Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(daimura @ 2017 01 19, 18:01)
Na ką, aplankiau sodui.lt Be Bolzano, dar pačios įkrito Sacher ir Tiger sėklos  doh.gif

Sveika sugrįžusi, ligone! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 19, 17:45)
Bet tu man pasakyk, kodėl liaudis nepavažiuoja vos tik kas tuoj pat velkasi ir stabdo eismą.

Nebūsi vėl kokio virusinio lašelio pagavus?

neįsivaizduoju, kodėl, bet taip yra smile.gif

kad turbūt ne smile.gif man visad žiemom šalta.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 19, 18:01)
aha, gerulės Vilniuj gatvės  biggrin.gif aš spėjau išsinešdinti iki vakarinių kamščių
Na ką, aplankiau sodui.lt Be Bolzano, dar pačios įkrito Sacher ir Tiger sėklos  doh.gif

Bet kokie sukčiai tie parkuotojai Vilniuj. Siunčiau žinutę, parašė, kad neišsiųsta, tada sumokėjau pinigais. Grįžtu namo, gaunu žinutę - jūs vis dar parkuojatės. Nu jolki palki  blink.gif

pasisekė tau smile.gif
Ainu pagooglinsiu, kas ten per Sacher ir Tiger.

aga, parkavimas pas mus man irgi nepatinka g.gif buvo ir man, kad iki ryto parkavimas apmokėtas buvo. O dar ir tas pats nevykęs brangsta.

Įsivaizduojat, mano programuotojas egzaminą pamiršo blink.gif Galvojo, kad ryt, o jis šiandien biggrin.gif apsičiupinėjo tik kai draugas iš univero ieškot pradėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 sausio 2017 - 20:03
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 19:42)

Įsivaizduojat, mano programuotojas  egzaminą pamiršo  blink.gif  Galvojo, kad ryt, o jis šiandien  biggrin.gif  apsičiupinėjo tik kai draugas iš univero ieškot pradėjo.

spėjo nulėkt?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 19, 20:05)
spėjo nulėkt?

ugu. Pavėlavęs. Bet visiškai nesiruošęs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 19:42)

Įsivaizduojat, mano programuotojas  egzaminą pamiršo  blink.gif  Galvojo, kad ryt, o jis šiandien  biggrin.gif  apsičiupinėjo tik kai draugas iš univero ieškot pradėjo.

Maniškiui jau atostogos. Jei ne 5 iš matematikos, būtų visai neprastai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 19, 21:05)
Maniškiui jau atostogos. Jei ne 5 iš matematikos, būtų visai neprastai.

Maniškiui dar vienas egzas ir ilgos atostogos/neatostogos - bakalaurinio rašymas.
Dar suprasi, kad 5 yra puikus pažymys biggrin.gif buvo pas mano balbiesą bent keli dalykai per studijų laiką, kur vos ne pusė visai neišlaikė ir net per perlaikymą neišlaikė. Tai manasis didžiuojasi, kad atsimokė nė vienos skolos neturėjęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 21:23)
Maniškiui dar vienas egzas ir ilgos atostogos/neatostogos - bakalaurinio rašymas.
Dar suprasi, kad 5 yra puikus pažymys biggrin.gif buvo pas mano balbiesą bent keli dalykai per studijų laiką, kur vos ne pusė visai neišlaikė ir net per perlaikymą neišlaikė.  Tai manasis didžiuojasi, kad atsimokė nė vienos skolos neturėjęs biggrin.gif

pala, tai tavo ne antrakursis? Kaip man čia galva susisukusi, atrodė, kad taviškiui dar mokytis ir mokytis unsure.gif
Tai turbūt, kad puikus, nes įskaitose kiti sugebėjo gauti -1, turbūt dėstytojas prie bajerio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 19, 21:29)
pala, tai tavo ne antrakursis? Kaip man čia galva susisukusi, atrodė, kad taviškiui dar mokytis ir mokytis  unsure.gif

Nu tai dar tikrai mokytis ir mokytis - magistratūra dar smile.gif
Ketvirtas kursas daba smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Kurios ankstyvos, junkitės kavos, arbatos.

