Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2017 12 04, 22:57)
Paskaitau kirkvieną dieną, bet parašau retai.

nu nemėgstu ir nemoku aš tokių darbų....

Ant pado “įsigijau” karpą- skauda vaikštant. Kuo betepčiau- niekas nepadeda unsure.gif

nu blogai. Rašyt gali pamiršti smile.gif

ir nesakyk. Jau kaip aš čia tave suprantu..

sakyčiau, geriausia nueiti pas dermatologą, kad nudegintų. Greit ir nereiks vargti. Aš apgamus šalinau - super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 gruodžio 2017 - 22:09
Nu kaip fain, atainu ir randu ką paskaityt. Gerai gerai, sugužėkim visos čia, žiemą šalta, drauge bus šilčiau bigsmile.gif

Jauč, imsiuos pirminės savo idėjos. Šianakt naktį net iš miegų pabudus galvojau. Jei viskas eisis, turėčiau spėt bigsmile.gif Jei jau laabai nepatiks parsiuntimą atgal pati apsimokėsiu biggrin.gif

Nera, yr gi kažkokie pleistrai ar purškalai šaldantys, nemačija ir jie?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 04, 23:13)
Nu kaip fain, atainu ir randu ką paskaityt.

tiksliai thumbup.gif
abo čia mes kaip tam posaky - сам танцую, сам пою, сам билеты продаю.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 12 04, 17:50)
nuostabi, kaip is siaubo filmu  bigsmile.gif

Siandien per pietus valgiau fantastiska tailandietiska sriuba, visas ciakras atvere  biggrin.gif Tris nosines susnypsciau, kol suvalgiau  biggrin.gif  , kaip kad vakar kavinej bulviu kose su vasabiais bevalgant, virtuveje matyt pertekliu turejo.

O siaip, gerkle skauda, tai tyliu Kaimynai nakti pliekesi, miegot nedave...

Ta lietuviška šnekta baisiai graži biggrin.gif

Nieko panašaus nesu valgius. Paskutinį kartą, kai užsimaniau aštrios sriubos, paaiškėjo, kad nestuke.gif biggrin.gif

Šveikatoš! Pas mus kolkas ramu ramu. Nieko, vasarą atsiimsim.

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 04, 18:06)
Ou-je. Wasabi

Dėl kaimynų užjaučiu. Pati dėl savo imsiuos pilietiškos pareigos - grrrr, be to, kad pliekiasi, tai dar viso to fone vaikiukas verkia. Panašiai kulkiuko amžiaus.

Kaip sušių užsimaniau biggrin.gif

Ėėė, mano Kulkiukas gyvena ramų gyvenimą biggrin.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 04, 19:42)
Nu va, gražiausiai. Atsirado ponia, norėtų pasišnekėti, o nieko nėra. Pačios jūs nevertinat draugystės, ot. Nu i gerai, i nereik, neriu naują gražų dalyką. Nepalyginamai gražesnį už tą staĉiakampę nesąmonę. Kulke, vąšelis yra gėris biggrin.gif tik dar nežinau, ar ilgam.

Kokį? bigsmile.gif Aš vasarą užsimaniau ilgo nerto sijono. Nunėriau gal kokius 4cm ir užteko biggrin.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 04, 19:52)
Dėl dovanėlės - nelabai čia ką papasakoti galiu, mintys galvoj vėl pradėjo virt. Daryt, nedaryt. Laiko marios ne visai į gerą laugh.gif

Baik su tom mariom. Pas mane ne tik, kad ne upė, ale tiesiog oazės miražas dykumoj su laiku ir mano planais biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 12 04, 20:23)
Kol parėjau iš pasivaikščiojimo, vėl visos ponios ir neponios dingo. Dieną buvau pamislinus, kad gal ir gražu tas sniegelis, jei jo daugiau nebūtų ir šaltukas didesnis nepataptų. Ale dabar persigalvojau. Slidu, kaka.

