Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

su sparneliais? biggrin.gif

Tokiais papuošimais labai būtų patenkintas katinas, amžinai alkanas ir ištisai kniaukia :)

Dabar dėmesio mano bitele! Pakavau šiandien lauktuves ir užmiršau įdėti vieną detalę. Pamačiau, kai viską buvau suklijavusi. Tai šiaip ne taip įgrūdau pro likusį neužklijuotą plyšį, kai išsipakuosi viską, pasižiūrėk po vienu iš dugno kartonų. Greičiausiai neprireiks, bet vis dėlto įdėjau, kad būtų pilnas komplektas. Dar priminsiu, kai gausi. Sykį vienai taip sėklas įdėjau, irgi užmiršau, o ji išmetė su visa dėžute. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 15, 18:44)
tai apie šitą bardaką ir kalbu smile.gif

ale ką čia aš kalbu, pas mus dar geresnis balaganas vyksta su vyčiu/bunkeriu centrinėj aikštėj biggrin.gif

Tai realiai ten šviesų tikrai trūko. Santaka, pats visas miestas labai gražiai šviečia, o eglutė visai prietemoj. Bet tai dabar šį klausimą išsprendė, turėtų būt viskas gerai.

Dėl Vyčio rimtai absurdas. Toks vaizdas, nebūtų mūsų savivaldybė pareiškus noro, tai būtumėt ir toliau tik apie bunkerį kalbėję. Viena kauniškė, dailininkė, ta tema taip pat pasijuokė - tipo, tikras bunkeris turi būt gerai užslėptas, vadinasi nematomas. Tai va, kam leist pinigus slapto objekto statymui, jei mes jį ir patys galvose galim nujaust biggrin.gif

Ai, dar bais gudrioji žiniasklaida pareiškė, kad Kauno eglutės griūna. Nu taip, vienos eglutės viršūnė po antradienio vėjo pakrypo. Bet ji Raudondvaryje ir tai visai kita 'respublika'. Nu bet kas skaito tik antraštes turėjo progą iš Kauno eglių pasijuokti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 gruodžio 2017 - 19:20
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 15, 20:02)
Toks vaizdas, nebūtų mūsų savivaldybė pareiškus noro

Nu taip, vienos eglutės viršūnė po antradienio vėjo pakrypo. Bet ji Raudondvaryje ir tai visai kita 'respublika'.

mačiau karikatūrą kažkur - važiuoja pora autostrada, ženklas, kad iki Kauno 50 km, o horizonte didžiuuulis Vytis kyla. Žmona vyrui sako - ale rimtai Kauno vytis didesnis biggrin.gif
O tas bunkeris man išvis briedų briedas. Geriau jau nieko nedarytų tada.

Ui, Raudondvario eglutė man labai graži wub.gif Baikė tas nulinkimas.
Atsakyti
Aha, man taip pat Raudondvario graži. Tik ji ir pernai tokia buvo. Pas mus vis nori kažką nustebinti. Beje, kai maniškiai lapkričio vidury prieš kelis metus buvo Ciuriche, ten jau miestas buvo pasipuošęs. Tai jų eglutė taip pat labai graži buvo - fotkes rodė. Jei nesapnuoju, be apšvietimo dar buvo swarovskio stikliukais papuošta.

Uf, pas mus dabar kapojasi dėl naujo tilto statybos. Laimėjo konkursą visai paprastutis, bet jau komentarai komentarai. Visai žmonės nuo realybės nuskridę kažin kur.

Beje, apie tiltus. Vienas lietuvių grupės projektas laimėjo konkursą Seule. Ir vienaip, ir kitaip žiūrėjau. Gal ir gera ten jų mintis buvo, bet kaip įgyvendint 'žalia tiltą' su pilnaverčiais medžiais, krūmais.

