Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 05, 09:23)
Kiek tu ten dar rankdarbiausi? Pailsėk, nu  biggrin.gif Mano planas šiandien apsirūpinti priemonėmis, o jau kaip seksis bus matyt eigoj  smile.gif

Tai kad pernai nieko doro nenuveikiau.

A ką gaminsi? bigsmile.gif

QUOTE(Pou @ 2017 12 05, 10:38)
Gerkle, kosulys, panose blizga, bet kazkaip atleido jau.

Šveikatoš! 4u.gif
Atsakyti

La la la. Hai, kai sako. 

A ką gaminsi? bigsmile.gif

Aga, ir mane domina. Ir dar kitas klausimas- kam? :D 

Pou, jau tu perspjauni mane su sloga, tfiū tfiū tfiū bar bar bar. Mažiau varškytės valgyk. Ir cukraus, aišku :D jei rimtai, tai sveik. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 05, 13:31)
Mažiau varškytės valgyk. Ir cukraus, aišku biggrin.gif jei rimtai, tai sveik. </p>

atsakingai pareiškiu, kad cukrus su sloga visiškai nesusijęs biggrin.gif kasdien saldumynus ryju, o slogos dar nemačiau šį sezoną. 3xtfu unsure.gif O va varškės tikrai net neragavau. Tai čia ji ir bus slogos sukėlėja bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 12 05, 13:07)
Bet serga kita liga, sunkiai gydoma - TINGINYSTE. Pirmas zodis Ne. Kartaia pavargstam itikinet. Visko buna, paauglyste per krastus. Mane visa galva jau praaugo, tik baisiai kudas. Mokslai neblogai sekasi, na, per tinginius nukencia, bet vis tiek neblogai.

Mes cia nesenai tegyvenam (apie 3 menesius). Del to ir nezinom kaip reaguot...

ui, čia ne tik jam biggrin.gif ir man pačiai labai gerai pažįstama biggrin.gif
Aš savo mažiukui irgi jau tik smakrą tesiekiu. Ir dar jis labai mėgsta taip globėjiškai apkabint mane per pečius ir pasilenkt klausant, ką kalbu. O iš veidelio ir šiaip elgsena gi visai vaiko dar. Nu taip juokinga lotuliukas.gif

ai, tiksliai, gi jūs dar tik persikraustėt. Kaip šiaip naujam bute gyvenasi?
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 05, 12:31)
Aga, ir mane domina. Ir dar kitas klausimas- kam? biggrin.gif

Vot vot biggrin.gif Bet aCakingai pareiškiu - nesakysiu biggrin.gif

Ki ki ki, nusipirkau siūlus pavasariniam megztinukui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 05, 16:33)
Vot vot  biggrin.gif  Bet aCakingai pareiškiu - nesakysiu  biggrin.gif

Ki ki ki, nusipirkau siūlus pavasariniam megztinukui  bigsmile.gif

Nu pasakyyyyk, kąaąaą? Nuuuuuu! AaAaAaAaAa! A? Kam? Ką? flirt.gif

Kokius ir kur? bigsmile.gif
Atsakyti

Vot vot biggrin.gifBet aCakingai pareiškiu - nesakysiu biggrin.gif

Ki ki ki, nusipirkau siūlus pavasariniam megztinukui bigsmile.gif

Iki Neros buvau tikra, nuo ko laukti staigmenos. Kai kelios dalyvaujam, tai visai nesunku atsiskaičiuoti. Paskui kai perdalijo vardus pamečiau mintį :D

Aš paprastą juodą kepurę mezgu :) 

Atsakyti
Tai, kad niekas neišsiduoda, kaip ten 'atskaičiavai'? biggrin.gif Na, kad man Saintlina, o tu Kulkei, nepasikeitė. Ale daugiau nieko neįtariu unsure.gif

kalendorius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 gruodžio 2017 - 18:36
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 05, 17:47)
Nu pasakyyyyk, kąaąaą? Nuuuuuu! AaAaAaAaAa! A? Kam? Ką? flirt.gif

Kokius ir kur?  bigsmile.gif

Kas už tai? biggrin.gif ax.gif lady.gif

Siūlo gale pilkus merino Galo yarns.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 05, 18:27)
Iki Neros buvau tikra, nuo ko laukti staigmenos.

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 05, 18:31)
Tai, kad niekas neišsiduoda, kaip ten 'atskaičiavai'?  biggrin.gif Na, kad man Saintlina, o tu Kulkei, nepasikeitė. Ale daugiau nieko neįtariu  unsure.gif

Lauk manęs rytą vakarą, lauk manęs, žiemą vasarą leb.gif Čia abiems galioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 05, 18:37)
lady.gif

Siūlo gale pilkus merino Galo yarns.

Lauk manęs rytą vakarą, lauk manęs, žiemą vasarą  leb.gif Čia abiems galioja  biggrin.gif

Jazus, kokia prisimaliavojus lotuliukas.gif

Hmmm, sau meriną? unsure.gif

Ai, man tai dzin, anksčiau ar vėliau bus aišku. Tik vat galvoju, kaip Lylia sugebėjo išskaičiuot, kam siųsiu. Užuominų lyg ir nepateikiu, dar dvi taip pat ramiai sau tyli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 12 05, 11:38)

Nera, mano drauge turi Sveika peda salona, jie ten su skalpeliu parakineja, isgydo su tirpalais tas bestijas. Nors jei tau baiaus diskomfortas, eiciau kur su lazeriu cirskina. Mano uosvis vargo kazkada labai. Paskui bac ir dingo pacios.

Jau vien paskaičius tavo apibūdinimą visas noras eiti nukrito. Didkomfortas labai didelis- net šlubuoju eidama, apie bėgimą net nekalbu, o tai mane daro nelaimingą ax.gif mane stabdo tai, kad lazeriu siūlosi gydyti spa centrai blink.gif
Pou sveikatos.
Jei varškė ar saldumynai turėtų įtakos aš iš smarglių neišlipčiau biggrin.gif
Saintlina, užuolaidas kabinant jam dar pasilipti reikia ar jau nebe? biggrin.gif
Spėkit kieno vaikas šiandien tikrino ledo storį ir įlūžo į prūdą unsure.gif
Atsakyti

Ai, man tai dzin, anksčiau ar vėliau bus aišku. Tik vat galvoju, kaip Lylia sugebėjo išskaičiuot, kam siųsiu. Užuominų lyg ir nepateikiu, dar dvi taip pat ramiai sau tyli bigsmile.gif

Tai va, visos tyliai sėdit, aš viena tik pyrsċioju ištisai :D 

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 05, 18:45)
Jazus, kokia prisimaliavojus lotuliukas.gif

Hmmm, sau meriną?  unsure.gif
Ai, man tai dzin, anksčiau ar vėliau bus aišku. Tik vat galvoju, kaip Lylia sugebėjo išskaičiuot, kam siųsiu. Užuominų lyg ir nepateikiu, dar dvi taip pat ramiai sau tyli  bigsmile.gif

Ką tu supranti biggrin.gif

Nu teip, fainas siūlas smile.gif

Šiemet neburiu visiškai nieko, net negalvoju kas kam. Tegu būna siurprizas bigsmile.gif

QUOTE(NERA @ 2017 12 05, 19:02)
Spėkit kieno vaikas šiandien tikrino ledo storį ir įlūžo į prūdą unsure.gif

blink.gif Mane nervai ima vien perskaičius. Aš tipinė lietuvė mama- pirmiau išbaru, po to guodžiu.
Atsakyti