Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 11 08, 11:48)

Fainas tai fainas, ale išmoko ropot, nori visur stotis, kojos dar nelaiko, griūna, trankosi, tik spėk žiūrėt.

O gydytojas bent gražus?  bigsmile.gif  biggrin.gif Kiba sarmatijies, o ne bijai? biggrin.gif

Va kas labiausiai sužavėta judančiu objektu biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

mačiau fb,daba tokių šliaužtų yr..su antkeliais ir pašikniukais..įtariu,gėris tokiems mažiams bigsmile.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif
toks vaizdas,kad tavo šunė juodoj nevilty
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 08, 10:42)
kai pagalvoji, tie jorkiukai ar pinčeriukai patys už pacą mažesni..

pas mano mergelę nauja idėja fix. Tiksliau, ne nauja, bet vėl iškilusi. Iguanos anas įsigeidė. Sakiau, galėsit mašinoj abudu gyvent.

Ei, nu. Taip ir įsižeist galima - pinčeriai daug didesni už rusiškus toys'us. Daug didesni. Labai straini, stačiom ausim, gražiom uodegomis - labai atletiški wub.gif Ir akys jų ne tokios išsprogusios. Žiauriai gražūs šunes. Šiaip visad patiko dobermanai ( pinčeriai), ale man jų gaila bute laikyti.

Che che, gražūs padarai, meilūs tokie wub.gif

Gonzikai, tuos kur ant balionų siūlu klijuose išmirkytu apvynioja. Septynis jau turiu. Dar liko įvairių formų popierinius žaislus pakabinti. Žodžiu, bus gražu. A ant palangių tokiu pat principu eglutes darysiu.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 08, 10:48)
Va kas labiausiai sužavėta judančiu objektu biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 08, 11:58)

Gonzikai, tuos kur ant balionų siūlu klijuose išmirkytu apvynioja. Septynis jau turiu. Dar liko įvairių formų popierinius žaislus pakabinti. Žodžiu, bus gražu. A ant palangių tokiu pat principu eglutes darysiu.

kokiu?siūlų vyniojimo? hmm.gif
žiek,kiek pamenu ,vasarą kokiai tai majkei rašei,kad užrašą darysi.Darei?Jei taip ,tai tekstiliniais dažais ar flomiku?Siuvu mergucai tuniką,no padekoruot
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 08, 10:58)
mačiau fb,daba tokių šliaužtų yr..su antkeliais ir pašikniukais..įtariu,gėris tokiems mažiams bigsmile.gif
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  hihihi.gif
toks vaizdas,kad tavo šunė juodoj nevilty

Jam šalmo labiau reiktų smile.gif

Ne tai, kad nevilty, ji bijo jo biggrin.gif Čia vakar jau taisės šunė pietų miegot, atvarė bičas, tai už letenos čiumpa, tai už uodegos. Griebt negriebtų, bet jau nepatenkinta urzgė. Senmergė, nu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 08, 11:48)
Tegu iškart tavasis žiūrisi dvigulį terariumą  lotuliukas.gif

Fainas tai fainas, ale išmoko ropot, nori visur stotis, kojos dar nelaiko, griūna, trankosi, tik spėk žiūrėt.

O gydytojas bent gražus?  bigsmile.gif  biggrin.gif Kiba sarmatijies, o ne bijai?  biggrin.gif

ui, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai prasidėjo tau tas periodas, daba lakiosi ir lakiosi iš paskos smile.gif

nu jaunas, simpatiškas, prie bajerio smile.gif ne, vis tiek bijau, abo ko ten sarmatytis? gi nieko daugiau rodyt nereik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 08, 11:44)
A,tiesa,vakar tuose 3milijonuose buvom,mums patiko wub.gif Da šiandien žandai skauda nuo juoko

nebijok,nu ..Morališkai nusiteik jo pasiūlymui operuotis,žvelk  kaip į neišvengiamybę.Ogal nė nereiks nieko daryt...O jei ir reiks,tai geriau daba,bo kaip paskum pomikus pikuosi mirksiukas.gif

pažįstamas kaip tik irgi pasakojo, kad labai prisijuokė. Ale man lietuviški šiuolaikiniai filmai nepatinka, tai nesivilioju vis tiek.

