QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 28, 14:38)
Įdomiai gyvenau - pirkom bendrą komplektą su viršumi, valdymas ant orkaitės, bet ją pačią kokius 10 metų labai retai naudojau. Vieną, du kartus per metus. Būčiau anksčiau neignoravus, bütų vyriai senų senovėj nulūžę. Ties jų vieta net mažai naudojanti vis drožlių sluoksnį nuvalydavau. O dabar ieškant detalių, būtent gorenje tie vyriai yra silpna vieta. Tik tiek, kad jau 'originalių' negavau.
A tu instrukciją pastudijuok prie progos, gal dar susidraugausit

Mums ir skalbiankę jau seniai laikas keist, bet tai ten visai mažas pasirinkimas. Pro vonios duris tik tos per viršų kraunamos telpa, o tokios ir šiaip greit 'susivartoja'
Tai net tyrimų nereik, nuo raudonų, net ir mano augintų, burna būna visa 'išdeginta'. A mėgsta juos siaubingai.
As orkaite megstu, kepu. Skaiciau instrukcija, bet matyt, kad kazkokia nevykus orkaite. Darbe juokiaus. Mano gimtadieniui kokege atnese ekleru, labai skanius moka kept. Bet sako, nepatikeai, is 4 karto tik iskepiau. O jie jos firminiai. Sako, kazkokia netikus orkaite. Ir as saviske pasiskundziau. Issiaiskinom, kad tokia pati. Ji labai greit virsu uzkepina, vidus dar neiskepes buna. Reik zaist su temperaturom, visomiom folijom. O anksciau, sast, suspaudai ir liuks rezultatas. Sedevru nedarau, bet namiskiai ir gimine giria, kad skaniai valgyt darau. O dabar... kai bites sako "o tiap" gaunasi.
Skalbykle AEG siaura pirkau, l. Dziaugiuos. Pries tai turejau per virsu imama. Bet va nepagalvojau, kad prisireiks dziovykles, o ant sios virsaus jau neuzdeai. Bet vis tiek labai patinka, tyliai labai dirba.
Vargsiuke... Bet va kvailiausia, kad alergijos megstamiausiems dalykams buna.
QUOTE(saintlina @ 2017 12 28, 15:59)
buvau pas gydytoją, pasiėmiau siuntimą su visais tyrimais, cukraus norma

Ta proga išėjusi eklerų nusipirkau - žiauriai skanūs

Dabar kaskart kai biuletenio tęst aisiu, užsuksiu tų eklerų pirkt

Nauja vėl gydytoja, bet kokia superinė
Man šandien teatras, eisiu Bohemos žiūrėt
Eklerai yra geris.
As sausio 8 eisiu pas gydytoja, laukiu neaulaukiu. Jau ir hormonus sutiksiu ryt, kad but geriau. Tik visai balioneliu pavirsiu.
O tau kaip bus gerai, isivaizduok, netirpa, neskaudes. Busi kaip nauja
Gero teatro

As sauaio 18 i Genti eisiu su vyru. Isgyre. Dovanu gavau.
Mano vyriskis tupedamas uzmigo

. Nespejau nufotkinti. Jau kaip kikenau. Sirguliuoja, snudas momentinis apeme.