Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 27, 22:36)
Ujei, laukiu nesulaukiu, kada maniškė išsikraustys.

mano draugė apie save sako - aš iš tų mamkų, kurios puola baldų perstumdyt, vos tik dukra per duris biggrin.gif
aš tai aiškiai ne iš tų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 27, 22:12)
mano draugė apie save sako - aš iš tų mamkų, kurios puola baldų perstumdyt, vos tik dukra per duris biggrin.gif
aš tai aiškiai ne iš tų biggrin.gif

Tokiems darbams dukros netrukdė, vis ką nors sugalvojam patobulint biggrin.gif Vakar dar vienas dviejų patalpų perplanavimas 'radosis'. Išeis vyresnė, vėl bus ką veikt.
Atsakyti
Viskas, pabaigiau mergelei raudonas pančiakas biggrin.gif Galėsiu toliau save brangiausiąją puošti vis įterpdama kokią smulkmę biggrin.gif
Atsakyti

Ujei, laukiu nesulaukiu, kada maniškė išsikraustys. Tada lauksiu svečiuose su pyragais ir arbatom    Lylia, pamiršau paklausti. A kokio dydžio bus tavo draugas? Mamką turbūt matei?
Man irgi biški buvo fuuuu, kai išleidau mokytis. Grįžo pasikeitusi. Dabar jau norėčiau, kad grįžtų bent jau į LT. Deja.   Mažas. Mamka maža, numanomas tėvas irgi. Nors aš abejoju, kad ten tėvas, abu rudi, o šuniukai 3 su juodais ir tik 1 rudis. Dabar kaip keistai atrodo mūsų senis, koks labai didelis, pirma atrodė šuo kaip šuo, ir dar senesnis :D o tas spirgas jau balsą rodo. Ketvirta diena kaip šunius namie, trečia diena kaip katino ant laiptų nėr :D
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 27, 23:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gaudvilė" data-cid="71939229" data-time="1514403418"> Ujei, laukiu nesulaukiu, kada maniškė išsikraustys. Tada lauksiu svečiuose su pyragais ir arbatom    Lylia, pamiršau paklausti. A kokio dydžio bus tavo draugas? Mamką turbūt matei?</blockquote> Man irgi biški buvo fuuuu, kai išleidau mokytis. Grįžo pasikeitusi. Dabar jau norėčiau, kad grįžtų bent jau į LT. Deja.   Mažas. Mamka maža, numanomas tėvas irgi. Nors aš abejoju, kad ten tėvas, abu rudi, o šuniukai 3 su juodais ir tik 1 rudis. Dabar kaip keistai atrodo mūsų senis, koks labai didelis, pirma atrodė šuo kaip šuo, ir dar senesnis biggrin.gif o tas spirgas jau balsą rodo. Ketvirta diena kaip šunius namie, trečia diena kaip katino ant laiptų nėr biggrin.gif

palauk,dar šią savaitę tavo lovoj jau miegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 27, 22:50)
Viskas, pabaigiau mergelei raudonas pančiakas  biggrin.gif  Galėsiu toliau save brangiausiąją puošti vis įterpdama kokią smulkmę  biggrin.gif

Pasirodyk! Uf, vis prašyt reikia biggrin.gif

Antra naktis be miego. Mažei tai kas, dabar parpia.
Atsakyti
tai ir tu prigulk smile.gif
O kodėl be miego? Serga mažiukė?

labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 28, 10:00)
O kodėl be miego? Serga mažiukė?

Prisivalgo nesąmonių iš vakaro, paskui naktį raižo pilvuką. wacko.gif

Tai žiema vėl balandį bus biggrin.gif Temperatūra per naujus ir dar lietus - et, reikia kusint valdžią, kad šventes perkeltų, nu.

Laba. Pakišau vyriškiui naujų orkaičių ir kaitlenčių kainas. Ha, ir senąją, pasirodo, galima sutaisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 28, 11:13)
Ha, ir senąją, pasirodo, galima sutaisyt  biggrin.gif

kaip pažįstama lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 28, 11:13)
P
Tai žiema vėl balandį bus  biggrin.gif Temperatūra per naujus ir dar lietus - et, reikia kusint valdžią, kad šventes perkeltų, nu.
Laba. Pakišau vyriškiui naujų orkaičių ir kaitlenčių kainas. Ha, ir senąją, pasirodo, galima sutaisyt  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir aš nusprendžiau,kad da metus su sena pakentėsiu..Gerai ji kepa,tik va viršus nuo didelių puodų pasidaužė... unsure.gif
Atsakyti
Labas dienas bigsmile.gif

Neskalbtos kojinės į eterį! biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Gražios. Saviškiui tokių neuźmaučiau :D 

Atsakyti