tai kad aš dabar jau ir bijau ir to, kad siūlys, ir to, kad nesiūlys biggrin.gif priedurnė, dievaž.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 08, 12:04)
Jam šalmo labiau reiktų  smile.gif

kokį fainą varliuką užmačiau bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 08, 12:02)
Taip ir įsižeist galima - pinčeriai daug didesni už rusiškus toys'us.

tie tai išvis šuniškas nesusipratimas.
Na gerai, atsikrapštau už pinčerį smile.gif tik kad galėtum prie kokio nors daikto nufotkint, kad ūgis matytųsi smile.gif gatvėj aš jų išvis nematau. Nepopuliarūs gal pas mus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 08, 12:28)

pažįstamas kaip tik irgi pasakojo, kad labai prisijuokė. Ale man lietuviški šiuolaikiniai filmai nepatinka, tai nesivilioju vis tiek.

tai kad aš dabar jau ir bijau ir to, kad siūlys, ir to, kad nesiūlys biggrin.gif priedurnė, dievaž.

žinai,šitame moralas yra,kas ne keista ,kalbant apie lietuviškus filmus.Lylia,prisiminiau tik dabar tą žodį''moralas'' doh.gif
viskas čia normalu.Paprasčiausiai nežinomybė gąsdina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 08, 11:03)
kokiu?siūlų vyniojimo? hmm.gif
žiek,kiek pamenu ,vasarą kokiai tai majkei rašei,kad užrašą darysi.Darei?Jei taip ,tai tekstiliniais dažais ar flomiku?Siuvu mergucai tuniką,no padekoruot

Aha, iš storesnio popierio padarysiu konuso formos figūrą ir apvyniosiu. Išdžiuvus klijams, nuimt beliks. Vėliau dekoruosiu ir patupdysiu ant šakų vaniko.

Nea, nedariau. Bet tai internete turėtum dažus rast lengvai ;)

Saintlina, vedžioja pas mus dar kelis netoliese. Atostogaujant prie jūros dažnai sutinkam. Mūsiškis brokuotas, bet tai jo mama su teta - tikros alfa patelės. Gražu žiūrėt, kaip jos didžiuliam kieme tvarką prižiūri wub.gif Ne tik savo jaunimėlį, bet ir kitus gyvius. Šeimininkų mažoji tai vienos, tai kitos akiratyje. Mergaitei griūnant pagalvėmis buvo wub.gif

O tokia auginta senbernarė - vandens šuo wub.gif Tėtis į uodegą įsikibdavo ir taip po ežerą plukdydavo. Sesuo vis po vandeniu atsirasdavo, šunė už kudlų daug kartų ištraukė ir šiaip kaip višta perekšlė apie mus sukiodavos, savų niekad neturėjo. Pietų miegas kartu, susirgus kantriai sėdėdavo šalia - nei valgyti, nei į lauką reikėjo.
Prisiminiau kaip mama auklėjo rusišką mėlynąjį. Pasakojo, vieną vakarą vos iš klumpių neiškrito - priemenėje gražuolis miega sau saldžiai, o šalia ano nosies kirstukas pirmyn atgal varinėja blink.gif Gražiai pasikalbėjo po to abu cool.gif
Papildyta:
A lietuviškus filmus reikia žiūrėt 'normalių' režisierių - Donatas Ulvydas yra vienas iš tokių ir jo 'Kaip pavogti (milijoną) žmoną', net labai puiki komedija. Ale lietuviškų vistiek į kiną neičiau žiūrėt, gaila laiko ir subinės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 lapkričio 2017 - 12:25
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 08, 13:31)
Mergaitei griūnant pagalvėmis buvo  wub.gif
O tokia auginta senbernarė - vandens šuo  wub.gif Tėtis į uodegą įsikibdavo ir taip po ežerą plukdydavo. Sesuo vis po vandeniu atsirasdavo, šunė už kudlų daug kartų ištraukė ir šiaip kaip višta perekšlė apie mus sukiodavos, savų niekad neturėjo.

faina wub.gif tuoj aš vėl šunio užsimanysiu smile.gif
va kaip tik vietos namie atsiras, abo vyresnėlis intensyviai ieškosi kitos gyvenamosios vietos.

