QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 17:38)
Ačiū, Lylia.
Čia tas pūkuotas Gargamelis?? Ėėėėė.. tai vadinasi, tų gargamelių yra visokio "sukirpimo". Nes tą kurį aš žinau pagal pasakojimą, jis nei į Lylios, nei į Saintlinos esantį nuorodoj visai nepanašūs. Eilinį kartą aišku, kad niekas neaišku
Beje auginau kažkada pūkuotus, bet jų pavadinimas ne gargamelis buvo. Kažkaip lyg Persikinis, gal Abrikosas.. nu, kažkas tokio. Bet man pūkuoti pomidorai nelabai patiko.
Taip, pūkius. Gavau is forumietės SaVi, jei gerai atsimenu. Veisles pavadinimas parašytas ranka, tikrai ne pirktam pakelyje. Tai gali būti bet kokia perkrikštyta veislė. Tuo pačiu gavau kitas seklas kaip Irenos derlingi

aisku, tie Irenos derlingi turi tikra savo varda, kuris buvo pakeistas i aiskesni
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 17:58)
O aš atradau šaldytuve pirktinę, naujas stiklainiukas, net nepradėtas stovėjo. Nu ir prasidėjo. Suku ratus kaip smakas. Vakar varškėčiai kepti, šiandien blynai. Svarbu, kad su uogiene
Ateik pas mane i sklepa, kokios tik nera, ir braskiu, ir vysniu, gervuogiu, avieciu, juoduju serb, obuolienes. Gali vaisintis iki nukritimo. Ir dar Rozyte gali atsinesti

Nes pas mus nenori, nieks nevalgo. Nusipirkau siandien neisisurejusios silkes, o ten tai daiktas, buciau zinojusi, kad nesuri, buciau dar daugiau nusipirkusi

pacituosiu savo stomotologe: geriausias sokoladas yra silke