Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 17:11)
Gaudvile, nu garantuotai tavo gėlę aš nužiūrėjau. Nes tokia graži pasirodė, taip užsinoŗėjau, bet kai žinau,jog pas mane galas ją ištiktų ne dienų, o valandų bėgy, tai ir nepirkau. Bet taviškė iki šiol akyse stovi. Žodžiu, reikėjo daryt kaip visada, parodei ir ištrini, kol nieks nematė biggrin.gif 

Baik tu, tokias gėles laikau vienkartinėmis. Tas pats su raktažolėm, ciklamenais. Nesitikiu nieko iš jų. Ai, nu dar toks juokas. Prisipirkau per kelis kartus rudenį viržių. Visi vienodom sąlygom ant betono dangčio apie du mėn gyveno. Iš tos visos gausos du užsilenkė negrįžtamai. Dzin, svarbu rudens metu akį džiugino. Likusių gyvų neišmečiau, žiūrėsiu kaip pavasarį atrodys - gal bus ką dar į nuolatinę vietą susodinti.

Nori, konkorėžių galiu atsiųst bigsmile.gif Apelsiną per kelias val pečiuj išsidziovinsi. O dar gali paieškoti kaime, gal kokios putino uogos ant krūmų kaba, tiktų labai mirksiukas.gif Tiesa, dar kokie graikiški riešutai, vanilės lazdeles.
Labai lauksiu eglutės foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 13, 18:21)
tai ir nesako,ką su ana ruošias daryt? bigsmile.gif

Motociklo galą. Zuikio sapnas. Riogsos dar vienas griozdas iki nežinomų laikų.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 18:21)

Apsipirkai jau? ką tu naujo galėjai užsinorėt, pas tave ir taip šiltnamyje zoologijos sodas, sunku būtų rast ko neturi. Florida tai antikvaras, turbūt mano amžiaus smile.gif užtat turbūt ir topu patapo.

Ne naujovių pirkau,o tų kurių neturėjau,bet anksčiau brangūs buvo,o maldaut prašyt ,kad kelias sėkliukes turinčios duotų\parduotų nenorėjau.O dabar ,pasirodo,visai šalia,gyvena vyrukas,kuris turi didelį pasirinkimą jau adaptuotų mūsų klimatui.+be galo įdomus apsiskaitęs specas ans yra.Jis ruošia spec.substratus sėjinukams,sodinukams.Susgundžiau,ir aš mėginsiu pavasariop ax.gif
Įtariu,kad tavo nick'as tapo didžiausia reklama tam pomikui,nes būtent palačiokės greičiausiai sureagavo į postą ax.gif
Atsakyti

Baik tu, tokias gėles laikau vienkartinėmis. Tas pats su raktažolėm, ciklamenais. Nesitikiu nieko iš jų. Ai, nu dar toks juokas. Prisipirkau per kelis kartus rudenį viržių. Visi vienodom sąlygom ant betono dangčio apie du mėn gyveno. Iš tos visos gausos du užsilenkė negrįžtamai. Dzin, svarbu rudens metu akį džiugino. Likusių gyvų neišmečiau, žiūrėsiu kaip pavasarį atrodys - gal bus ką dar į nuolatinę vietą susodinti.

Nori, konkorėžių galiu atsiųst bigsmile.gifApelsiną per kelias val pečiuj išsidziovinsi. O dar gali paieškoti kaime, gal kokios putino uogos ant krūmų kaba, tiktų labai mirksiukas.gifTiesa, dar kokie graikiški riešutai, vanilės lazdeles.
Labai lauksiu eglutės foto wub.gif

Juokauju. Nes prisiminiau, kaip viena int. draugė parodė pilną palangę gražiausių santpaulijų, apšalusi buvau. O jos man labai labai. Po kelių mėnesių kažką paklausiau, sako, visas išmečiau, nes nudžiūvo. Tada tą patį parašiau, kad nužiūrėjau :D persodinējo ji jas ir uźsilenkė. O maniškiai viržiai iki šiol vazonike prie laiptų prekinēs išvaizdos. Gal pasisekė gyvybingus nusipirkti. 

Reiks rimtai, ko gero, dźiovinti apelsiną, dar darydama uźmečiau akį į gr. riešutus, irgi pagalvojau, kad tiktų. Nu kaip nors, dar berašant mintis šovė viena. Parodysiu gatavą. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 18:29)
Motociklo galą. Zuikio sapnas. Riogsos dar vienas griozdas iki nežinomų laikų.

blink.gif blink.gif blink.gif čia jie jau su mano tėčiu vieno levelio.Maniškis ruošias iš Iveco peržiem traktorių padaryt..aiškino man principą,tipo supratau..bet va vaizdo mano smegeninė nesuprojektuoja prieš akis i psio..
Atsakyti

neišbrinks tavo apelsinai lauke,kad ir džiovinti? unsure.gifti gi snaigių lininių prinerk....ar balerinų keletą iš drobės, sustandinus laku ,iškirpk...bus gražu ,kai vėjy suksis wub.gifwub.gifnu ..šovė mintis..pas save taip pasdarysiu..
mes abu su diedu dėl uaziko svaigstam wub.gif,ale gi ,kad sriobia ans..
jau ne pirmą rozą man kyla įtarimas.... tongue.gif

Nemanau, ten biski kaip ir po stogu. Snaiges- gera mintis. Dekui. Nu va, viena kita paragindamos kiek visko prisipuosim :D 

Praverte paskui tas uazas, ir darzoves susivesti, akmenu parsivezdavom ir grybauti palekdavom. Ypac geras jausmas budavo, kai per kaima prasinesdavom. Panasiai kaip dviese traktoriaus kabinoj vaziuoti :D vaziuoji ir visi ziuri :D 

Ar ir tavo ka nuziurejau? Ale kad tu nieko nerodai. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 18:42)
>Ar ir tavo ka nuziurejau? Ale kad tu nieko nerodai. </p>

tai dėl to ir nerodau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Apie puansetijas kalba per žinias. Sako tai yra trumpos dienos augalas bigsmile.gif
Atsakyti

Apie puansetijas kalba per žinias. Sako tai yra trumpos dienos augalas bigsmile.gif

Kai pas mus beveik neišaušta, tai turbūt šviesos per maźai :D

Atsakyti
Tas dienos ilgumas/trumpumas tai tik dėl viršutinių lapų nusispalvinimo. Kelis mėn prieš kalėdas deda gaubtus ant augalų ar dar kaip kitaip 'trumpina' apšvietimo laiką. Namie, bute, sunku temperatürą ir drėgmę suvaldyt. Saviškę greičiausiai perlaisčiau ir patingėjau tik nusipirkus į normalų substratą persodint. Pati kalta, taip sakant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 13 gruodžio 2017 - 21:13

Kad namie turbut neimanoma sukurti tokiu salygu,prie kokiu jas augina. Dregmes, temperaturos, sviesos matuokliai, viskas automatiskai reguliuojasi. O cia tamsu, sausa, pas mane dar nakti palanges atsala, nes nekurenam. 

Tiesa, Saintlina, kaip spektaklis? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 13 gruodžio 2017 - 22:06
Labas vakaras , senolės ir jaunike ex:)
Gaudvile, lidle puansetiją pirkau- graži ir kaina apie 2€.
Ponia matau prasigerti baigia, ar nebūsim internetu užkrėtę unsure.gif
Man dar trūksta vienos sudedamosios dalies, bet kitą savaitę jau turėčiau gauti.
Nuo dabartinės valdžios planų vėl plaukai šiaušiasi unsure.gif
Ex, gaidį marčiosna išstūmei?
Atsakyti