Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 11 23, 19:18)
Mergelė ką tik pareiškė, kad šiemet šventėm darys pats baltą mišrainę. Bliam, priminkit man tai, jei būsiu pamiršusi lotuliukas.gif

O kodė čia toks pareiškimais? Kiba labai sunku, įsivaizduoja? Pfff, geras pusvalandis ir 5ltr katiliukas yra. Dažniau daryčiau, jei prisiminčiau majonezą biggrin.gif

Kažką buvau prisiminus ir vėl pamiršau. Ot super atmintis.
Atsakyti

ką veiksiu - knygutę skaitysiu smile.gif

Tiesa, Lylia, tas Tarybinis seksas - nieko gero. Pradžioj juokinga buvo, paskui nei juokinga, nei įdomu.

Ką dabar? Aš plintusą taupydama. Šian parsinešiau ,,Penkis pirštus", latvės prisimininai ar kas ten apie Sibirą. Gal, nes nelabai ir žiūrėjau aprašymą. 

Taip ir galvojau, kad nieko įdomaus. O mano ,,Auksinė žuvelė" visai patinka, nemažai perklausiau. Būčiau ir per vidurį persiritusi, bet labai tingėjau uźšalusias kojas iš po adijalo traukti ir eiti prie rozetės, nes telefonas valgyti prašė. 

Dabar parsidaviau virbalams, vąšelis nebent užbaigimui, arba pradėjimui naudojamas. 

Youtubėj tapukų/tapkių bobelė mano favoritė šita smile.gif

Mergelė ką tik pareiškė, kad šiemet šventėm darys pats baltą mišrainę. Bliam, priminkit man tai, jei būsiu pamiršusi lotuliukas.gif

Vąšelis kaip vąšelis, tik labai nemėgstu kai reikia nerti iš atskirų motyvų. Nors virbalai tikrai geriau. 

O kiek tapukų primezgusi, net neperžiūrėjau iki galo, atsibodo :D

Gerai, kad pas mus jos nieks smarkiai nemėgsta. Svečiuose suvalgau kelis šaukštus ir tris mėnesius soti. 

aš jau ir kiaušinius perku, ir vištieną pirkt pradedu doh.gifUžtat grybų dar daug turiu lotuliukas.gif

lietuviškos gal ir nelabai spėtų, bet kokie klodai pas kaimynus iš rytų slypi... bigsmile.gif

Ko turiu,tai tikrai turiu- braškių :D kitąmet sėsiu daugiau žirnių, tie sudulkėjo ir neliko. Arba eisiu į ūkininko laukus.

Ĉystą pravdą kalbi. Gēris ir audio, ir šiaip :) audio knygos iš viso yra gėris.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 23, 21:05)
Nu kaimas kryžkelė.

lotuliukas.gif
Maniškis irgi didžiausią maišą iš Maxės parsitempė, privalgė, po 5 min - einam į saldainių bigsmile.gif kai neinu, tada bumba - gaila tau saldainiukų vyrui..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 23, 20:06)
O kodė čia toks pareiškimais? Kiba labai sunku, įsivaizduoja?  Pfff, geras pusvalandis ir 5ltr katiliukas yra. Dažniau daryčiau, jei prisiminčiau majonezą  biggrin.gif
Kažką buvau prisiminus ir vėl pamiršau. Ot super atmintis.

Ką aš žinau, ką jis įsivaizduoja, čia vakar ar kada gi per žinias sakė, kad baltos mišrainės bus mažiau, ar kažkas panašaus, jam turbūt tik šiandien davėjo biggrin.gif

Meluot norėjai bigsmile.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 23, 20:24)
Ko turiu,tai tikrai turiu- braškių biggrin.gif kitąmet sėsiu daugiau žirnių.

Šitų net aš turiu. Ir aviečių uogienės biggrin.gif
Ui, turėtau daugiau vietos, plantaciją žirnių auginčiau biggrin.gif

Čia ne į temą. O gal kaip tik į temą biggrin.gif Šiandien, šlapinant grindis, man atėjo nušvitimas, kad vyrai, kaipo toks sutvėrimas, be supračio, yr gryn juoda fizinė jėga, o moterys sutvertos valdyti pasaulį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 11 23, 20:35)
lotuliukas.gif
Maniškis irgi didžiausią maišą iš Maxės parsitempė, privalgė, po 5 min - einam į saldainių  bigsmile.gif  kai neinu, tada bumba - gaila tau saldainiukų vyrui..

Aina jie švilpaut lotuliukas.gif Aš tokiu atveju pareiškiu, kad aš esu jo geriausias saldainiukas. Ot būna jam žvengimo visam likusiam vakarui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 23, 21:24)
ką skaitai?

Skandinavišką detektyvą 'Pati didžiausia iš visų' smile.gif
Plintusą jau įsikėliau į telefoną smile.gif
Atsakyti

Skandinavišką detektyvą 'Pati didžiausia iš visų' smile.gif
Plintusą jau įsikėliau į telefoną smile.gif

Tai kad neseniai sakei, jog nebenori detektyvų, kaip čia dabar yra? :D

Pasakysi, ar patinka. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 23, 22:43)
Tai kad neseniai sakei, jog nebenori detektyvų, kaip čia dabar yra? biggrin.gif Pasakysi, ar patinka. 

Buvau bibliotekoj ir joks nedetektyvas akies nepatraukė. Negi tuščiom rankom išeisiu? Pasiėmiau tris lotuliukas.gif
Visai patinka smile.gif
Atsakyti

Buvau bibliotekoj ir joks nedetektyvas akies nepatraukė. Negi tuščiom rankom išeisiu? Pasiėmiau tris lotuliukas.gif Visai patinka smile.gif

Tai aišku, čia gerai suprantu, visai kaip aš :D  man po akim pasimaišė Allende nematyta negirdėta knyga, imsiu kitąsyk. Dar sostų karus pavarčiau, bet ne, ne man.

Nu ten taip gerai ta bobutē aprašyta, man kaip gyva. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 23 lapkričio 2017 - 22:23
Labasdienas smile.gif
Atsakyti
Lapatiena su kavenska arbatiena smile.gif

Greičiau pasnigtų, šviesesni rytai būtų. Dabar kaip urve kokiam.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 24, 09:35)

tada jau geriau pavasario lauksiu smile.gif sniegas man labai gražu kai namie sėdžiu ir pro langą žiūriu. O kai jau reik kasdien su juo susidurti kieme ir gatvėse, tada jau to grožio kažkaip nelabai norisi. O dar jeigu minusas daugiau kaip penki laipsniai, tai išvis šiaubaš ir košmaraš.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 24, 08:35)
Lapatiena  su kavenska arbatiena smile.gif

Lapatiena bigsmile.gif

Va va, tas šviežias taip gražu wub.gif

Uh, na šian ryte jau pailsėjus pažiūrėjau į vakarykštį darbą, net labai gerai pavyko.
Atsakyti