Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 19, 20:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="71893660" data-time="1511113757"><div><p>nu plia, pas mus nė terariumo nėr. Jis sugalvojo, kad kol pasidarys terariumą, iguana laisvai gyvens namie, t.y., vaikščios kur nori. Metro ilgio driežas po kojom.., nakum.</p></div></blockquote><p>O kad nesušaltų, nakčiai pasiims po kaldra į viduriuką biggrin.gif </p>

prunkščiu iki negalėjimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 19, 20:52)
Čia, aišku, tik mano nuomonė, bet kodėl vienas turi liūdėt, jei kitas turi nepagrįstų baimių?

O tu ją tik per TV mačius? Gyvai glostei? Patelės romios.

todėl, kad ne jis vienas gyvens su ta savo svajone.

mačiau gyvai, tik neglosčiau. Čia patinas. Ir ne jauniklis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 19, 21:12)
todėl, kad ne jis vienas gyvens su ta savo svajone.

mačiau gyvai, tik neglosčiau. Čia patinas. Ir ne jauniklis.

Laba, gal persigalvos, o gal pamačius pati įsimylėsi.....brrrrr
SPA procedūras priiminėju. Neperseniai iš hamamo nušveista, išmasažuota parslinkau. Pavakarieniavom švediškam stale. Drybsau, ilsiuosi, kad ryt mažiau pavargt. Dar dvi dienos priešaky.... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 19, 22:29)
Laba, gal persigalvos, o gal pamačius pati įsimylėsi.....brrrrr
SPA procedūras priiminėju. Neperseniai iš hamamo nušveista, išmasažuota parslinkau. Pavakarieniavom švediškam stale. Drybsau, ilsiuosi, kad ryt mažiau pavargt. Dar dvi dienos priešaky.... wub.gif  biggrin.gif

nepanašu, kad persigalvos. Man Alitą tik pilą, kad aš persigalvočiau doh.gif

ui, aš irgi turiu dovanotą penkių zonų masažą. Pamiršus visai buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 19, 22:32)

ui, aš irgi turiu dovanotą penkių zonų masažą. Pamiršus visai buvau smile.gif

Varyk, atsipalaiduosi.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 19, 22:37)
Varyk, atsipalaiduosi.

šiandien jau nedirba biggrin.gif
Papildyta:
Ate, o kur tu ten ilsiesi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 19, 21:32)

Tau greičiau nosis užmėlynuos, nei persigalvosi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 19, 19:52)
Čia, aišku, tik mano nuomonė, bet kodėl vienas turi liūdėt, jei kitas turi nepagrįstų baimių?

Kiek mums metų, kad turėtumėm liūdėt, kaip vaikas negavęs saldainio? Gi dideli jau esam, supratingi, galim susitart gražiai. Va užsimanytų taviškis vištas ar paršą balkone 9 aukšte laikyt. Tai taip skant- sėkmytės biggrin.gif Nes nu kaip gi, kitaip liūdės biggrin.gif

Tai va Saintlin, kai labai atšals oras, o tas padaras norės laukan- išleisk į laiptinę. Reikia. Nes kitaip liūdės lotuliukas.gif Kaimynka gi šunį išleisdavo biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai, jei kalbėti tik apie gyvūnus, maniškis ne tai kad tvarto nesugalvotų užveist, net apie didesnį šunį nekalbėtų ir jokių žuvyčių, chamekų, triušių ar net gyvalazdžių - gyvių gerovė pirmoj vietoj, antrojoje - kur anuos reiktų padėt kelionių ar atostogų metu. Net apie katinus nėra kalbos, nes tai visų pirma yra jau turimo šuns traumavimas. Apkalbėjom pažinties pradžioj. Ir aš šioje vietoje pritariu. Jei būtų didelis noras turėti daug gyvūnų ( man pvz., ) vadinasi su tuo žmogum ne pakeliui.

Žodžiu, ne per naktį noras atsirado ir ne 'vakar' kardinaliai žmogus pasikeitė. Jei tiek metų kartu pragyveno, vadinasi - ne naujiena tokių idee fix ax.gif

Atsakyti
Iguanos žiauru? Galiu paskolinti kaimynus - bumsas nuo vidurnakčio prasidėjo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 19, 23:41)
Šiaip tai, jei kalbėti tik apie gyvūnus, maniškis ne tai kad tvarto nesugalvotų užveist, net apie didesnį šunį nekalbėtų ir jokių žuvyčių, chamekų, triušių ar net gyvalazdžių - gyvių gerovė pirmoj vietoj, antrojoje - kur anuos reiktų padėt kelionių ar atostogų metu. Net apie katinus nėra kalbos, nes tai visų pirma yra jau turimo šuns traumavimas. Apkalbėjom  pažinties pradžioj. Ir aš šioje vietoje pritariu. Jei būtų didelis noras turėti daug gyvūnų ( man pvz., )  vadinasi su tuo žmogum ne pakeliui.

Žodžiu, ne per naktį noras atsirado ir ne 'vakar' kardinaliai žmogus pasikeitė. Jei tiek metų kartu pragyveno, vadinasi - ne naujiena tokių idee fix  ax.gif

Ot gudrutė, sėdi sau ramutukė žinodama, kad naktį tik vyro rankos gali apsiraityt apie kaklą, o ne koks pitonas biggrin.gif Viskas aišku su tavim biggrin.gif

Aik tu, keičiasi žmonės. Ne kardinaliai, bet keičiasi. smile.gif

Labas rytas biggrin.gif

Aš su kava ir pyragu. Kabinu tiesiai iš indelio bigsmile.gif Man tai kas, skanu ir taip biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 20, 00:57)
Iguanos žiauru? Galiu paskolinti kaimynus - bumsas nuo vidurnakčio prasidėjo wacko.gif

Bumsas ne pagal tavo skonį? biggrin.gif Žiauru yr vidury nakties pašokt iš miegų nuo bobiško klyksmo- 'mandav****s, kur mano piniginė????' Buvo taip, buvo... Kai tik atėjom čia gyvent, o kaimynystėj pašalpos atėjo...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 20, 09:42)
Ot gudrutė, sėdi sau ramutukė žinodama, kad naktį tik vyro rankos gali apsiraityt apie kaklą, o ne koks pitonas  biggrin.gif

Taigis smile.gif

Labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 20, 08:55)

O kodėl tie kiti žmonės atiduoda tą padarą? Aš pagalvojau, gal taviškis tiesiog negalėjo pasakyt 'ne'. Ar čia iš fantastikos srities?
Atsakyti