laimė, kad lengva.
Aišku, pėstieji turi apsidairyti, turi palaukti, jei mato, kad eiti nesaugu. Bet dėl įvykio perėjoje vienareikšmiškai bus kaltas vairuotojas. O ir jaučiasi jis kaip dabar.. aina nakum..
Nu o matomumas dabar tikrai tragiškas. Ypač jei iš priekio mašinos akina. Galėtų ties perėjom ryškesnes lempas įsukt bent jau.
Siaubas nu. Taip, kaip tu nesupranti pėsčiųjų, aš taip keikiu dviratininkus važiuojančius važiuojamojoje dalyje. Kokie jie visateisiai ir drasūs jaučiasi pzdc pzdc. Bet šiuo atveju yra šventas žodis- perėja. Nukalei perėjoj - turėk bėdą. Abiejų gaila.
O šiaip tai labas rytas
Einam gert ko nors. Pirmos kavos jau net neatsimenu
dviem šimtais procentų pritariu
ainam
He-he, turiu nuliūdint - mano pagrindinė dovana senų senovėj pagaminta, visu 100proc
Dabar gaminu bonus'ą. Spėsiu tai spėsiu. Jei nea, tai jau maikių nesidraskysiu
Grrrrr, tu vis išvedi iš kelio. Dar parašyk ką ta tema ir pati ŠIEMET gaminsiu
Laba.
Mano irgi beveik pagaminta, vakar patarėja sakė, kad dar keli lengvi štrichai ir stop
Nu ne, tai aš per tave kur nors vis įsiveliu. Mano mūza, nu ![]()
Vakar vyrs vežė žmogų į Vilnių. Įsijungiau intiką ir nutirpau, kai pamačiau, kas darosi. Reikėjo į centrą, prie Gedimino pilies, paskambinau, prigąsdinau, kad bardakas mieste, dar papasakojau, ko per radiją nebuvo girdėjęs
. Tai paskui pats pasiliko priemiesty bute, jo draugė išsikvietė taksą ir atliko reikalus. Taip ir grįžo sveikom skardom grįžo namo
Aišku, pėstieji turi apsidairyti, turi palaukti, jei mato, kad eiti nesaugu. Bet dėl įvykio perėjoje vienareikšmiškai bus kaltas vairuotojas. O ir jaučiasi jis kaip dabar.. aina nakum..
Nu o matomumas dabar tikrai tragiškas. Ypač jei iš priekio mašinos akina. Galėtų ties perėjom ryškesnes lempas įsukt bent jau.
Abejoju dėl kaltės, bet jau aš pati tokio gruzo sau jokiais būdais nenorėčiau.
Beje, labai išsikreipė suopratis pas mus dėl perėjų. Kol mažoji sirgo ir buvo namie, žiūrėjo vaikišką užusienio kanalą JimJam. Ten kaip tik buvo filmukas dėl saugaus gatvės kirtimo su naiviai vaikiškais klausimais. Tai va ir ten buvo akcentuojama - pažiūrim į kairę, pažiūrim į dešinę ir vėl į kairę ir tik tuomet, kai įsitikinam, ar nėra atvažiuojančių, einam per gatvę perėjoje.
O šiaip tai labas rytas
Suprantu pėsčiuosius ir pati dar kojom naudojuos
Ot vakar net labai maloniai nustebino, kai 2 vietose buvau įlindus į tokias nesąmones ir jau buvau nusiteikus po pusvalandį laukti vienur ir kitur, atsirado žmogelių, praleido. Pirmumo tose vietose neturėjau.
Aišku, einam, kavos niekada nebus per daug
P.S. pasijuoksiu iš mažosios. Vakar darzely buvo advento šventė. Apranga turėjo būt tik balta. Suknelę gražią gražią spėjau iš francų parsiųst; naujos, baltos basutės prieš kelis mėn nupirktos tokioms progoms. Kelias dienas prieš rodžiau suknelę, pasakojau apie šventę darže. Ir ką, vakar prabudo visa žiežula, į daržą niekaip nenutempiau. Prasimalė su manim. Šian ryte jau einam pro duris ir prisiminė suknelę. Laukia kažkas panos su šventėm, kada jau jai noras ateis
Kažkas turi beribę fantaziją ![]()
8cef0621238f10fcca242df76af02e9c.jpg 29,08KB
0 Parsiųsta kartų
Ot vakar net labai maloniai nustebino, kai 2 vietose buvau įlindus į tokias nesąmones ir jau buvau nusiteikus po pusvalandį laukti vienur ir kitur, atsirado žmogelių, praleido. Pirmumo tose vietose neturėjau.
Aišku, einam, kavos niekada nebus per daug
P.S. pasijuoksiu iš mažosios. Vakar darzely buvo advento šventė. Apranga turėjo būt tik balta. Suknelę gražią gražią spėjau iš francų parsiųst; naujos, baltos basutės prieš kelis mėn nupirktos tokioms progoms. Kelias dienas prieš rodžiau suknelę, pasakojau apie šventę darže. Ir ką, vakar prabudo visa žiežula, į daržą niekaip nenutempiau. Prasimalė su manim. Šian ryte jau einam pro duris ir prisiminė suknelę. Laukia kažkas panos su šventėm, kada jau jai noras ateis
Pas mus irgi šventas reikalas perėjos ir šviesoforai. Tik per jas ir ne kitaip.
Taip, neįsivaizduoji. Nes netgi būdama pėsčioji ties perėja žiūri iš vairuotojo perspektyvos. O tas, katras nevairuoja, neturi šitos matymo perspektyvos. Užtat net nestabteli ir jaučiasi pirmūnas. Šventas pėstysis.
Ugu, pageriam
Gudruolė
tai tas balaganas tik anksti ryte buvo. Aš prieš aštuonias važiavau, slidumo nebejaučiau, tik kad kamščiai nerealūs buvo.
Bet gerai, nors nervai ramūs žmonėms (taviškiams) buvo
Papildyta:
Papildyta:
Nu tai laiks nuo laiko patikrina ribas ir dar žino puikiausiai kaip su kuriuo žaist. Jau vakar visaip kaip bandė įsiteikt ir vis kartojo - 'tu mano draugė, taip? Tu mano GERIAUSIA draugė!' Kur gi ne, kai antakiai suraukti piktai piktai
Tai vakar vyriškiui viso cirko nepasakojau, šian ryte aunantis batus apšviečiau. A mažoji geriau situaciją supranta, kai ne su ja kalbama. Nereikėjo jau nei suknelės, nei šventės. Beje, taip suveikė ir nenormalus pomidorų norėjimas. Vyriškiui aiškinau, mažiau jai pirkti, bo būna visa išberta. Dabar kai jis jai siūlo, atšauna, kad jai skaudės ir visai ji tų pomidorų nenori. Čiūdnas vaikas
Saintlina, kažkada ieškojai silkės su obuoliu recepto, ar radai? Šian vėl prisitaisiau, tai pagalvojau, kad tavęs neinformavau, kai radau tą receptą. O gal sakiau? Su grietine ir garstyčiom? Kas keisčiausia, kad visaip kitaip sutaisyta apsunkina skrandį, paskui skauda galvą, šitos galiu valgyti kiek tik noriu.
Tai vakar vyriškiui viso cirko nepasakojau, šian ryte aunantis batus apšviečiau. A mažoji geriau situaciją supranta, kai ne su ja kalbama. Nereikėjo jau nei suknelės, nei šventės. Beje, taip suveikė ir nenormalus pomidorų norėjimas. Vyriškiui aiškinau, mažiau jai pirkti, bo būna visa išberta. Dabar kai jis jai siūlo, atšauna, kad jai skaudės ir visai ji tų pomidorų nenori. Čiūdnas vaikas
Pravers jai šitie įgūdžiai gyvenime, oi pravers
Maniškei jei per žinias pasakė - šventa