Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 22:32)
Nuojauta kužda, kad tas nutrūkimas įtakotas chemijos. Nei turiu įrodymų, nei įdomu, bet ta nuojauta atstumimą iššaukia. Teisingiau, ignoras, net nematau jų  ax.gif
A dailininkai, nu žymūs, pvz., M.K. Čiurlionis sirgo šizofrenija. Van Gogas sifiliu, šizofrenija, depresija - paveikslų vertė tai oho, kokia  biggrin.gif

Ania? Aš kadangi niekad su tuo nesusidūrusi, t. y. nei mačius, nei bandžius, negaliu nieko spręst.
Iš didelio rašto išeina iš krašto biggrin.gif Yr vienas egzempliorius MB pusėj šizofrenija sergantis. Tai yra Dievo rykštė jo artimiesiems, kai užeina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 17, 22:39)
įspūdis panašus smile.gif bet gal jie pastoviai pričiuožę? Būna ir tokių.

Ai, ne mano reikalas ax.gif

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 17, 22:40)
Tai yra Dievo rykštė jo artimiesiems, kai užeina.

Gal dar nuo žmogaus priklauso, 'išsilavinimo'. Mano vienos daktarės sesuo, taip pat daktarė, nujausdavo krizę ir pati į psichūškę prisistatydavo. A šiaip, kasdien, tai dievo avytė, visiškai rami moteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 gruodžio 2017 - 23:05
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 17, 22:50)
Beje, dar turėtum prisiminti tokį aa Kristijoną Karinauską. TV3 balsas buvo. A jį per m-1 klausydavau nuolat ir prieš mirtį gal kelis mėn visiškoje depresijoj buvo. Niekaip negalėjau suprast, kodėl šalia būnantys to nemato. Kad vartoja narkotikus net įtarimų nebuvo - per radiją nesimatė, ale va rado perdozavusį landynėj verysad.gif
Gal dar nuo žmogaus priklauso, 'išsilavinimo'. Mano vienos daktarės sesuo, taip pat daktarė, nujausdavo krizę ir pati į psichūškę prisistatydavo. A šiaip, kasdien, tai dievo avytė, visiškai rami moteris.

Net aš jį prisimenu, gi Simpsonus įgarsino prieš Džiugą unsure.gif
Nu tep, anas irgi tylenis, fig žodį išpeši. O kai užeina, net strikinėja, kalbos pilnas, nuolatiniam veiksme. Jau šįkart kiek prisičiūdino, turbūt valstybiniu mąstu. Ir nesigydo padla. Buvo užregistravę jį privačiai, sutarė, kad važiuos. Atėjo laikas- visai pabėgo iš namų.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 17, 23:03)
Net aš jį prisimenu, gi Simpsonus įgarsino prieš Džiugą  unsure.gif
Nu tep, anas irgi tylenis, fig žodį išpeši...

ir Konaną Barbarą biggrin.gif . Kelis metus gyvenau viena, tais amžinai teliką ir radiją dėl triukšmo įsijungdavau. Iš tų laikų ir Serdiučką atsimenu.

Eina sau, bėda žmonėms.

Atsakyti
Laba bigsmile.gif

Vakar grįžus šeima prajuokino su anytos pareiškimu - tipo, jos visi kaimynai ( su kuriais draugauja ), Kūčias, Kalėdas sutinka vieni namie, vadinasi ir ji geriau pabus viena laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Tai ką, ryt ryte dar pasivaikštom po pardas, o popiet siunčiam prezentus? bigsmile.gif

Einam pagert. Aš pagersiu ir dar pagalvosiu. Ko tais nesijaučiu užtikrinta ir patenkinta ax.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 18, 08:03)
Vakar grįžus šeima prajuokino su anytos pareiškimu - tipo, jos visi kaimynai ( su kuriais draugauja ), Kūčias, Kalėdas sutinka vieni namie, vadinasi ir ji geriau pabus viena laugh.gif

Jei draugauna, tegu metasi krūvon ir pasidaro kaimyniškas Kūčias biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 18, 09:16)
Labas rytas  bigsmile.gif 

Tai ką, ryt ryte dar pasivaikštom po pardas, o popiet  siunčiam prezentus?  bigsmile.gif

Einam pagert. Aš pagersiu ir dar pagalvosiu. Ko tais nesijaučiu užtikrinta ir patenkinta  ax.gif
Jei draugauna, tegu metasi krūvon ir pasidaro kaimyniškas Kūčias  biggrin.gif

Pagal planą, tai šian 'pasivaikštau po pardas' ir šiandien išsiunčiu. Kooool nukeliaus, kooool ką - ale jaučia širdis, bus reikalų su siuntimais tokiu metu. Ai, kaip nors bigsmile.gif

Ne tu viena su tokiu jausmu, bet tai ką dabar.

Ai, dabar toks periodas atėjo, kad tik juokinga laugh.gif Šiaip tikrai ji turi ten draugių, nors nelabai linksmi tų draugių likimai, ale prie gyvo ir gana arti gyvenančio sūnaus, labiau į tingėjimą krapštytis iš namų panašu.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 18, 09:32)
Pagal planą, tai šian 'pasivaikštau po pardas' ir šiandien išsiunčiu. Kooool nukeliaus, kooool ką - ale jaučia širdis, bus reikalų su siuntimais tokiu metu. Ai, kaip nors  bigsmile.gif

Ne tu viena su tokiu jausmu, bet tai ką dabar.

Ai, dabar toks periodas atėjo, kad tik juokinga laugh.gif Šiaip tikrai ji turi ten draugių, nors nelabai linksmi tų draugių likimai, ale prie gyvo ir gana arti gyvenančio sūnaus, labiau į tingėjimą krapštytis iš namų panašu.

Ania? bigsmile.gif Aš būčiau jau šeštadienį viską apvaikščiojus, bet neimonama privažiuot prie prekybcentrių. Ne mano kantrybei šitie šurmulynai.
Žiūrėk, kol atstovėsi eilę ir rytojus ateis biggrin.gif

Nu jau pas tave iš kur tokie jausmai? biggrin.gif

Aš beveik ją suprantu. Iš tos tinginiškos užsisėdėjusios pusės.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 18, 10:16)
Tai ką, ryt ryte dar pasivaikštom po pardas, o popiet  siunčiam prezentus?  bigsmile.gif

o gal ilgesnį terminą padarom? Ta prasme, ne vieną konkrečią dieną siuntimui? Abo aš ryt galiu neturėt galimybės iki pašto nulėkt..
Atsakyti

Laba. Galit siųsti,galit ne,vis tiek nieks nejudins be trijų karalių :D. Uźkištas paštas. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 18, 10:22)
o gal ilgesnį terminą padarom? Ta prasme, ne vieną konkrečią dieną siuntimui? Abo aš ryt galiu neturėt galimybės iki pašto nulėkt..

Siųsk šiandien laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 18, 10:22)

Kaip tu norėsi, taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti