Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labu Rašiau rašiau ir tel numiro..... reik rašyt per naujo :D  Vaikiui gerai. Prieš miegą buvo 36.6 o po mokyklos, anot močiutės, NET 37.1..... ryte nebuvo į mokyklą išvežiau. Ot motka.... 

Užknisa SM... vis vėluoja su visom žiniom :/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 17 sausio 2017 - 19:36
Freke, man tavo žinučių SM taip pat nerodė, netyčia pašte radau. Net nebūčiau ėjus knist ko nors ;)
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 16:07)
na, kiek svogūnai gali būti saldūs  biggrin.gif neturi to aštrumo, man labai tinka vasarą į kai kurias salotas, nes šiaip nesu svogūnų mėgėja. Jie labai ir kurkliams patinka, praktiškai penktadalį tai tikrai nurijo, bjaurybės  blink.gif

aišku ax.gif mums salotoms patiko raudonieji..lyg red baron,jie tokie pailgi...neseniai pabaigėm,tai mb nusipirko parduotuvėj,nepatiko....užsakymas šiai vasarai kuo daugiau raudonųjų prisodint
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 17, 18:54)

arba anot mano vaikų - geriausia žuvis yra dešra  smile.gif
Papildyta:
pas mus irgi nieks nevalgo, seniai nebeverdu. Bet va kartais užplaukia, kad noriu. Na, kai nėr, tai praeina smile.gif

Kazin kodel vaikai nemegsta zuvies? Maniskis seniai ne vaikas, bet nenori irgi. Nors as visada megdavau.

Taip ir uzsitaisau nereikingo vargo, yra uogu- reikia butinai sutvarkyti, o kad stiklainiai stovi, kol dangteliai prakiura, tai kazkaip vasara pamirstu biggrin.gif
Siandien einu mieste pro kepykleles parduotuve, matau pro langa, kaip stovi babyte ir krauna jai i maiseli pardaveja kepaisius. Taip ir nusvito galvoj izvalga biggrin.gif nenoriu senatvej atrodyti taip, kaip ta moteriske. Reiskia, nereikia pirkti maisais saldumynu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 17, 20:22)
aišku ax.gif mums salotoms  patiko raudonieji..lyg red baron,jie tokie pailgi...neseniai pabaigėm,tai mb nusipirko parduotuvėj,nepatiko....užsakymas šiai vasarai kuo daugiau raudonųjų prisodint

Red Carmen irgi skanus. Pernai nepasisodinau, bet dar turiu tu vasarinių salotinių, tai vietoj raudonųjų gerai ir tie Globus ar kiti panašūs, pavadinimas užkrito.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 17, 18:27)
Ateik pas mane i sklepa, kokios tik nera, ir braskiu, ir vysniu, gervuogiu, avieciu, juoduju serb, obuolienes. Gali vaisintis iki nukritimo. Ir dar Rozyte gali atsinesti biggrin.gif Nes pas mus nenori, nieks nevalgo. Nusipirkau siandien neisisurejusios silkes, o ten tai daiktas, buciau zinojusi, kad nesuri, buciau dar daugiau nusipirkusi  smile.gif pacituosiu savo stomotologe: geriausias sokoladas yra silke biggrin.gif

Maniškiai irgi grynos mažai bevalgo..na nebent su blynais...ošiaip pyragams,kisieliams naudoju...turėčiau atskirą uogų šaldiklį,nė nevirčiau uogienių

paaiškinkit man durnai bobai,cinamonas geras ,jei tokie kaip snargliai gaunasi ar š?vakar nusipirkau vynotekoj,viriaus ryte su juo kavą,nu blem,net pieno negalėjau įpilt,tokių snarglių pilnas puodelis...vos nevimtelėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 17 sausio 2017 - 21:08
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 17, 20:45)
paaiškinkit man durnai bobai,cinamonas geras ,jei tokie kaip snargliai gaunasi ar š?vakar nusipirkau vynotekoj,viriaus ryte su juo kavą,nu blem,net pieno negalėjau įpilt,tokių snarglių  pilnas puodelis...vos nevimtelėjau

nieko nesuprantu - kaip iš cinamono gali snargliai gautis??? blink.gif
buvęs bendradarbis skraido š Bangladešą darbo reikalais, tai iš ten cinamono parveža. Nėr ką lygint su čia perkamu rolleyes.gif
Atsakyti
Oi jūs žuvelės smile.gif Ir aš užsimaniau rūkytos žuvies, MB jau šoka į batus, užsiprašiau k.r.skumbrės ax.gif Bus man vakarienė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 17, 20:45)

paaiškinkit man durnai bobai,cinamonas geras ,jei tokie kaip snargliai gaunasi ar š?vakar nusipirkau vynotekoj,viriaus ryte su juo kavą,nu blem,net pieno negalėjau įpilt,tokių snarglių  pilnas puodelis...vos nevimtelėjau

O tu nesloguoji kartais? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 21:16)
nieko nesuprantu - kaip iš cinamono gali snargliai gautis???  blink.gif
buvęs bendradarbis skraido š Bangladešą darbo reikalais, tai iš ten cinamono parveža. Nėr ką lygint su čia perkamu  rolleyes.gif

nežinau,bet gavosi
neturiu tokių draugų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 21:19)

O tu nesloguoji kartais?  biggrin.gif  biggrin.gif

užgulta nosė...bet nebėga dar biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Žinau, kad nemiegat smile.gif
Atsakyti
laaaabas ryyyyyytasvartotojo įkelta nuotrauka
kur visos sulindę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 18, 08:42)

kur visos sulindę? unsure.gif

kai kas tai darbe sėdi ir eilinį kartą gailisi, kad sofutės prie darbo stalo nėr smile.gif
Atsakyti