Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 21, 22:45)
. Arba grįšiu nušvitusi ir gerietė, arba nelabai biggrin.gif
4u.gif

Nu jo, išsikraustyk dar ir tu. Itogo penkios belikusios, tai da viena lygioj vietoj nusiplaus su įsivaizduojamais demonais kariaut blink.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 21, 22:57)
nus šiaip ans pas man kantrus,tablietkos kaip velns kryžiaus kratos,bet ,jei jau kažkas panašaus in gripą ,psio...tampa gležnute mimoza biggrin.gif

Nu tai tada sveikit visi 4u.gif kad šventėms sveikutukai būtumėt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 21, 22:13)
Nu jo, išsikraustyk dar ir tu. Itogo penkios belikusios, tai da viena lygioj vietoj nusiplaus su įsivaizduojamais demonais kariaut  blink.gif

Tu nepergyvenk, kitais metais vėl dovanom keisimės tarpusavyje, jau pradėsiu tada kojines tau megzt, turėsi ne tik kojinių 'savaitėlę', ale ir visus mėnesius biggrin.gif biggrin.gif Nes ištikimesnių narių už mus SM dar nematė biggrin.gif

Gonzikai, šveikatoš! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 21, 21:59)
Apablūdai? lotuliukas.gif Dirbau, labai smarkiai ir rytoj smarkiai dirbsiu.

Tu čia iš viso nė prie ko kaip žmogus. Juo labiau nuotrauka. Man vos ne patiko, suprask: vaaa, ir jinai ne visur tobulai viską padaro, jessss biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tavo vietoj bet kuri kita galėjo būti.
Žodžiu, pasakiau, ką norėjau, kad negerai jaučiuosi ir baigiam tą temą. JUk dabar labai madinga kreipti dėmesį į savo emocijas biggrin.gif Norėjau išsikalbėti.
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 22:21)
Jau pradėsiu tada kojines tau megzt, turėsi ne tik kojinių 'savaitėlę', ale ir visus mėnesius  biggrin.gif 

Pala, pala. O tu pati kojines avi? biggrin.gif Labai savanaudiškai klausiu ir dar sąrašą papildusiu, bo žiema dabar, ar skaras tipo šalikus, kepures, pirštines, riešinės dėvėsi? flirt.gif

Saintlinai reiktų su alijošium arba dilgėlių pluošto, vis gamta arčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 21, 22:26)
Norėjau išsikalbėti.

Tai tu kalbėk, kalbėk bigsmile.gif Kuo daugiau tik biggrin.gif Fain tavo mintis skaityt. O dar jei inkali, tai visai smagėsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 23:21)
Tu nepergyvenk, kitais metais vėl dovanom keisimės tarpusavyje, jau pradėsiu tada kojines tau megzt, turėsi ne tik kojinių 'savaitėlę', ale ir visus mėnesius  biggrin.gif   biggrin.gif Nes ištikimesnių narių už mus SM dar nematė  biggrin.gif

Gonzikai, šveikatoš!  4u.gif

baik čia špilkuot ,giarai biggrin.gif ?Žinok,net buvau pamiršus,kad pernai tau siunčiau...Bo ,kai LYlia parašė,kad man antrus metus tu išpuolei,vos nesusmoviau.. doh.gif biggrin.gif
AČIŪ,PERDUOSIU SAVAM LAZARETUI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 21 gruodžio 2017 - 22:32
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 23:21)
Nes narių už mus SM dar nematė  biggrin.gif

drinks_cheers.gif akurat.

Dėl šventinių valgių aš visai be minčių. Nieko įdomaus nesugalvoju. Skruzdėlyną galvojau kept, ale pati netikiu, kad užsiimsiu.
Mano chebra tai turbūt labiausiai šašlo norėtų kaip šventinio patiekalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 21, 22:29)
Pala, pala. O tu pati kojines avi?  biggrin.gif Labai savanaudiškai klausiu ir dar sąrašą papildusiu, bo žiema dabar, ar skaras tipo šalikus, kepures, pirštines, riešinės dėvėsi? flirt.gif

Saintlinai reiktų su alijošium arba dilgėlių pluošto, vis gamta arčiau  wub.gif

Nu tu negadink mano erzinimo kabliuko biggrin.gif Čia man kaip durniui pirštas prieš nosį biggrin.gif
O jei rimčiau, tai žinoma dėviu, kas per klausimas smile.gif Tik tiek, kad iki savęs dar nepriėjau su šitais mezginiais. Bet prieisiu-pažadu.

Dar yr šitie pieno siūlai, bambukas ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 21, 23:29)

Saintlinai reiktų su alijošium arba dilgėlių pluošto, vis gamta arčiau  wub.gif

ARBA KANAPINIŲ...Rašo,kad jų siūlas vos ne amžinas...turėtų kaip nesunešiojamas kurpes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 21, 23:26)
JUk dabar labai madinga kreipti dėmesį į savo emocijas biggrin.gif Norėjau išsikalbėti.

Teisingu adresu išsikalbėt atėjai -kur dar rasi geresnes klausytojas/psichologes/patarėjas už mus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 21, 23:33)
drinks_cheers.gif akurat.

Dėl šventinių valgių aš visai be minčių. Nieko įdomaus nesugalvoju. Skruzdėlyną galvojau kept, ale pati netikiu, kad užsiimsiu.
Mano chebra tai turbūt labiausiai šašlo norėtų kaip šventinio patiekalo biggrin.gif

pas mane šįmet net šlyžikų nėr...da taip nebuvo...bet ryt čerez nimogu[I] bent skardą iškepsiu,arba šeštadienį,kartu su visais pyragais bulkom
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 21, 23:33)
O jei rimčiau, tai žinoma dėviu, kas per klausimas  smile.gif  Tik tiek, kad iki savęs dar nepriėjau su šitais mezginiais.

Dar yr šitie pieno siūlai,

Aha, o tai kaip dėvi, jei dar net nenusimezgei, aaa?

Kas čia per išmislas? blink.gif blink.gif
Atsakyti