Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 12 21, 10:02)
Ale kokio gerumo tavo širdis be jokių akcijų  wub.gif  mezgi šeimynai, o apie mane galvoji  wub.gif

Ir dabar atsisėdau megzt, kol mažas miega ir vistiek tu man mintyse sukiesi biggrin.gif
Atsakyti

Priedas  IMG_20171215_113728408.jpg   172,5KB   0 Parsiųsta kartųLaba. Ui, matau pirmą nevykusią Gaudvilės nuotrauką, fuuu, reiškia, ji irgi žmogus iš mēsos ir kaulų, o atrodo kruopštumo, preciziškumo įsikūnijimas :D o maniškis ne tik tą zefyrą, beveik visus saldainius sumetė į dėžę. Tik dėl to zefyro ypatingai pasiutau :D Pasnigo ryte gražiai. Turiu normalią nuotrauką, galiu parodyti. Prikabino viršuj, jau netaisysiu. Nekažkas, bet vaizdas aiškesnis nei G.

Atsakyti
Sveikos iš ryto 4u.gif
Kavos ,arbatos?
jei trūksta Kalėdų...
Atsakyti
tai kur daba visos sulindę?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 21, 12:28)
tai kur daba visos sulindę?

Kas kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 21, 12:41)

teisintis dovanėlių gamyba kaip ir negražu būtų.... hmm.gif
Atsakyti

Va kaip gaminama Kalėdų gaudyklė.

Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 20, 13:57)
Gal kitąmet ir pati prisijungsi? bigsmile.gif  wub.gif

Kur jau cia, pamacius jusu dovanas, zandikaukis atvirto. Nei moku taip megzt, nei fantazijos tokios turiu.

Taio graziai kasniais sninga...
Atsakyti
Kavos? bigsmile.gif

Kažin, atidavė Kulkei dovanėlę? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 gruodžio 2017 - 13:04
Aš tuoj. Viską surašysiu ir parodysiu. Saintlin, a drabnų bent liko po šiiitooookioooos dovanos??? unsure.gif Truputėlį netekau amo....
Papildyta:
Tai vat, pirmiausia amo netekau pamačius žinutėje svorį- 2.5kg blink.gif
Po to netekau amo atidariusi ir pamačiusi dovanų/užpildo kiekį blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Tada pradėjau kraustyti ir rikiuoti bigsmile.gif
Pirma, ką atidariau- čiut neišgriuvau lotuliukas.gif Česnakai, sėklos ir angliukai biggrin.gif Viską ko jūs norėjot, gavau AŠ tongue.gif
Tada ėjo nuostaba, po nuostabos bigsmile.gif wub.gif Mano mylimiausi saldainiai, mentinės spalvos šalis su bitute žaliaake, čekis bilietui i teatrą ir Kalėdų dvasia -Meškiukas Padingtonas wub.gif Nu, Saintlin, tu apdovanojai mane kaip mylimiausią žmogų šioj planetoj wub.gif Nemoku apsakyt kokia aš laiminga, dėkinga ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 21 gruodžio 2017 - 12:59
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 13:58)
Aš tuoj. Viską surašysiu ir parodysiu. Saintlin, a

blink.gif blink.gif blink.gif kad jau tėškė Saintlina,tai po polnomu wub.gif ...Tiek dovanų gavus,kito senio nelabai ir laukčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 21, 13:10)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kad jau tėškė Saintlina,tai po polnomu wub.gif ...Tiek dovanų gavus,kito senio nelabai ir laukčiau biggrin.gif

Vat būtent- tėškė biggrin.gif Ir kaip dabar jaustis tam šitaip aptaškytam žmogui. Tik skolingam...
Atsakyti