Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(NERA @ 2017 12 05, 20:02)
Jau vien paskaičius tavo apibūdinimą visas noras eiti nukrito. Didkomfortas labai didelis- net šlubuoju eidama, apie bėgimą net nekalbu, o tai mane daro nelaimingą ax.gif  mane stabdo tai, kad lazeriu siūlosi gydyti spa centrai blink.gif 

Saintlina, užuolaidas kabinant jam dar pasilipti reikia ar jau nebe?  biggrin.gif

Spėkit kieno vaikas šiandien tikrino ledo storį ir įlūžo į prūdą unsure.gif

Tai tu nesikreipk į spa centrus. Nu turit gi turėt normalius med.centrus kaip pas mus Grybo gatvėj ar Nortway. Jei gydytojos siuntimą turėtum, dar ir dalį išlaidų ligonių kasos dengtų.

Dar reik biggrin.gif bet nuo viršutinių lentynų ko nepasiekiu, tai jau galiu jį kviest, kopėtėlių nereik neštis biggrin.gif

OMG doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 05, 20:27)

Šiemet neburiu visiškai nieko, net negalvoju kas kam. Tegu būna siurprizas  bigsmile.gif

Aš irgi galvos nesuku ir nieko išskaičiuot nebandau. Siurprizas yr gerai thumbup.gif
Atsakyti
Nu tie vyrai, diedai, mergelės ar kaip čia juos pavadint. Prisėdau pamegzt, tai atėjo ir atvijo gult. Mane tai atvijo, o kad moksleivė dar planšetę apsikabinus tokiu laiku -
nemato. Išburbėjau, kad geriau tegu vaikus gano, o ne mane ax.gif
Atsakyti
Taigi gult tave varo, o ne miegot lotuliukas.gif tikslą kažkokį turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 05, 22:40)
Taigi gult tave varo, o ne miegot lotuliukas.gif tikslą kažkokį turi biggrin.gif

Aha, tikrai. Nulūžo per tris sekundes vos tik man atsigulus biggrin.gif Atsivijo, kad pamigdyčiau, matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 05, 22:53)
Aha, tikrai. Nulūžo per tris sekundes vos tik man atsigulus  biggrin.gif  Atsivijo, kad pamigdyčiau, matyt  biggrin.gif

Žiauru laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif Kur visi? Ką veikiat?
Atsakyti
Dirbam tongue.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 06, 11:48)

Laba mirksiukas.gif
Dirbam ax.gif
Žiek,kaip tavo vištos?Na maniškės atsigavinėja po biški...pabiro dvitryniai kiaušiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 06, 11:51)
Dirbam ax.gif
Žiek,kaip tavo vištos?Na maniškės atsigavinėja po biški...pabiro dvitryniai kiaušiniai biggrin.gif

darbininkės visos.. nepersidirbkit. Darbas ne vilkas..

neatsigavinėja pas mane. Bet gaišt lyg baigė. Nors jaunų nei vienos nebeliko, nebeliko ir kam gaišt. Gaidys tik vienas išgyveno (itogo iš 24 viščiukų liko vienas). Tai, jeigu ką, bus jaunas gaspadorius ant senų vištų smile.gif Gal tritryniai kiaušiniai pasipils?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 06, 10:48)

Į mankštą atvažiavom. Atsibodo jau juodai. Būtų vasara, būt lengviau. O dabar tas kutojimasis ojėzusvajėzus.
Atsakyti

Laba mirksiukas.gif
Dirbam ax.gif

Labas visoms.

Tai išdvės tos tavo dvitrynių gamintojos, pamatysi. Jei tik pradeda dvitryniais švaistytis, tai, žinok,  galas vištai netoli. Čia toks praktinis pastebėjimas :D 

Atsakyti