Ir muset viens Pilypukas iš Klaipėdos pamatė ir sugalvojo Vilniaus žaliąjį tiltą 'žaliu' paverst. Pagal pavardę susiradau, architektas antros kartos, bet apie želdinius neišmano nieko. Summa sumarum - gaunasi visiškas niekalas. Dar bandžiau klausti, kokius augalus žada sodint. Maloniai pasiuntė pasigooglint. OK, galiu ir pasigooglint. Vėliau dar viena moteris pasijungė, pasirodo, tikrai nieko apie augalus nesupranta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 gruodžio 2017 - 19:56
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 15, 20:52)
Vienas lietuvių grupės projektas laimėjo konkursą Seule. Ir vienaip, ir kitaip žiūrėjau. Gal ir gera ten jų mintis buvo, bet kaip įgyvendint 'žalia tiltą' su pilnaverčiais medžiais, krūmais.

va Seule tai tikrai įgyvendins. A pas mus tai musėt bus kaip visada smile.gif
Atsakyti
na, ir kodė tokia ramybė? Geriat ar šiaip drunat? g.gif
Atsakyti
Aš tai ilsiuos. Mažei nelaimių diena: į labai purviną balą įsidrėbė, paskui pirštuką šaldytuvas prispaudė. Visa o visa pleistrais apklijuota. Tai tik dabar ramybė įsivyravo laugh.gif

A, gi bevažiuojant užmigo, pirštukai atsipalaidavo - pametė tris 'pinigėlius' ( lidl'o žetoniukus). Kaip katė su pūsle tąsosi su jais. Kitoj rankoj mašinytė turi būt ir tą pametė. Alermas. Jau prižadėjau belekaip, kad sustojus tikrai surasiu. Uf, ramiai iki namų. Tik iš mašinos iškėlėm ir vėl alermas, kur tie jos pinigėliai ir mašinytė. Tai jau sveikatos ir ilgo gyvenimo palinkėjau tam, kam šovė galvon žibintuvėlius telefone integruoti. Radau ir tuos pamestukus, ir dar kitą, prieš savaitę pamestą mašinėlę. Ji net miegot be jų negali. Būna didžiausias pasitikėjimas išreikštas, jei prieš einant miegoti man duoda pasaugoti. Uf laugh.gif
Atsakyti

Drunu. Galvą skaudėjo, dabar praėjo. Dairaus medžiagos gabalo aplink, darysiu vieną niekutį, po ranka tinkamo nieko nēra, tingiu atsikelti ir paieškoti. Gerti daugiau negaliu, paskui matai, kas būna :D kam man papildomo vargo reik :D 

Mano eglė gavo vieną laiką ir vieną antilaiką. Nu ryt jūs pasakysit teisybę.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 15, 22:36)
Aš tai ilsiuos. Mažei nelaimių diena: į labai purviną balą įsidrėbė, paskui pirštuką šaldytuvas prispaudė. Visa o visa pleistrais apklijuota. Tai tik dabar ramybė įsivyravo laugh.gif

nabagytė wub.gif wub.gif tikėsimės, ryt laukia sėkmių diena bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 15, 22:38)
Mano eglė gavo vieną laiką ir vieną antilaiką. Nu ryt jūs pasakysit teisybę.

kas čia dabar pet antilaikai? blink.gif užbanint tokius reik su visais jų antilaikais. Uždraust bigsmile.gif

Pas mane tai diedo kaktusas vietoj eglutės biggrin.gif o ką - žalias, spygliuotas, su blizgučiais biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau rodykit kaktusus ir eglutes. Ir išvis, kodėl pirmumas FB, kai mes čia jau seniai laukiam bigsmile.gif
Atsakyti

kas čia dabar pet antilaikai? užbanint tokius reik su visais jų antilaikais. Uždraust

Pas mane tai diedo kaktusas vietoj eglutės o ką - žalias, spygliuotas, su blizgučiais ]

Dar viena nepagyrė, tik sakė, kad gražiau už tuos baisius nykštukus. Tu kai neturi fb, tai nematai, koks populiarus šiemet kalėdinis nykštukas :D kiek matau vyro reakciją, tai irgi priskirčiau prie 👎🙊 :D 

Nu tai aišku, kad gerai. Ir žaisliukus yra  ant.ko pakabinti :D originalu☺

Atsakyti
O kurie čia tie baisūs nykštukai? Norvegiški? Man tai jie žiauriai gražūs, pernai norėjau pati siūt.
Atsakyti