Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 18:09)
Tik pasninga ir psio- eismas stoja tikrąja to žodžio prasme.

Šiandien man iš galo pypsino, tipo išsuk greičiau. <...>

Košė makaliošė po ratais.

Šikniai laugh.gif tu man savo numberį parašyk, kad netyčia tokios klaidos nepadaryčiau laugh.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 12 21, 18:17)
Tai čia todėl jums taip atrodo, kad savo darbo nevertinat.

wub.gif

Uf, tik neseniai namo grįžom, pa-ga-liau. Tai va, ryte kažkas patempė už liežuvio paklausti mažosios, kas ji bus per naujų šventę. Briedis! Vaje, bandžiau dar ką nors kitką pasiūlyt. Ragiukus su 'skambučiais' nupirkom, dabar kūną reikia sukurt.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 19:36)
Dafai, pakalbam apie Kūčių patiekalus.

Dieds užsimanė šampane troškinto karpio Kūčiom blink.gif blink.gif hmm.gif bus gerai ir ALYTA,aišku....
Man patiko bulviniai krepšliai į kuriuos gali kraut burokėlių mišrainę,silkę su grybais...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 21, 19:30)

Šikniai laugh.gif tu man savo numberį parašyk, kad netyčia tokios klaidos nepadaryčiau laugh.gif
wub.gif

Uf, tik neseniai namo grįžom, pa-ga-liau. Tai va, ryte kažkas patempė už liežuvio paklausti mažosios, kas ji bus per naujų šventę. Briedis! Vaje, bandžiau dar ką nors kitką pasiūlyt. Ragiukus su 'skambučiais' nupirkom, dabar kūną reikia sukurt.

Du vienas šeši-pypiko spaust negali biggrin.gif

Naminei naujų šventei ar darželinei? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 21, 19:43)
Dieds užsimanė šampane troškinto karpio Kūčiom blink.gif  blink.gif  hmm.gif bus gerai ir ALYTA,aišku....
Man patiko bulviniai krepšliai į kuriuos gali kraut burokėlių mišrainę,silkę su grybais...

Nifiga norai blink.gif
Oo, plačiau prašom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 20:02)
Du vienas šeši-pypiko spaust negali  biggrin.gif

Naminei naujų šventei ar darželinei?  bigsmile.gif

OK lotuliukas.gif

Daržely ateis Kalėdų senis. A pas jus mokykloj nebus 'karnavalo'?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 21, 20:09)
OK lotuliukas.gif

Daržely ateis Kalėdų senis. A pas jus mokykloj nebus 'karnavalo'?

Tai va, aCargiai biggrin.gif

Mūsų mokytoja teatro mylėtoja, šiandien ėjo į Girstutį. Ryt apturės talentų dieną klasėje, vaišes ir psio.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 19:36)
Klausyk, atvaryk kada Kaunan, eisim į teatrą  wub.gif  Tu mane nusivesi, o aš tave  biggrin.gif

Gerai būtų, bet mano mergelės nervai neatlaikytų biggrin.gif negana čia vietoj jau kas savaitę teatrinuosi, tai dar Kauno teatrų užsireiks biggrin.gif
Veskis savo mergelę kultūrintis smile.gif ar gal vaikiškas koks spektaklis bus, su mergike nuveisit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 21, 20:43)
Dieds užsimanė šampane troškinto karpio

Vo, kur mano sielos draugas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 gruodžio 2017 - 20:50
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 21:04)
Nifiga norai blink.gif 
Oo, plačiau prašom  bigsmile.gif

to šampanizuoto karpio receptų intikas pilnas,nesu jo darius ,ir ,įtariu,nedarysiu.Apsistojom ties šituo ax.gif
o su tais krepšiukais...tai išverdi bulves su lupena,sutrini,kiaušo reik,biški miltų,druskytės.AŠ KIAUŠĄ BANDYSIU KRAKMOLU KEIST.Vnž,tešlą išminkai,keksiukų formas ištepi aliejumi(rekomendavo kažkodėl būtent silikonones formeles),į jas kloji buvių tešlos gniužuliukus,juos paspausdama išformuoji pagal formelę.Viršų vėl aptepi aliejumi,kepi kol gražiai pagelsta.Opaskum į atvėsusius dedi kokį nori įdarą
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 21:12)
Tai va, aCargiai  biggrin.gif

Mūsų mokytoja teatro mylėtoja, šiandien ėjo į Girstutį. Ryt apturės talentų dieną klasėje, vaišes ir psio.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
maniškė šįmet be šventės liks.Jau trečią dieną apsigleivėjusi ir kosinti namuose tupi,tikiuos ,kad rimčiau nesuims...Nors ...Saintlinos sielos draugas su Teraflu puoduku po triobą blaškos,skųsdamasis galvos skausmu ir čiaudėdams unsure.gif vadinas ,jau zaroza namuos yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 gruodžio 2017 - 20:59
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 21, 21:58)
toSaintlinos sielos draugas su Teraflu puoduku po triobą blaškos,skųsdamasis galvos skausmu ir čiaudėdams unsure.gif vadinas

Jatau, kokie vienodi tie diedai.. man to Teraflu niekaip neįkištų, o maniškis,jeigu ką, irgi šitą kvasina. Ir man vis bando grūsti doh.gif
Atsakyti
Fu, mergai, nuo ryto negera ant dūšios. Noriu atsiprašyti Gaudvilės, pasielgiau labai netaktiškai. Kadangi nesusitvarkau su liežuviu, tai rodo, laikas rimtai užsiimti vidiniais savo demonais, kai sako. Arba grįšiu nušvitusi ir gerietė, arba nelabai biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 21, 21:45)
Fu, mergai, nuo ryto negera ant dūšios. Noriu atsiprašyti Gaudvilės, pasielgiau labai netaktiškai. Kadangi nesusitvarkau su liežuviu, tai rodo, laikas rimtai užsiimti vidiniais savo demonais, kai sako. Arba grįšiu nušvitusi ir gerietė, arba nelabai biggrin.gif
4u.gif

Kas tau negerai? blink.gif Ar mes jau kvankam ant Kalėdų, ant šventų, ar kas čia yr? g.gif Sėdi čia tiktais, sutvarkysim staigiai mes ir angelus, ir demonus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 21, 22:33)
Jatau, kokie vienodi tie diedai.. man to Teraflu niekaip neįkištų, o maniškis,jeigu ką, irgi šitą kvasina. Ir man vis bando grūsti doh.gif

nus šiaip ans pas man kantrus,tablietkos kaip velns kryžiaus kratos,pažvingauja,kad aš už visą mūsų šeimą atgeriu...Bet ,jei jau kažkas panašaus in gripą ,psio...tampa gležnute mimoza biggrin.gif Tadum tuština viską iš eilės
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 21, 21:45)
Fu, mergai, nuo ryto negera ant dūšios. Noriu atsiprašyti Gaudvilės, pasielgiau labai netaktiškai.

Apablūdai? lotuliukas.gif Dirbau, labai smarkiai ir rytoj smarkiai dirbsiu. Todėl ir fotkė 'ant greičio', ir pataisyti neturėjau kada. A namie pas mus šviesūs paviršiai, tik vienas plotas juodo stiklo, ale ten dabar tamsu, bei atsišviečia visa 'buitis'.

Atsakyti