūrinis, nebent aktinidijom užlipa ir po šiferiu pralenda. Nu neįsivaizduoju kito kelio. 

Man irgi jų negaila. Vieną vakarą viena buvau namie, nulipu į apačią susnūdusi išjunginėti prieš naktį prietaisų, girdźiu, kažkas keistai bilda virtuvėj, nors stoviu ir matau, kad nieko nėra. Išsigandau ir žiūriu iš kur triukšmas. Kriauklėj pelė nusususi įkritusi ir neišlipa, kabinasi ir nuĉuožia. Aina na... Nežinau, kaip pribaigti, vyro tai nėr :D ji duodasi, o aš stoviu žiūriu. Atsibodo ir palikau, galvoju, gal ryte spės jis grįžti, sutvarkys reikalą. Bet kur čia rasi, išlipo ir dingo, tai paskui visą kriauklę ir spintelę šveičiau valikliu, fui. Nepagalvojau kokį bliūdą ar stiklainį užvožti, būčiau pakišusi kartoną ir išmetusi lauk katinui. Bet paskui turbüt tą pačią radau pasliką. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 07 lapkričio 2017 - 20:43
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 07, 21:27)
Oi, tu, dobraja duša  biggrin.gif Ligas gi nešioja, nėra ko ten jų gailėt.

aš gi maža buvau, pofig man tos ligos buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 07, 21:34)
Aš nesuprantu, kaip jų prilenda, nelaikom durų atidarų, namas mūrinis, nebent aktinidijom užlipa ir po šiferiu pralenda. Nu neįsivaizduoju kito kelio. 

gal urveliais po pamatu? Na, ir ties vandentiekio ar kanalizacijos vamzdžiais.
Atsakyti

Nėra po namo pamatais skylių, o visi vamzdžiai po žeme ir pamatais. Tik tiek, kad po namu nėra rūsio, po grindim žemė. Nors kas ten supras, kol verandoj nebuvo išbetonuotos grindys, kampe kasmet rupūžė žiemodavo :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 07, 21:57)
<p>Nėra po namo pamatais skylių, o visi vamzdžiai po žeme ir pamatais. Tik tiek, kad po namu nėra rūsio, po grindim žemė. Nors kas ten supras, kol verandoj nebuvo išbetonuotos grindys, kampe kasmet rupūžė žiemodavo biggrin.gif </p><p></p>

ui ,naivolė...Tik tau atrodo,kad nėr skylių,pamatytum ,per kokias anos pralenda.Ojei grindys ne cementinės,tai jom išvis rojus...ir tunelių ir lizdų 100proc.ne vieną tę rastum.Pas mumi kačių nėr,tai mes nuodijam,bo bais protingos,jau nei į spąstus ,nei ant klijų nebelipa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 07 lapkričio 2017 - 21:14