Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 09, 00:48)

o vestis kartu?ar jam neįdomu?
Mes dar irgi nesugalvojom,ką darysim.Turim kvietimą į naujaką užmiesty,bet tai reikia varyt su auto,nes tokią naktį takso nepriskviesi..

Šiaip į spektaklius jis su manim mielai eina, bet tik ne į baletą biggrin.gif 'Spragtuko', sakė, užteks visam gyvenimui biggrin.gif

Teks arba nakvot ten, arba vienam blaiviai švęst. Aišku, kad vyriškiui bigsmile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 08, 23:27)
Gaudvile,kas do augalas ten pas tave?bais gražiai žiūrisi

selaginelė iš Lidl'o mirksiukas.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Aš labai daug dirbu, ne iki sm būna. O šiandienvėl- varžybos. Gaudvile , ar teisingai darau- pipirine degtine koją kiekvieną vakarą tepu?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 09, 10:57)
selaginelė iš Lidl'o  mirksiukas.gif

Laba  bigsmile.gif

I tu ją purškalioji kiekvieną dieną? Norėčiau ir aš tokios- ale pas mus sachara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 12 09, 10:03)
Labas rytas,
Aš labai daug dirbu, ne iki sm būna. O šiandienvėl- varžybos.  Gaudvile , ar teisingai darau- pipirine degtine koją kiekvieną vakarą tepu?

I tu ją purškalioji kiekvieną dieną? Norėčiau ir aš tokios- ale pas mus sachara unsure.gif

Aha, todėl vyriškis anksčiau išlėkė žaist, priprakaituos jums salę biggrin.gif
Tu pradžioj pabandyk grynom čilių sultim tik tą vietą patrint. Rimi gera kaina sveriamų tų ilgom ankštim ir raudonų, macnumo pakankamai turi. Pas mane ant rankos piršto buvo atsiradus, vieno karto užteko vidine čilio puse patept mirksiukas.gif

Nieko ten nepurškalioju, pripilu vandens į induką daug daug, po pusvalandžio išpilu lauk. Pas mus taip pat Sachara, ale augalai garindami vandenį per lapus drėkina namuose orą. Jau pradėjau vilkt į namus kuo daugiau lapuočių. Va, dipsis labai gerai valo orą ir tuo pačiu drėkina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 08, 22:56)
Kulkė turbūt su mažiuku užsiėmusi. O kitų gi kaip ir nebėr  blink.gif  siaubybė, iki ko nusigyvenom  blink.gif

Kulkė tokiu laiku tik su dičkiu užsiima lotuliukas.gif

Kaip Dzievulį myliu vakar nerodė jūsų rašliavų man. Būtau atšlepsėjus.

Labas šeštadienis bigsmile.gif

Prekyboj pasirodė imbierinė tešla, eisim caucainių kept ir puošt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 09, 09:30)
Šiaip į spektaklius jis su manim mielai eina, bet tik ne į baletą biggrin.gif 'Spragtuko', sakė, užteks visam gyvenimui biggrin.gif 

Teks arba nakvot ten, arba vienam blaiviai švęst. Aišku, kad vyriškiui  bigsmile.gif
Labas rytas smile.gif

laba mirksiukas.gif
Tokią traumą vaikis apturėjo? biggrin.gif
Aišku,kad man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 09, 10:57)
selaginelė iš Lidl'o  mirksiukas.gif

Laba  bigsmile.gif

špiaklos,kas do grožis wub.gif Bet bais aplink ją šokynėt reik..iš kur kasdien aš to minkšto vandens jai imčiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 09, 11:17)

Tu pradžioj pabandyk grynom čilių sultim tik tą vietą patrint.

kiek suprantu,jūs čia apie karpos gydymą? mažei galimėtų?pass mane dar pora habanerų yra.Su čistotel skysčiu maknojam,jokio efekto.O atsirado ant kojos nykščio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 gruodžio 2017 - 11:22
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 09, 11:)
Iš kur kasdien aš to minkšto vandens jai imčiau unsure.gif

Iš lietaus bačkos ar atitirpinto sniego biggrin.gif Nelaistau kiekvieną dieną tai tikrai, gyva vis dar.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 09, 11:27)
kiek suprantu,jūs čia apie karpos gydymą?  mažei galimėtų?pass mane dar pora habanerų yra.Su čistotel skysčiu maknojam,jokio efekto.O atsirado ant kojos nykščio unsure.gif

Matai, visas efektyvumas tų priemonių geriausia pasireiškia, kai oda būna prieš procedūrą paruošta. Reiktų suminkštinti, pvz., po pasimirkymo vonioje ar duše, ištept pėdą kremu ir apaut bent medvilninėm kojinaitėm ir su jom miegot. Sekančią dieną jau bandyt karpą kad ir su čistotelu naikint ar čiliu. Prieš daug metų net ir be spec pr išsinaikinau. Bet tada buvo karštos vasaros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 gruodžio 2017 - 17:16
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 09, 12:27)
Aišku,kad man ax.gif

Bezpriedielas. Tada jau statyk sąlygą, kad abu blaiviai švenčiat.
Atsakyti
na, ką veikiam? Kaukę žiūrėsim?
Aš jau pasiruošus biggrin.gif su Alita ir braškėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 09, 18:43)
na, ką veikiam? Kaukę žiūrėsim?
Aš jau pasiruošus biggrin.gif su Alita ir braškėm biggrin.gif

Kokia kaukė, kai 'Vienas namuose' premjera??? bigsmile.gif Mes ta proga ir picą užsisakėm ir jau suraitėm, nesitikėjom, kad taip greit atveš biggrin.gif

Nusipirkau žurnaliuką Mezginių pasaulis. Nu tokių visai neblogų modeliukų yr bigsmile.gif Vyriškas gražus megztinis, moteriškas paltukas bigsmile.gif
Gaudvile, gal tu mūsuose kur esi užmačiusi žurnalų Inspirations arba Pompom? Ar čia per didelė brangybė mūsų rinkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 09 gruodžio 2017 - 19:30
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 09, 20:25)
Kokia kaukė, kai 'Vienas namuose' premjera???  bigsmile.gif  Mes ta proga ir picą užsisakėm ir jau suraitėm, nesitikėjom, kad taip greit atveš  biggrin.gif

tai psio, premjera baigėsi neprasidėjusi biggrin.gif nėr picos - nėr filmo.

Mano mergelė rėkia, kad Vienas namuose žiūrės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 gruodžio 2017 - 19:32