Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Gaminį gaminu - labai lėtai einasis wacko.gif a ką kitos? Oras gal visai lauke geras pabūt bigsmile.gif
Atsakyti

lauke kažkaip labai įtartinai apsiniaukę g.gif net į parduotuvę nesinori ait..
Atsakyti
Ataik pas mus į parduotuvę, visai ryškus vaizdelis už lango biggrin.gif

Aaaaa, ką tik dar viena saulytė atėjo - išsišiepus iki ausų, akys tik žiba. Vyresnė išvijo iš kambario mus abi į virtuvę laugh.gif
Atsakyti

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 10, 12:06)
Gaminį gaminu - labai lėtai einasis wacko.gif a ką kitos? Oras gal visai lauke geras pabūt  bigsmile.gif

Einu ir aš prisėst prie šito reikalo, kol mažas miega smile.gif Nu jeigu aš tai įveiksiu, tai bus vienareikšmiškai mano olimpas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 10, 12:20)
Einu ir aš prisėst prie šito reikalo, kol mažas miega  smile.gif  Nu jeigu aš tai įveiksiu, tai bus vienareikšmiškai mano olimpas  biggrin.gif

Pažadėk greit greit, kad parodysi net jei ir neįveiksi! biggrin.gif laukiu tai įveikimo fakto, ale cekavumas nuknekcins, jei netyčia taip neįvyktų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 09, 18:52)
Bezpriedielas. Tada jau statyk sąlygą, kad abu blaiviai švenčiat.

laba 4u.gif
Viskas jau suderinta-taksuosiu ax.gif
Gaudvile,supratau
Atsakyti
Protmūšis! bigsmile.gif

Šiandien mažoji matė tik mėlyną. Piešia balvonus ir neitin gražius, na mokinsimės prie progos ką nors gražiau. Ale klausimas ne apie tai.

Tas didysis balionas - autoportretas, mažesnis ir su daug plaukų - geriausia draugė tėtis. A kas tas su viena antena? bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 10, 19:53)
Tas didysis balionas - autoportretas, mažesnis ir su daug plaukų - geriausia draugė tėtis. A kas tas su viena antena?  bigsmile.gif

wub.gif Kokis mianas wub.gif Kas kas - sesė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 10, 20:01)
Kas kas - sesė  biggrin.gif

Matai, žmonių akys nuspalvintos, o to trečio tai nea. Vaidoklis ten sakė laugh.gif
Atsakyti
Piešinys - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 10, 20:06)
Matai, žmonių akys nuspalvintos, o to trečio tai nea. Vaidoklis ten sakė laugh.gif

Persigalvojau- čia giminės iš tėčio pusės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 10, 21:06)
Persigalvojau- čia giminės iš tėčio pusės  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Bet tai kai skaudžiai man tas Gaginas pasirodė.
Atsakyti