Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 11 22, 08:59)
Aha ir pamiegot dar truputuką.

Labas rytas.

Nu tai laukiam laukiam po miegų biggrin.gif

Saintlina, 'užpakaliu jaučiu' ( vertinys ne kaip skamba, žodžiu) - atiteko "nelaimė' mane keitimuisi gauti. Tai tu tik prisimink česnakų istoriją, iki šiol prisimenu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 22, 10:08)
Nu tai laukiam laukiam po miegų  biggrin.gif

Saintlina, 'užpakaliu jaučiu' ( vertinys ne kaip skamba, žodžiu) - atiteko "nelaimė' mane keitimuisi gauti. Tai tu tik prisimink česnakų istoriją, iki šiol prisimenu  wub.gif

Jau! Visai kaip kitas žmogus smile.gif

Klausai, a tau velniai su vampyrais vaidentis pradėjo, ar bloga buvai, kad Kalėdų senio česnakų prašai? lotuliukas.gif Ir nemaišyk čia kortų su ta savo 'opa' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 22 lapkričio 2017 - 10:51
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 22, 10:50)
Klausai, a tau velniai su vampyrais vaidentis pradėjo, ar bloga buvai, kad Kalėdų senio česnakų prašai?  lotuliukas.gif Ir nemaišyk čia kortų su ta savo 'opa'  biggrin.gif

Mano vidinis 'vilkas' biškį gurmanas - mėsa net labai skani su česnakais laugh.gif

Tai kad tik kelis spėjimus turiu, dėl likusių - jokių minčių biggrin.gif

Negaliu, jau kaip noriu diedą už vienos vietos ant tvoros pakabinti, tai net kraujas pirštuose verda. Kad jį kur lotuliukas.gif

Baikė, ale mažoji ir dar du grupės vaikai buvo pakviesti į vieno berniuko gimtadienį. Fainai, nu. Bet tai ką nešt jam dovanų ir ką jo sesei - dvigubas gimtadienis. Amžina bėda, nes nu neturiu jokios nuovokos, ką tie vaikiukai mėgsta unsure.gif

Ir pabaigai, pasidžiaugsiu - net labai pateisino lūkesčius mintis padaryt šį bei tą d grupės puošimui. Vienas iš trijų kaba namuose ir kaip mOnekenas primierkai tarnauja. Gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 lapkričio 2017 - 11:37

Laba. Kad jau apie dovanėles prakalbot, tai paprašysiu tos bitės, kuriai teko nelaimė mane gauti :) bite, jei netyčia turi aštrių čiliukų sėklų, tai gal galėtum kokias 5 padovanoti? Tiek tikrai užtektų. Būtų didelis ačiū. Ieškoti nereikia, pirkti specialiai nereikia, tiesiog jei namie turi, tik tada. Tiesiog kad būtų aštrus ir bekvapis, forma , dydis nesvarbu, habanerų nenoriu. Gal nepasirodžiau nekukli? :D turėjau gerų savo, kelis metus neišsiėmiau naujų, šiemet nusudygo, matyt, paseno.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 22, 11:23)
Tai kad tik kelis spėjimus turiu, dėl likusių - jokių minčių  biggrin.gif

Negaliu, jau kaip noriu diedą už vienos vietos ant tvoros pakabinti, tai net kraujas pirštuose verda. Kad jį kur lotuliukas.gif

Baikė, ale mažoji ir dar du grupės vaikai buvo pakviesti į vieno berniuko gimtadienį. Fainai, nu. Bet tai ką nešt jam dovanų ir ką jo sesei - dvigubas gimtadienis. Amžina bėda, nes nu neturiu jokios nuovokos, ką tie vaikiukai mėgsta  unsure.gif

Patikėk, neturi tu jokių spėjimų biggrin.gif Viskas ką logiškai gali sudėlioti, yra nelogiška biggrin.gif

Na na, kalbėk aiškiau bigsmile.gif

Visada visur tinka Lego. Patikrintas variantas.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 22, 11:39)
Laba. Kad jau apie dovanėles prakalbot, tai paprašysiu tos bitės, kuriai teko nelaimė mane gauti smile.gif bite, jei netyčia turi aštrių čiliukų sėklų, tai gal galėtum kokias 5 padovanoti? Tiek tikrai užtektų.

