Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 22, 15:33)
Saintlina, dar 1 gerą audio knygą užtikau.

klausei jau? Aš į Le Clezio vis įtariai žiūriu ir nesiryžtu jo imtis. Gal kada susiimsiu ir susipažinsiu smile.gif
Atsakyti

4 % :)

Kai nežinau autoriaus, tai be išankstinių nuostatų klausau. Dabar įdomu, kaip paskui nusivažiuos- nežinau. Bet man patinka tokios knygos iš serijos ,,sunki moterų dalia" :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 22, 14:35)
nu bet su tais priekiais tai reik kažką daryt. Geriausia bordiūrus uždraust. Nu tikrai anksčiau taip visur nesikabinėjo bent jau mano auto.
Elniai nepatemps biggrin.gif

Žema ta mano mašina ir diedas per skūpumą kitaiską sijoną uždėjo - labiau išlindęs nei originalas buvo. Reikalingi tie bordiūrai ir linijos reikalingos mirksiukas.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 11 22, 14:36)
Jis pas tave būtų tobulas prokuroras  bigsmile.gif  Pasiūlyk keist kryptį  biggrin.gif

Pageidaučiau, kad su visom savo kryptimis būtų pas kurią nors kitą.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 22, 15:53)
Bet man patinka tokios knygos iš serijos ,,sunki moterų dalia" smile.gif</p>

man tai niekieno sunki dalia nepatinka.

Pradėjau klausyt 'Sovietskij sex. Teorija i praktika'. Tik truputuką paklausiau kol kas. Juokinga smile.gif Prostitutė - tai profesija, bl..d - pašaukimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 lapkričio 2017 - 15:13
QUOTE(saintlina @ 2017 11 22, 15:10)
Pradėjau klausyt

Čia romanas ar mokslinis tyrimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 22, 16:42)
Čia romanas ar mokslinis tyrimas?  biggrin.gif

kaip ir romanas smile.gif bet toks dokumentinis, sakyčiau, susistemintas. Kaip ten aplamai viskas buvo smile.gif Na, pvz, kad labai dažnai trys šeimos vienam kambary gyveno. Seneliai (45 m. lotuliukas.gif), jaunimas ir anūkai. Ir visi seksualno ozabočenye, abo vietos tam reikalui tai nebuvo.
Ir šaip visokios tų dienų aktualijos - eina du bernai, mato nuorūką numestą. Vienas sako - prostitutė rūkė. Kodėl prostitutė? Matai - lūpdažis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 lapkričio 2017 - 16:09

Pradėjau klausyt 'Sovietskij sex. Teorija i praktika'. Tik truputuką paklausiau kol kas. Juokinga smile.gifProstitutė - tai profesija, bl..d - pašaukimas lotuliukas.gif

Nesugalvočiau turbūt tokios knygos klausytis savo noru, nebent kas rekomenduotų :D 

Išsiaiškinau santykius su Pelevinu- ne mano rašytojas. Vieną kürinį klausant kartais buvo juokinga, bet čia greičiau dėl gero įgarsinimo. Pradėjau kitą, nea, nesusikaupiu, tai ir išjungiau. Vyriškas stilius, visokių ezot. stilių kratinys, filosofija savotiška, kiek suprantu, visose jo knygose - anų laikų fonas. 

Atsakyti
... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 lapkričio 2017 - 18:09
Labas rytas smile.gif

Saintlin, aikšen čia, arbata užplikyta, citrina pagardinta biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 23 lapkričio 2017 - 08:45
atainu, niam niam wub.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Jauč, kitais metais ne tik, kad nebus dovanų keitimosi, ale ir temos neliks g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 23, 16:10)
Jauč, kitais metais ne tik, kad nebus dovanų keitimosi, ale ir temos neliks  g.gif

ugu. Kaip bebūtų gaila, mes tik kelios ir bebliuznyjam..
Atsakyti