klausei jau? Aš į Le Clezio vis įtariai žiūriu ir nesiryžtu jo imtis. Gal kada susiimsiu ir susipažinsiu
klausei jau? Aš į Le Clezio vis įtariai žiūriu ir nesiryžtu jo imtis. Gal kada susiimsiu ir susipažinsiu
4 % ![]()
Kai nežinau autoriaus, tai be išankstinių nuostatų klausau. Dabar įdomu, kaip paskui nusivažiuos- nežinau. Bet man patinka tokios knygos iš serijos ,,sunki moterų dalia" ![]()
Elniai nepatemps
Žema ta mano mašina ir diedas per skūpumą kitaiską sijoną uždėjo - labiau išlindęs nei originalas buvo. Reikalingi tie bordiūrai ir linijos reikalingos
Pageidaučiau, kad su visom savo kryptimis būtų pas kurią nors kitą.
man tai niekieno sunki dalia nepatinka.
Pradėjau klausyt 'Sovietskij sex. Teorija i praktika'. Tik truputuką paklausiau kol kas. Juokinga
Čia romanas ar mokslinis tyrimas?
kaip ir romanas
Ir šaip visokios tų dienų aktualijos - eina du bernai, mato nuorūką numestą. Vienas sako - prostitutė rūkė. Kodėl prostitutė? Matai - lūpdažis?
Pradėjau klausyt 'Sovietskij sex. Teorija i praktika'. Tik truputuką paklausiau kol kas. JuokingaProstitutė - tai profesija, bl..d - pašaukimas
Nesugalvočiau turbūt tokios knygos klausytis savo noru, nebent kas rekomenduotų
Išsiaiškinau santykius su Pelevinu- ne mano rašytojas. Vieną kürinį klausant kartais buvo juokinga, bet čia greičiau dėl gero įgarsinimo. Pradėjau kitą, nea, nesusikaupiu, tai ir išjungiau. Vyriškas stilius, visokių ezot. stilių kratinys, filosofija savotiška, kiek suprantu, visose jo knygose - anų laikų fonas.
Labas rytas
ugu. Kaip bebūtų gaila, mes tik kelios ir bebliuznyjam..