Tau rogučių reik. Ikinkyk mergelę, įvertinsi iš naujo grožį ir patogumą biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 12 04, 21:25)
Legendinėm legendom? smile.gif  aš šituos pasižiūriu biggrin.gif

Kieti man jie biggrin.gif Mergelei ypač Džildos šypsena patinka biggrin.gif O jau praeitos laidos pabaigą su ašarom žiūrėjau. Žvengiau iki negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 04 gruodžio 2017 - 22:26
QUOTE(saintlina @ 2017 12 04, 23:06)

sakyčiau, geriausia nueiti pas dermatologą, kad nudegintų. Greit ir nereiks vargti. Aš apgamus šalinau - super.

Gal kas Kaune galit rekomenduoti tokį dirbantį ilgiau? Skambinausi į ligoninę į mokamą konsultaciją registruoja nuo 10 iki 13 val. Negaliu aš iš darbo išeiti:(

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 04, 23:13)
Nera, yr gi kažkokie pleistrai ar purškalai šaldantys, nemačija ir jie?

Jau kokius 200€ išleidau aš ant šitų gėrių. Esmė tame, kad ta mano bjaurybė viduje tupi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 12 04, 22:34)
Jau kokius 200€ išleidau aš ant šitų gėrių. Esmė tame, kad ta mano bjaurybė viduje tupi unsure.gif

Vo, plia.. Apie vidinę aš pirmą kart girdžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 12 04, 23:34)
Gal kas Kaune galit rekomenduoti tokį dirbantį ilgiau? Skambinausi į ligoninę į mokamą konsultaciją registruoja  nuo 10 iki 13 val. Negaliu aš iš darbo išeiti:(

į privačią kliniką pabandyk. Žymiai greičiau viskas vyks.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 04, 22:38)
į privačią kliniką pabandyk. Žymiai greičiau viskas vyks.

Kaip tik vakar buvom svečiuose. Moteriškei herpis, išplito po veido sritį. Nuėjo pas mūsų Kaune garbinamą dermatologą į privatų kabinetą, o pas jį gyva eilė, 4 h pralaukė.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 04, 23:25)
Kieti man jie  biggrin.gif  Mergelei ypač Džildos šypsena patinka  biggrin.gif 

man anie abu vienas kito verti lotuliukas.gif gera nuotaika garantuota biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 04, 23:41)
Kaip tik vakar buvom svečiuose. Moteriškei herpis, išplito po veido sritį. Nuėjo pas mūsų Kaune garbinamą dermatologą į privatų kabinetą, o pas jį gyva eilė, 4 h pralaukė.

iš savo patirties kiek galiu pasakyt - į didesnį med.centrą reik ait. Kelis kartus ėjau pas mus į tuos kelis didžiuosius - kada užregistruoja, tada priima, jokių eilių. Priima kitą dieną po skambučio, procedūros irgi labai greit. Čia aš dėl apgamų ėjau.
Atsakyti
NERA, paprastas būdas - gerai atmirkini pėdą vandens vonelėj ( tiek karštoje, kiek gali iškentėti. Ne mažiau 10min) ir patepi degtine, kurioj bent savaitę pabuvo aštrūs čiliai. Dar galima ant prieš taip pat paruoštos kojos karpos tiesiog čilio vidine dalimi, ty sultimis, patrint. Neparuošus poveikis ne toks efektyvus mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 04, 22:41)
Kaip tik vakar buvom svečiuose.

verysad.gif tai dabar po kelių savaičių stebėk mažiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 04, 23:00)
verysad.gif tai dabar po kelių savaičių stebėk mažiuką  4u.gif

blink.gif Net jeigu jau viskas praėję? Jai jau ir nedarbingumas nutrauktas, darželyje dirba su mažiukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 04 gruodžio 2017 - 23:15

Visai neseniai skaiciau, ka reiktu deti ant karpu, atseit simtaprocentine garantija. Dar pagalvojau, kad pasakysiu draugei. Bet neatsimenu. Kazkokia labai prieinama nesamone, gal kokia banano zieve? Bet ne turbut, neatsimenu. Anksciau pazistamai su kazkuo nudegino nuo pado, Kaune privacioj klinikoj.

Viena balsu zvengiau siandien is Erlicko ir tu dvieju. Visi trys viens kito verti, super. 

Atsakyti