O aš nerimui nuslopint geriausios terapijos ėmiausi - teatrinės lotuliukas.gif ot kaip tyčia atėjo pasiūlymas dviems bilietams už vieno kainą. Ir nustvėriau biggrin.gif va čia.
http://www.jaunimote...edi-makbet.html
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 08, 13:31)
Aha, iš storesnio popierio padarysiu konuso formos figūrą ir apvyniosiu. Išdžiuvus klijams, nuimt beliks. Vėliau dekoruosiu ir patupdysiu ant šakų vaniko.

Nea, nedariau. Bet tai internete turėtum dažus rast lengvai ;)

tai ant konuso tą celofaną maistinį ir vynioji ..gaila,kad jos lauke stovėt negali.Mes pernai burbulus bandėm kieme kabint,bet tai kai drėgna buvo,mums nepasiteisino unsure.gif
a,galvcojau pasikonsultuosiu su kuom geriau..Dažus turiu,flomikų ne,bet man įdomu ,kuris geriau skalbimą atlaiko
man nėr gražesnio šuns kaip aviganis,ypač vokietuks wub.gif na dar niufaundlendas su senbernaru mielybės,bet jiems daug vietos gryčioj reik.O tie visi mažiukai,feeeee...kojas atsargiai reik statyt,kad neužmintum.
Atsakyti
Man mažiukai šunėkai irgi mieli, bet pas kitus smile.gif pati nenorėčiau tokio.
A vokietukas taip taaaipp, svajonė, ne šuo. Bet aš vis tiek kolio norėčiau. Tik tas kailis jų mūsų lietingom sąlygom..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 11 08, 16:22)
tai ant konuso tą celofaną maistinį ir vynioji ..gaila,kad jos lauke stovėt negali.Mes pernai burbulus bandėm kieme kabint,bet tai kai drėgna buvo,mums nepasiteisino unsure.gif
a,galvcojau pasikonsultuosiu su kuom geriau..Dažus turiu,flomikų ne,bet man įdomu ,kuris geriau skalbimą atlaiko
man nėr gražesnio šuns kaip aviganis,ypač vokietuks wub.gif na dar niufaundlendas su senbernaru mielybės,bet jiems daug vietos gryčioj reik.O tie visi mažiukai,feeeee...kojas atsargiai reik statyt,kad neužmintum.

Dar nevyniojau ir greičiausiai nevyniosiu. Tai lauke tokiems dalykams ir ne vieta mirksiukas.gif Būčiau mašininiais dažais išpurškus jau išdžiovintus, a patalpoj kaip ir nereikia.

Senam vokiškam žurnale mačiau dažant trafaretų pagalba. Bet ten lyg ir elementoriški tekstilei dažai buvo skirti, kuriuos vėliau užlygint per pagalbinį audinį reikia. Jau tikslios technologijos ir nepamenu.

Che, tai kad tavasis Ryčka manrods žemesnis už mano nykštukinį pinčerį. O kas dėl maišymosi, mergina aukštesnė už šunį, ale pastoviai po kojom makaluojas biggrin.gif Va, jau geras kelias val laukia prie lauko durų vyriškio, nėra kam makaluotis, net pamiršti, kad šuo toks namie yra.

Simano, jau keli nerimą, tikrai neturi kuo daugiau užsiimt? Į lauką nenori išeit pasivaikščioti? Rūgsti čia tik, nu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 lapkričio 2017 - 19:18
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 08, 20:02)
Dar nevyniojau ir greičiausiai nevyniosiu. Tai lauke tokiems dalykams ir ne vieta  mirksiukas.gif Būčiau mašininiais dažais išpurškus jau išdžiovintus, a patalpoj kaip ir nereikia.

Senam vokiškam žurnale mačiau

Che, tai kad tavasis Ryčka manrods žemesnis už mano nykštukinį pinčerį

mes purškėm tais,kur ratlankiams skirti...norėjom sklypo pusę nuo gatvės papuošt
mano tekstiliniai irgi lyginami
lyg niekad ir nerašiau,kad svaigstu dėll jo...Jis diedo meilė,man koronė rolleyes.gif Ate, nepyk,rašau taip kaip yra ax.gif
Atsakyti