Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 12 17, 20:37)
kaip sakydavo mano viena mokytoja - vyras turi būti tik truputį gražesnis už velnią  biggrin.gif 
Taip kad tegu žmona ir toliau būna gražuolė, o jis vis tiap tą grožį po Serdiučka paslepia smile.gif

Nuuuu, jei mano žila galva nesumaišė ko, tai jo gražuolė žmona po Serdiučkos babytės įvaizdžiu pasislėpus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 20:54)
Nuuuu, jei mano žila galva nesumaišė ko, tai jo gražuolė žmona po Serdiučkos babytės įvaizdžiu pasislėpus  biggrin.gif

Jie jaučiasi per gražūs šiam pasauliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 21:54)
Nuuuu, jei mano žila galva nesumaišė ko, tai jo gražuolė žmona po Serdiučkos babytės įvaizdžiu pasislėpus  biggrin.gif

o, geras lotuliukas.gif

žiūrot faktorių? Pagaliu vieni iš tų dviejų, kurių laukiu smile.gif čia aš apie 120 smile.gif
trumpas pasirodymas, bet linksmas thumbup.gif daba laukiu Chico smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 gruodžio 2017 - 21:08
QUOTE(saintlina @ 2017 12 17, 20:56)
žiūrot faktorių? Pagaliu vieni iš tų dviejų, kurių laukiu smile.gif čia aš apie 120 smile.gif
trumpas pasirodymas, bet linksmas thumbup.gif daba laukiu Chico smile.gif

Šitų dviejų - 120 ir Chico ir aš laukiu. Kol kas kaip ir nieko tokio kažkokio ax.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau, tai šian už Deivydą ir Indrę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 17, 22:18)
Šitų dviejų - 120 ir Chico ir aš laukiu. Kol kas kaip ir nieko tokio kažkokio  ax.gif

tai va, kad visi dainuoja puikiai. Bet puikiai dainuoja jau dabar populiarias dainas. O paskui jie kažkur prapuola. O va šitie išskirtiniai tuo ir patraukia, kad jie ne tik balsus turi puikius, bet ir patys išskirtiniai, neformatas. Aš už Chico wub.gif
Atsakyti
Žiauriai gražiai dera šių vaikų balsai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 21:55)
Žiauriai gražiai dera šių vaikų balsai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tų paskutinių?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 17, 22:17)
Tų paskutinių?

Nu taip lotuliukas.gif Tas jūsų duetas nelabai daininykai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 17, 21:46)
Aš už Chico  wub.gif

Jis man per stiprus. Šita jo visa saviraiška mane šokiruoja šiek tiek. Jis turi kažką tokio, ką turi psichiniai ligoniai. Kažkokia vaikščiojanti šizofrenija. Bet talentingas. Šito iš jo neatimsi. Kaip draugės kaimynas. Dailininkas, ale iš psichuškės neišlenda.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 22:19)
Nu taip lotuliukas.gif Tas jūsų duetas nelabai daininykai.

Jie ima linksmumu, durnavojimu. Tokie nutrūkę visiškai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 17, 22:23)
Jie ima linksmumu, durnavojimu. Tokie nutrūkę visiškai.  biggrin.gif

Nuojauta kužda, kad tas nutrūkimas įtakotas chemijos. Nei turiu įrodymų, nei įdomu, bet ta nuojauta atstumimą iššaukia. Teisingiau, ignoras, net nematau jų ax.gif

A dailininkai, nu žymūs, pvz., M.K. Čiurlionis sirgo šizofrenija. Van Gogas sifiliu, šizofrenija, depresija - paveikslų vertė tai oho, kokia biggrin.gif

Prisiminiau. Tarkim toks Donelaitis buvo bjaurus diedas, jo Metų laikus stipriai cenzūravo. O tai kai įsivažiavo burnot ant visų, žodžių nerinko. Arba A. Baranauskas savaip kvailiojo ant senatvės. Savo matematiką kūrė, Anykščių šilelis tik po dėstytojo replikų atsirado. Beje, taip pat pabaiga šiek tiek cenzūruota šiuos laikus pasiekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 gruodžio 2017 - 22:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 23:32)
Nuojauta kužda, kad tas nutrūkimas įtakotas chemijos.

įspūdis panašus smile.gif bet gal jie pastoviai pričiuožę? Būna ir tokių.
Atsakyti