Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 20, 16:16)
Skaitei?  biggrin.gif Lunatikuot nelunatikuosi, ale užmigus apsimy*t tikrai tikimybė yra  biggrin.gif

Galėsi ryte draugei rašyt žinutę:
Kelkis, Gaudvile, nors pagalvė šilta, žiūrėk po savim, gal lova prim---a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 20 gruodžio 2017 - 16:20
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 20, 16:18)
Galėsi ryte draugei rašyt žinutę:
Kelis, Gaudvile, nors pagalvė šilta, žiūrėk po savim, gal lova prim---a biggrin.gif

Lylia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 20, 16:16)
Skaitei?  biggrin.gif Lunatikuot nelunatikuosi, ale užmigus apsimy*t tikrai tikimybė yra  biggrin.gif

Jazau jazau, kai jau spaudžia, kokie dar miegai. Dar iki tiek neprisigyvenau, neišdegs!
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 20, 16:51)
Na, dabar jau Saintlinos eilė. Greit greit greit rodomės! smile.gif

VUALIA

vartotojo įkelta nuotrauka

Paskutinius riešutus Kulkė sukrapštė.. šiemet gi ne tokie metai kaip pernai buvo.
Kulke, o skarą, aišku, pati mezgei? Jau Dieve dieve, kokis gražumas wub.gif Tiesa, o kokia ta kita mintis buvo, kur nepasirašei pati su savim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 gruodžio 2017 - 16:32
QUOTE(saintlina @ 2017 12 20, )
Paskutinius riešutus Kulkė sukrapštė.. šiemet gi ne tokie metai kaip pernai buvo.
Kulke, o skarą, aišku, pati mezgei? Jau Dieve dieve, kokis gražumas  wub.gif Tiesa, o kokia ta kita mintis buvo, kur nepasirašei pati su savim?

Čia pernykščiai, tai tikrai tik kaip užpildas, nors kelis praskėliau prieš dėdama, tikrai geri buvo smile.gif
Pati, pirmą kartą mezgiau skarą. Nenorėjau tos tokios voratinklinės mocherinės, abo prakeiktum, kai apveltų rūbus, parinkau merino vilnelę. Lengvutė, bet šilta. Bent man negraužė, aš gi irgi pasimieruot norėjau biggrin.gif Man ji tokia labiau šalikinė, tą trikampį į priekį ir apsivynot galus paslėpus po juo. smile.gif Žodžiu, prisitaikysi pagal save biggrin.gif

Ta kitą mintį gėda ir rašyt biggrin.gif Pasiliksiu kitiems metams, jei burtai vėl tave lems biggrin.gif

Tiesa, ta žvakutė bent jau man taaaip kvepia. Tas pelėžirnių kvapas wub.gif Man mergelė tokią nupirko, tai aš tau irgi parūpinau, kad turėtum biggrin.gif

Dar gi, tema - gėlės smile.gif Skaros pavadinimas- Lubinai, žvakutė pelėžirnių kvapo, rinkinukas- vyšnių žiedų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 20 gruodžio 2017 - 16:43
oho skara blink.gif kiek darbelio blink.gif faina dovanėlė.
Ir Gaudvilės nepagyriau ryte pirmyn-atgal lakstydama, gražus krepšys ir kas ten dar buvo mėlynas? Snūdas?
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 20, 16:40)
Pasiliksiu kitiems metams, jei burtai vėl tave lems  biggrin.gif

Trečias kartas nemeluos, nelems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 20, 16:41)
oho skara blink.gif kiek darbelio blink.gif faina dovanėlė.

Ji visai nedidukė mirksiukas.gif Bet raštas mezgėsi iš abiejų pusių. Koks pasitenkinimas savim buvo ją mezgant, nemoku ir apsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 20, 17:40)
Dar gi, tema - gėlės  smile.gif  Skaros pavadinimas- Lubinai, žvakutė pelėžirnių kvapo, rinkinukas- vyšnių žiedų  smile.gif

wub.gif
žvakutė labai labai kvepia wub.gif tik niekaip neatsirinkau, koks čia kvapas toks pažįstamai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 20, 16:49)
žvakutė labai labai kvepia  wub.gif  tik niekaip neatsirinkau, koks čia kvapas toks pažįstamai skanus smile.gif

Mergelės kvapuose orientuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 20, 16:45)
Ji visai nedidukė  mirksiukas.gif  Bet raštas mezgėsi iš abiejų pusių. Koks pasitenkinimas savim buvo ją mezgant, nemoku ir apsakyti  smile.gif

Matau pagal raštą, kad nėra paprastas mezgimas. O tu dabar pabandyk moherą, nebijok, geri siūlai nesivelia ir nekanda. Turiu, nešioju progai esant, tik mano pusskarė, užsidedu kaip skraistę ir susisegu ant peties. Tikrai nesipūkuoja. Tikrai didelis malonumas skaras narplioti, sutinku.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 20, 16:43)
krepšys ir kas ten dar buvo mėlynas? Snūdas?

Tasai krepšys tokio dydžio, kad galima laikyti žurnalus, pultelius ar kaip didesnį vazoną, o gal kaip rankšluosčių dėtuvę vonioje - platus panaudojimas.
Moherinė apykaklė su paslėptais 76 svarovskiais - dydis panašus į šio
vartotojo įkelta nuotrauka
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 20, 16:54)
Matau pagal raštą, kad nėra paprastas mezgimas. O tu dabar pabandyk moherą, nebijok, geri siūlai nesivelia ir nekanda. Turiu, nešioju progai esant, tik mano pusskarė, užsidedu kaip skraistę ir susisegu ant peties. Tikrai nesipūkuoja. Tikrai didelis malonumas skaras narplioti, sutinku.

Kokia yra gera? Mano tas rusvas megztinukas su mohera su šilku. Pūkuojasi bilekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 20 gruodžio 2017 - 17:04