Sterilizavau katę. Kuri čia sakėt, kad baika?? Ateikit čia, nusuksiu ausį. Baigiu nupušt su ta kate. Žaizdelę reikia prižiūrėt, valyt spiritu. Nu, gerai - priklauso. Bet pavaliau - katė išakėjo man rankas, urzgia, rėkia kaip skerdžiama, šoka į akis. Tai liepiau diedui laikyt su pirštinėm katę, o aš tik tada valau. Kad būtų saugiau ir nesikrapštinėtų katė žaizdos, užmakačiolinau jai savadarbę rankovę, nes veterinorius įspėjo, kad išlaižyt gali per 15 min jei be jokios apsaugos laikysiu, tada iš naujo siūt reiks. Nu, užmoviau, katė su ta rankove neveiksni, guli kaip pagalys visa pastirusi, tik akis varto, nevaikšto, nelaka, neėda. Pagailėjau, numoviau tą rankovę kad paėstų, tai kaip išprotėjusi nurūko laiptais žemyn, raunasi laukan. Bože bože..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ex @ 2017 01 20, 08:17)
vartotojo įkelta nuotrauka

Sterilizavau katę. Kuri čia sakėt, kad baika?? Ateikit čia, nusuksiu ausį. Baigiu nupušt su ta kate. Žaizdelę reikia prižiūrėt, valyt spiritu. Nu, gerai - priklauso. Bet pavaliau - katė išakėjo man rankas, urzgia, rėkia kaip skerdžiama, šoka į akis. Tai liepiau diedui laikyt su pirštinėm katę, o aš tik tada valau. Kad būtų saugiau ir nesikrapštinėtų katė žaizdos, užmakačiolinau jai savadarbę rankovę, nes veterinorius įspėjo, kad išlaižyt gali per 15 min jei be jokios apsaugos laikysiu, tada iš naujo siūt reiks. Nu, užmoviau, katė su ta rankove neveiksni, guli kaip pagalys visa pastirusi, tik akis varto, nevaikšto, nelaka, neėda. Pagailėjau, numoviau tą rankovę kad paėstų, tai kaip išprotėjusi nurūko laiptais žemyn, raunasi laukan. Bože bože..

O tu neturi purškiamo antiseptiko, pvz., Octenisept'o? Papurški ir psio.
Chirurginiuose skyriuose jį naudoja. Dabar spiritas jau retai kur benaudojamas.
Man, kai trūkęs apendicitas buvo, tai pleistriuką nulupdavo, papurškdavo, tokia ta žaizdų profilaktika ir buvo.
Ir namuose bais patogu. Ar dieds, ar vaikas ką nusidaužia, tai papurškiu ir ramu - jokio kontakto ir negraužia taip.
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2017 01 )

Sterilizavau katę. Kuri čia sakėt, kad baika?? Ateikit čia, nusuksiu ausį.

wub.gif
Atsiritu ir aš su kava. MB nupirko be kofeino gudruolis. Sugersim biggrin.gif

Mes sakėm, kad reik, o ne, kad baika ax.gif Aš tikrai nieko panašaus neatsimenu, parsivežiau dar apglušusias, o toliau kažkaip be purškaliojimų ir tų kojinių apsiėjo. Nei išsidrąskė, nei išsilaižė. Tik, kai sugijo, siulus ištraukėm, nes lyg buvo vieni tirpstantys, kiti - ne. Psio, katės laimingos. O mes dvigubai tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 20, 08:29)
Labas rytas  biggrin.gif 
wub.gif
Atsiritu ir aš su kava. MB nupirko be kofeino gudruolis. Sugersim  biggrin.gif

Mes sakėm, kad reik, o ne, kad baika  ax.gif  Aš tikrai nieko panašaus neatsimenu, parsivežiau dar apglušusias, o toliau kažkaip be purškaliojimų ir tų kojinių apsiėjo. Nei išsidrąskė, nei išsilaižė. Tik, kai sugijo, siulus ištraukėm, nes lyg buvo vieni tirpstantys, kiti - ne. Psio, katės laimingos. O mes dvigubai tiek  biggrin.gif

Labas rytas,
Ex, kantrybės.
Manau, kaip žmonės, taip ir gyvūnai skirtingai reaguoja į intervenciją, skirtingai serga ir sveiksta. laikykis, paskui bus abiem geriau. Tikėkimės. 4u.gif
Atsakyti