Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 24, 11:12)

Uh, na šian ryte jau pailsėjus pažiūrėjau į vakarykštį darbą, net labai gerai pavyko.

o mums pažiūrėt?...
Atsakyti

Užmigti baigiu, reik tokio žadintuvo 

Priedas  23843301_1695284197168984_5311045698786217756_n.jpg   27,93KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Lylia, 1-1,5val būtum pailsėjus ir nereiktų jokių žadintuvų tongue.gif

Saintlina, šioks toks gruzas nuo daržo reikalų, fotkint minčių nėra.
Atsakyti
Lylia, peržydėjusį grakštuolio stiebą nukirpti ar laukti kol pats nudžius?

Koks kačiukas gražuus.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 lapkričio 2017 - 17:36
Valio valio! Dar viena pabaiga! Dar vienas megztinis pliuse biggrin.gif Parodysiu, parodysiu. Tik išplausiu ir išdžiovinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 24, 19:41)
Valio valio! Dar viena pabaiga! Dar vienas megztinis pliuse  biggrin.gif

kiek spintų pas tave vien megztiniams paskirta? bigsmile.gif

Na, kas šian krepšinį žiūrės?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 24, 19:10)

Vakar žiūrėjau, kuriam laikui užteks rolleyes.gif Šį vakarą praleisiu su Master Key, Produce 101 s02 ir dar Knowing Brothers gal unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 lapkričio 2017 - 19:19

Lylia, peržydėjusį grakštuolio stiebą nukirpti ar laukti kol pats nudžius?

Nežinau. Turbūt gali kirpti dabar. Ne orchidėja. Pas mane kaip tąsyk žydėjo, taip daugiau nesiteikė. Kitąmet rudenį eis von, jei nepražys. Arba jei kada važiuosim į Suvalkus, uźvešiu Atei :D

Kulke, laukiu parodymų. Jums gerai, nors nufotkinti sugebat. Aš kad ir numezgu, vis tiek įkelti negaliu :D

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 24, 19:16)
Vakar žiūrėjau, kuriam laikui užteks  rolleyes.gif Šį vakarą praleisiu su Master Key, Produce 101 s02 ir dar Knowing Brothers gal  unsure.gif

Kas tas yra?

Saintlin, kuo tavo mergelė šiandien gyva? Manęs klausia, ką vakarienei valgom. Sakau, gal kokių bandelių su arbata. Tas tik fyst ant kulno ir pro duris. Grįžo su bandelėm, kanelėm, eklerais ir bulvytėm doh.gif Žalingas jis man, oi žalingas...

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 11 24, 19:10)
kiek spintų pas tave vien megztiniams paskirta?  bigsmile.gif

Aik tu, keli mezginėliai tik nešiojami kolkas. Bet dar ne vakaras biggrin.gif

MB turbūt žiūrės. O aš žiūrėsiu tiek, kiek girdėsiu jo komentarų biggrin.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 24, 19:25)
Kulke, laukiu parodymų. Jums gerai, nors nufotkinti sugebat. Aš kad ir numezgu, vis tiek įkelti negaliu biggrin.gif

Aš irgi laukiu, kada išdžius. bigsmile.gif
Nesityčiok su tuo fotografavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 24, 20:31)

Saintlin, kuo tavo mergelė šiandien gyva? Manęs klausia, ką vakarienei valgom. Sakau, gal kokių bandelių su arbata. Tas tik fyst ant kulno ir pro duris. Grįžo su bandelėm, kanelėm, eklerais ir bulvytėm  doh.gif

Maniškis jau namo grįždamas užsitavarino saldainiais ir sausainiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 24, 19:31)
Kas tas yra?

Pramoginės laidos. Vienoj žaidimo 'Mafija' taisyklės, kitoj naują boys band'ą renka, prodiuserinių kompanijų rookie'iai ir trečioj septyni 'nykštukai' prisikviečia žvaigždžių ir visaip kaip linksmina žiūrovus. Tarp nykštukų yra buvęs dziudo čempionas, buvęs krepšininkas, muzikos dievas ir t.t. Žodžiu, mūsų laidų vedėjams, dalyviams ir prodiuseriams yra ko pasimokyti, kaip be alkoholio ir kurvysčių pritraukt daug daug žiūrovų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 lapkričio 2017 - 19:49

Maniškis jau namo grįždamas užsitavarino saldainiais ir sausainiais biggrin.gif

Nu jo. Maniškis parduotuvėj sako, kad saldainių nenori, kad nesveika, kai aš imu- bamba, o namie paskui tarškina spintelę, kur saldainiai laikomi. Šian žiūriu vėl naršo, pagailėjau, pasakiau, kur 2 šokoladai padėti. Tai iš karto virš pusės nėr. Jei įsisuka mano sürelius, tada jau pradedu bartis. Ir kai perku saldainius, sakau, kad čia jam, kad nelįstu prie mano pašaro :D 

Atsakyti