Prasideda lotuliukas.gif Ar jūs rimtai šiemet tokios blogos buvot?
Aš buvau gera šiemet, sūnų pagimdžiau biggrin.gif Tikiuosi mano vietinis Kalėdinis senis tai įvertins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 22, 11:08)
Saintlina, 'užpakaliu jaučiu' ( vertinys ne kaip skamba, žodžiu) - atiteko "nelaimė' mane keitimuisi gauti.
Tai tu tik prisimink česnakų istoriją, iki šiol prisimenu  wub.gif

negaliu pasakyt biggrin.gif
prisimeni, kaip paštininkės į tave žiūrėjo? lotuliukas.gif

Labas dienas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 22, 14:33)

Aš buvau gera šiemet, sūnų pagimdžiau  biggrin.gif Tikiuosi mano vietinis Kalėdinis senis tai įvertins  biggrin.gif

va tegu tavo vietinis senis, kuriam pagimdei, ir įvertina deramai smile.gif
O iš mūsų - sėklos, česnakai, anglis.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 22, 13:45)
va tegu tavo vietinis senis, kuriam pagimdei, ir įvertina deramai smile.gif
O iš mūsų - sėklos, česnakai, anglis..  bigsmile.gif

Taip taip biggrin.gif
lotuliukas.gif Dar koncervų trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 22, 14:48)
Dar koncervų trūksta  biggrin.gif

kilkų pomidorų padaže užsimanei?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 22, 13:33)
Patikėk, neturi tu jokių spėjimų  biggrin.gif Viskas ką logiškai gali sudėlioti, yra nelogiška  biggrin.gif

Na na, kalbėk aiškiau  bigsmile.gif

Visada visur tinka Lego. Patikrintas variantas.
Prasideda  lotuliukas.gif  Ar jūs rimtai šiemet tokios blogos buvot?
Aš buvau gera šiemet, sūnų pagimdžiau  biggrin.gif Tikiuosi mano vietinis Kalėdinis senis tai įvertins  biggrin.gif

Tai, kad nelabai stengtis reikėjo, pačios išsidavė hihihi.gif

<...>
O, ačiū!

Tai aišku, visas sąstatas anglies būtų pats tas biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 11 22, 13:45)
prisimeni, kaip paštininkės į tave žiūrėj

Jau kaip dzin tos paštininkės - pffff biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 lapkričio 2017 - 14:42

Prasideda lotuliukas.gifAr jūs rimtai šiemet tokios blogos buvot?

Ne taip supratai :D turėjau minty,kad tiek čiliukų sėklų užtektų :D 

Saintlina, dar 1 gerą audio knygą užtikau. Aklai bakstelėjau pirštu ir va, patiko nuo pirmu žodžių. Apie pagrobtą našlaitę mergaitę. https://audioknigi.c...-zolotaya-rybka

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 22, 15:23)
Nu tai ir vėl, vakar taip smagiai priekį ant bordiūro pakabino  wub.gif

Tai aišku, visas sąstatas anglies būtų pats tas  biggrin.gif

nu bet su tais priekiais tai reik kažką daryt. Geriausia bordiūrus uždraust. Nu tikrai anksčiau taip visur nesikabinėjo bent jau mano auto.

Elniai nepatemps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 22, 14:23)
Pats šaunuolis, ale visur kalta lieku.

Jis pas tave būtų tobulas prokuroras bigsmile.gif Pasiūlyk keist kryptį biggrin.gif
Atsakyti