Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ponia matau prasigerti baigia, ar nebūsim internetu užkrėtę unsure.gif

Labas. Jei matytum dabar ponią, tai būtum mačiusi, kad ji gamina dovanos dalį :D per durną galvą pirštai atsako :D ir kaip malonu girdėti, kad tik kitą savaitę gausi savo dovanos dalį, o maniau, kad aš būsiu paskutinė, kuri išsiųs.  Žinai, kol išsijudinu iš kaimo gilumos, kol nusiprausiu, kol batus nusiplaunu :D 

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 12 13, 22:04)

Ex, gaidį marčiosna išstūmei?

Sakai gaidį dar labiau 'pagaidint' galima biggrin.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 22:12)
kol nusiprausiu, kol batus nusiplaunu biggrin.gif

Prauskis su visais batais, bus greičiau biggrin.gif
Atsakyti

:D joooo. 

Pala, priminkit, ar nuo 14 d. iki 19 galima ir reikia siųsti? 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 23:11)
Pala, priminkit, ar nuo 14 d. iki 19 galima ir reikia siųsti?

19d siųsti buvo. Daugiau tik pamąstymų lygmeny.

Kaip tais anksčiau siųsti ir nemąsčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 22:55)
<p>Tiesa, Saintlina, kaip spektaklis? </p>

Puikus thumbup.gif bet būčiau knygos neskaičius, nieko nesuprasčiau smile.gif Begemotą A. Sakalauskas vaidino - nu tobulas katinas biggrin.gif O jau Anuška bigsmile.gif fantastiška tiesiog thumbup.gif jos ten gerokai daugiau nei knygoj buvo smile.gif
Žmonių baisybė. Papildomos dvi eilės padarytos, plius pilni laiptukai sėdinčių.
Atsakyti
Labas iš ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif Pramigau šian truputuką smile.gif Nuskambėjo žadintuvas, galvoju, pagulėsiu truputuką. Pagulėjau biggrin.gif Bet ne kritiškai, visur spėjau smile.gif Tik be pusryčių likau.

Matau skaitovų penkias štukas, o pasisveikinom tik mes su Gaudvile g.gif anu greit lendat iš pogrindžio g.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 21:10)

Lylia, tu ant eglutės riešutų daugiau prisobačink, gal gyvų puošmenų priliuoksės bigsmile.gif

Mes per langą dabar vis dvi voveres matom, visad panašiu maršrutu liuoksi. Nuo medžio ant medžio, ant žemės kažką pasiima ir atgal. O atgal, kaip bebūtų keista, varo link dvylikaaukščio. Ten beržo šakos iki vieno balkono siekia, tai kiek įžlibinam, jos į tą balkoną visad ir grįžta. Gyvena gal ten wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 13, 18:33)
čia jie jau su mano tėčiu vieno levelio.Maniškis ruošias iš Iveco peržiem traktorių padaryt..

aga, maniškis irgi vis peza, kad iš vieno moco (daba gi jau du triračius turim..) traktoriukas geras gautųsi. Bet va taviškis ims ir padarys peržiem, o maniškiui tik kad idėjos galvoj netelpa, per ausis lauk griūna, o užsiimt visu tuo nei laiko, nei rankų neužtenka.
Nors daba nauja idėja - vieną mocą perdarys ir parduos. Bet žinau gi, kaip anas ką parduoda.. jeigu jau pakliuvo koks chlamas į rankas, skaityk - ant amžių amžinųjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 gruodžio 2017 - 09:03

Laba vėjuotą dieną :)

Saintlina, į meistrą ir aš eičiau, jei proga pasitaikytų :) O voveriuką arčiausiai esu mačiusi už 10km. Jei pakabinčiau vištų sparnelių ar kulšelių, garantuotai prisistatytų katinų, gal ir kiaunė prasuktų ar šeškas. Bet visai įdomi eglutė būtų papuošta sparneliais, kai pagalvoji, vienetinė :D 

Paźįstama kažkas iš jūsų su Gonzium pasakojimo apie vyrus. Tik skirtumas toks, kad maniškis viską pasidaro. Jei jau užvaldė kokia idėja, tai nei valgyt prišauksi, nei ką. Tol dirbs, kol pabaigs. Ir kartais taip užknisa :D aš amžinas stabdis, o jis kaip vijurkas. 

Einu pabaiginėti dovanėlės dalies. Nebijok, Saintlina, neliksi be kojinių :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 14, 10:52)
Saintlina, į meistrą ir aš eičiau, jei proga pasitaikytų smile.gif

Bet visai įdomi eglutė būtų papuošta sparneliais, kai pagalvoji, vienetinė biggrin.gif 

Nebijok, Saintlina, neliksi be kojinių biggrin.gif 

susikurk sau progą bigsmile.gif
ale tu žinai, tik žiūrint spektaklį supratau, kad Meistras ir Bezdomnyj kaip ir tas pats asmuo. Ar tiksliau, kad visa šita istorija gimė rašytojo Bezdomnyj galvoje. Nematyčiau pastatymo, tikriausiai taip ir likčiau tamsoje biggrin.gif Reiks trečiąkart skaityt biggrin.gif

ania? bigsmile.gif turėsiu ką pakabint Seneliui dovanoms sudėt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 gruodžio 2017 - 10:16
Labas rytas biggrin.gif

Kulkei liko du žingsniai lig Olimpo ir būsiu Dzeusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 14, 11:15)

Kulkei liko du žingsniai lig Olimpo ir būsiu Dzeusas  biggrin.gif

būk tu geriau Hera, abo į seną dieną tu visai nepanaši biggrin.gif
Atsakyti

ale tu žinai, žiūrint spektaklį supratau, kad Meistras ir Bezdomnyj kaip ir tas pats asmuo. Ar tiksliau, kad visa šita istorija gimė rašytojo Bezdomnyj galvoje. Ir, kadangi apie tai nelabai mąsčiau skaitydama, vis galvoju dabar, ar aš per buka buvau, kad pagaučiau, ar čia Koršunovo interpretacija. Reiks trečiąkart skaityt lotuliukas.gif

ania? bigsmile.gifturėsiu ką pakabint Seneliui dovanoms sudėt? bigsmile.gif

Kai skaičiau tavo postą ir man atsirado noras dar sykį perklausyti ar perskaityti. Turiu telef. pdf lietuviškai, gal dabar įveiksiu :) ką skaitai? Aš Nesbø troškulį, bet jau kažkas ne tooo, pradeda atsibosti. Ir dar pradėjau ,,klajojanti jūros širdis", būčiau septyniolikos, sakyčiau- gera. Dabar tai ką aš žinau. 

Atsakyti