O kodė čia toks pareiškimais? Kiba labai sunku, įsivaizduoja? Pfff, geras pusvalandis ir 5ltr katiliukas yra. Dažniau daryčiau, jei prisiminčiau majonezą
Kažką buvau prisiminus ir vėl pamiršau. Ot super atmintis.
ką veiksiu - knygutę skaitysiu
Tiesa, Lylia, tas Tarybinis seksas - nieko gero. Pradžioj juokinga buvo, paskui nei juokinga, nei įdomu.
Ką dabar? Aš plintusą taupydama. Šian parsinešiau ,,Penkis pirštus", latvės prisimininai ar kas ten apie Sibirą. Gal, nes nelabai ir žiūrėjau aprašymą.
Taip ir galvojau, kad nieko įdomaus. O mano ,,Auksinė žuvelė" visai patinka, nemažai perklausiau. Būčiau ir per vidurį persiritusi, bet labai tingėjau uźšalusias kojas iš po adijalo traukti ir eiti prie rozetės, nes telefonas valgyti prašė.
Dabar parsidaviau virbalams, vąšelis nebent užbaigimui, arba pradėjimui naudojamas.
Youtubėj tapukų/tapkių bobelė mano favoritė šita
Mergelė ką tik pareiškė, kad šiemet šventėm darys pats baltą mišrainę. Bliam, priminkit man tai, jei būsiu pamiršusi
Vąšelis kaip vąšelis, tik labai nemėgstu kai reikia nerti iš atskirų motyvų. Nors virbalai tikrai geriau.
O kiek tapukų primezgusi, net neperžiūrėjau iki galo, atsibodo ![]()
Gerai, kad pas mus jos nieks smarkiai nemėgsta. Svečiuose suvalgau kelis šaukštus ir tris mėnesius soti.
aš jau ir kiaušinius perku, ir vištieną pirkt pradedu
Užtat grybų dar daug turiu
lietuviškos gal ir nelabai spėtų, bet kokie klodai pas kaimynus iš rytų slypi...
Ko turiu,tai tikrai turiu- braškių
kitąmet sėsiu daugiau žirnių, tie sudulkėjo ir neliko. Arba eisiu į ūkininko laukus.
Ĉystą pravdą kalbi. Gēris ir audio, ir šiaip
audio knygos iš viso yra gėris.
Buvau bibliotekoj ir joks nedetektyvas akies nepatraukė. Negi tuščiom rankom išeisiu? Pasiėmiau trisVisai patinka
Tai aišku, čia gerai suprantu, visai kaip aš
man po akim pasimaišė Allende nematyta negirdėta knyga, imsiu kitąsyk. Dar sostų karus pavarčiau, bet ne, ne man.
Nu ten taip gerai ta bobutē aprašyta, man kaip gyva.