Gaudvile,

žinojau nuo pirmos minutės, kad mano pavardė ant dėžės bus turbūt didžiausia staigmena. Dar kartą linkėjimai
Kulke, nuojauta apgavo, nors turbūt pirmąkart buvai gavusi mano duomenis, nia? Na, bet jau nesvarbu.Išdūrė mane kaip mažą vaiką. Liepiau prieiti išpažinties ir pasakyti, kad mėnesį laiko draugę vedžiojo už nosies. O kūrė pasakas, patikėkit. Verkė, kad jos bitei nepatiks daroma dovanėlė, žinojau, ką daro, dar, pypt, patarimo klausė. Ir kai paklausiau, gal tai bitei daro, ana patvirtino linksėdama

Aš sakiau, kad patiks, garantavau. Paskui pasakė, kad nusipirkusi sėklų ir man kelias įdės. Dar šįryt parašė, kad sėklos jau pašte pas mane. Nu ir paduoda paštininkė sėklų dėžę, konteineris, sakyčiau, ne dėžė. Galvoju, gal sėklinių bulvių atsiuntė

atidarau, o ten parašyta: AŠ- TAVO BITĖ

nu dėve dėve, kaip Kulkė sako. Jau koks įspūdis buvo. Būčiau aptaškiusi visas džiaugsmu, bet neatidarė forumo, tai išsidžiaugiau tiesioginiame ryšy su savo bite

paskui nufotkinsiu ir parodysiu. uoj, nu fainos jūs visos

Įspūdis nuo netikėtumo buvo panašiai kaip pernai nuo Saintlinos maikutės

Per telefoną neina parašyti, lenda reklamos, negaliu išjungti. Tai laptopą teko jungtis.