Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ai, pasišnekėsiu viena, jei jau taip 'dzirbat' unsure.gif

Tai va, buvo vakar vyriškis per prievartą išgrūstas į namo susirinkimą. Vis tik bus ta renovacija. Jau po tiek metų 'naminio' ir 'sodinio' remontų net galvoti į tą pusę nenoooo, o teks. Vienas pliusas yra, labai džiaugiuosi dėl jo, ale ta visa ilgai trunkanti mišrainė visai ne prie dūšios. Geriausias variantas būtų kur nors kitur nešt kūdašių, ale ne pagal mano planą dar išlėkt.

Kas čia dar? A, pradėjom vakar žiūrėt Knightfall. Gal ir nieko serialas bus.

'Dalykučius' radau ir būtent ten, kur ir buvau pasidėjus. Kur akys buvo praėjusias dvi dienas, niekaip nesuprantu. Amžinai pasislepia ir turiu ieškojimo, ty namų vertimo, smagumą. Vis neliūdna laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 gruodžio 2017 - 15:54
Tai nekalbat su manim? Ir nereik beee.gif

Įsijungsiu serialą, susigrūsiu ausines ir tepasiunta viskas aplink bigsmile.gif
Atsakyti

Nu bet tikrai. Jau ir man nervas kilt pradėjo, ko dabar nieks su Gaudvile nešnekat? A ko pykstat ant draugės?  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 08 gruodžio 2017 - 22:47
Teatre liepė telefonus išjungt, negalėjau su Gaudvile pašnekėt smile.gif ir dar taip naglai liepė blink.gif kituose teatruose tik garsą prašo išjungt, o čia pabrėžė, kad aplamai telefonus išjungt, abo ir filmuot fotografuot negalima. Nu visur negalima, jeigu ką.
Nelabai man šitas tijatras patiko. Ir publika kokia tai nelabai kultūrna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 gruodžio 2017 - 22:54

Gerai, tavo priezastis pateisinama. O kitos? Kur kitos uźsikasusios, a?

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 08, 23:50)
<p>Gerai, tavo priezastis pateisinama. O kitos? Kur kitos uźsikasusios, a?</p>

Kulkė turbūt su mažiuku užsiėmusi. O kitų gi kaip ir nebėr blink.gif siaubybė, iki ko nusigyvenom blink.gif
Atsakyti

Kulkė turbūt su mažiuku užsiėmusi. O kitų gi kaip ir nebėr blink.gifsiaubybė, iki ko nusigyvenom blink.gif

Gonzius jau parpia, tą dar šiek tiek pakontroliuoju, o kitų nei aš nežinau :D

Kaip spektaklis, patiko? 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 09, 00:00)
>Kaip spektaklis patiko? 

šiaip sau. Komedija, bet nelabai juokinga. Ale su draugėm šiaip pažvingavom, paskum diedas visas namo išvežiojo, dar kol mes su mergom spektakly buvom, bilietukus man į operą 'Bohema' nupirko wub.gif vienžo, viskas puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 09, 00:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="71920866" data-time="1512766619"><div><p>Kulkė turbūt su mažiuku užsiėmusi. O kitų gi kaip ir nebėr vartotojo įkelta nuotraukasiaubybė, iki ko nusigyvenom vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gonzius jau parpia, tą dar šiek tiek pakontroliuoju, o kitų nei aš nežinau biggrin.gif</p><p>Kaip spektaklis, patiko? </p>

Vot ir neatspėjai tongue.gif atsbodo siuvynėt,pažiūrėjau,kad tu tamsumoj,čia atvariau ..Pasirodo ,ir tu da nedriūni bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 12 09, 00:16)
šiaip sau. Komedija, bet nelabai juokinga.  Ale su draugėm šiaip pažvingavom, paskum diedas visas namo išvežiojo, dar kol mes su mergom spektakly buvom, bilietukus man į operą 'Bohema' nupirko  wub.gif  vienžo, viskas puikiai smile.gif
noors su draugėm gerai laiką praleidot wub.gif
tai naujakas šįmet tavo tijatre bus irgi? bigsmile.gif
Gaudvile,kas do augalas ten pas tave?bais gražiai žiūrisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 gruodžio 2017 - 23:29
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 09, 00:27)
noors su draugėm gerai laiką praleidot wub.gif
tai naujakas šįmet tavo tijatre bus irgi? bigsmile.gif

aga smile.gif
Čia 28 dienai pirko, ne naujakui. Per Naujaką irgi turbūt galėtume eit, bet mažojo vieno gi nepaliksi tokį vakarą.
Atsakyti

Telefonas stringa, puslapio nekrauna, nu net labai norėdama negaliu bendrauti :D ainam, Gonzikai, gultis, išdūrei tu čia mane gerai. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 09, 00:41)
<p>Telefonas stringa, puslapio nekrauna, nu net labai norėdama negaliu bendrauti biggrin.gif ainam, Gonzikai, gultis, išdūrei tu čia mane gerai. </p>

a jau leidi? blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 12 09, 00:35)
aga smile.gif
Čia 28 dienai pirko,  ne naujakui. Per Naujaką irgi turbūt galėtume eit, bet mažojo vieno gi nepaliksi tokį vakarą.

o vestis kartu?ar jam neįdomu?
Mes dar irgi nesugalvojom,ką darysim.Turim kvietimą į naujaką užmiesty,bet tai reikia varyt su auto,nes tokią naktį takso nepriskviesi..
Atsakyti