Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ate, pamiršau vakar paklausti- kodėl tu nori butaforinę signalizaciją dėti? Gi paskui vis tiek normalią turėsit darytis. Tai ar ne geriau sudėti daviklius ir pasikabinti normalią, tik apsaugai nepriduoti.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 18, 12:05)
Saintlina, vakar naktį skaiĉiau Hulę, kur Betę Lyn nuknakcijo. Źinok, kojų oda pasišiaušė biggrin.gif netikėjau iki paskutinės pastraipos prieš laidotuvių aprašymą. Paskui dar paskaiĉiau ir persijungiau plintusą. Va ten tai knyga, nežinau, ar tau tokios patinka, man super. Taupau, nors abi dalis turiu. Kai praklausysi pusę, parašyk, patinka ar ne,ok? </p>

O kuri čia knyga su Bete buvo? Neatgaminu jau smile.gif
Būtinai pasakysiu apie Plintusą, kai jam eilė prieis.
Atsakyti

Policija. Ir Sūnus eilėj. Galvoju, kad likusioj neskaitytoj 1,5 knygoj pakankamai vietos nugalabyti ką nors dar iš pagrindinių :) 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 18, 15:34)
<p>Policija. Ir Sūnus eilėj. Galvoju, kad likusioj neskaitytoj 1,5 knygoj pakankamai vietos nugalabyti ką nors dar iš pagrindinių smile.gif </p>

Sūnus, man rodos, jau ne su Hūle.
Atsakyti
Nu laba diena smile.gif

Kulkė parsinešė šiek tiek gėlyčių peržiemot ax.gif
Išsikasiau iš grunto rožiažiedes, medžiai blink.gif į kibirą sukroviau, substraKtu užpyliau, gal norit kuri, padovanosiu visą kibirą bigsmile.gif

Va koks dydžio skirtumas, ku augo grunte (kairėj) ir vazonuose smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 18 lapkričio 2017 - 16:05
Nu, kur draugės? Nei to baliaus, nei to vaišių, nieka niera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 18, 19:17)
Nu, kur draugės? Nei to baliaus, nei to vaišių, nieka niera  rolleyes.gif

čiūr, aš esu. Bet iš manęs smagumo kaip iš ožio pieno. Tai turbūt neužskaitom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 18, 19:19)
čiūr, aš esu. Bet iš manęs smagumo kaip iš ožio pieno. Tai turbūt neužskaitom biggrin.gif

Geriau papasakok, kaip jautiesi paltą užbaigusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 18, 19:40)
Geriau papasakok, kaip jautiesi paltą užbaigusi?  bigsmile.gif

ai, nežinau. Smagu, kad pabaigtas, bet kažkiek nepatenkinta. Aprašymas smulkmenose netikslus. Ir rankovės gavosi, mano akiai, per plačios. Sunku tokius didelius darbus sutvarkyti be manekeno, šįsyk ilgai taikiau apykaklę, ji ten iš 2 dalių ir nesigavo idealiai lygiai. Tai saga reguliavom, nes palikti, kad persiūčiau, nenorėjo. Sakė, pirmadienį lėks šarkoms pasirodyti smile.gif Priekio neišėjo bent jau padoriai nufotkinti, išsikraipęs atrodo nuotraukoj. Sagas nelabai tinkančias nusipirko. Gyvai neprastai lyg ir... bet kad sakyčiau- vaaau, taip nėra. 7/10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 18 lapkričio 2017 - 19:50
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 18, 19:48)
ai, nežinau. Smagu, kad pabaigtas, bet kažkiek nepatenkinta. Aprašymas smulkmenose netikslus. Ir rankovės gavosi, mano akiai, per plačios. Sunku tokius didelius darbus sutvarkyti be manekeno, šįsyk ilgai taikiau apykaklę, ji ten iš 2 dalių ir nesigavo idealiai lygiai. Tai saga reguliavom, nes palikti, kad persiūčiau, nenorėjo. Sakė, pirmadienį lėks šarkoms pasirodyti smile.gif Priekio neišėjo bent jau padoriai nufotkinti, išsikraipęs atrodo nuotraukoj. Sagas nelabai tinkančias nusipirko. Gyvai neprastai lyg ir... bet kad sakyčiau- vaaau, taip nėra. 7/10

Svarbu savininkei tiko ir patiko smile.gif O ta savikritika dalykas neblogas, leidžia tobulėt, jei su saiku smile.gif

Žiūrom kiaukę?
Atsakyti
Ku-kū bigsmile.gif

Ką veikiam? Uf, pamiršau kotletų rytojui prikept, tai dabar teks knistis. Kiba dar kavos kalt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 18, 21:12)

Ką veikiam? Uf, pamiršau kotletų rytojui prikept, tai dabar teks knistis. Kiba dar kavos kalt  ax.gif

Ką ką, mažus vaikus išdūrinėjam biggrin.gif
O kam tie kūdlietai? bigsmile.gif Nekalk, aš vakar kaliau, tai pirmas prisnaudimas įvyko apie 1h ax.gif
Atsakyti