Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kam kavos, kam sūrelio? Laba.

https://youtu.be/b_iHVoM1tmcva, Kulke, tos tapočkos. Vakar naktį rašiau rašiau, bet neįsileido manęs SM, sako, eik gult :D už 3 e ir aš nepirkčiau tų siūlų. Akcijine kaina dar pasiėmiau kojinėm, matysiu, kaip nešiosis.

Kas nušvilpė saulę, grąžinkit nors kokiom 3 valandom. O jau negaliu :(

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 05, 23:01)
Nesupratom is tikruju, kokiam paste registruotas siuntinio gavimas. Lietuvoj ar kur kitur. Aiškiai tik rašo, kada išsiųstas iš Kinijos. Nu žodžiu biggrin.gif</p>

o kur tu žiūri? Jei pačiam ali, ten grybauja sekimas. Aš žiūrėdavau alitrack.ru arba, berods, track24.net
Be to, jei siuntą veža Omniva, tarpinis punktas yra Estija, ir ali puslapis rodo pristatymą į paskirties šalį kai siunta atvyksta į EE. O ten, būna, ir paguli, kol į LT išsiunčia.
Atsakyti

o kur tu žiūri? Jei pačiam ali, ten grybauja sekimas. Aš žiūrėdavau alitrack.ru arba, berods, track24.net
Be to, jei siuntą veža Omniva, tarpinis punktas yra Estija, ir ali puslapis rodo pristatymą į paskirties šalį kai siunta atvyksta į EE. O ten, būna, ir paguli, kol į LT išsiunčia.

Į el. paštą atėjo keli pranešimai. Dėkui, pažiūrėsiu paskui ten, jei nesuprasiu, kaip tikrintis, kreipsiuos vėl :D čia tas siuvinėjimo rinkinys,kur užsisakiau 11.11, jūs ir kažkuri sakėt, kad tokią dieną užsisakius ilgai eina. Šiaip tai mėnesio neužtrukdavo su kitom prekėm.

Atsakyti
QUOTE(ponia )
Į el. paštą atėjo keli pranešimai.

Iš ali tie pranešimai atėjo? Net dėmesio nekreipk. Būna ir man taip. Kol negavai pranešimo iš lietuviško pašto, jokia siunta negauta.

Noriu apelsino, negaliu nei nusilupt, nei perpjaut biggrin.gif
Atsakyti

Ar jau nusilupai? Jei nori, duok,nulupsiu :D Mandarinų žievelė minkštesnė, viena ranka lengvai nurengtum.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 06, 16:15)
<p>Ar jau nusilupai? Jei nori, duok,nulupsiu biggrin.gif Mandarinų žievelė minkštesnė, viena ranka lengvai nurengtum.</p>

Vaikas atsikėlė, nulupo biggrin.gif
Atsakyti

Reiškia, pavalgei :D

Ką visos veikiat? Aš su šunim per dienas :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 06, 17:41)
<p>Reiškia, pavalgei biggrin.gif</p><p>Ką visos veikiat? Aš su šunim per dienas biggrin.gif </p>

aš tai guliu ir skaitau smile.gif
gal gali pasufleruot, kur pažiūrėt Svetimšalę on-line nesiregistruojant ir pan.? Turiu laiko, pažiūrėčiau trečią sezoną.

parodyk šunį dažniau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 06, 16:41)
Ką visos veikiat?

Verdu sparnelius, bus moliūgienė tiršsriubė wub.gif
Atsakyti

aš tai guliu ir skaitau smile.gif gal gali pasufleruot, kur pažiūrėt Svetimšalę on-line nesiregistruojant ir pan.? Turiu laiko, pažiūrėčiau trečią sezoną. parodyk šunį dažniau wub.gif
Kaip tik zadejau klausti, ka skaitau, bet pamirsau, tingejau eiti pasiimti telefoną, tai dabar klausiu. As ,,sofijos pasaulis", nu ka as zinau, labai gerai migdo, garantuotai.  Seasonvar žiūrėdavau viską, lyg budavo .ru, dabar pažiūrėjau telefone, galas kitas. Dar kinogo, bet ten reklamas bjaurias deda, jei gerai pamenu. Kad nėra ką tą šunį rodyti, visada tas pats snukutis :D reiktų gyvai susipažinti, uoj :D

Tiesiogine transliacija

Priedas  IMG_20180106_182623878.jpg   90,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 06 sausio 2018 - 18:29
Kokia mielybe wub.gif wub.gif

skaitau D.Brown Origin. Rusiskai skaitau, lietuviskai dar ner. Visai nieko, bet neitraukia taip kaip pirmosios jo knygos. Pabaiga, jauciu, nuvils smile.gif nors kas liecia visokius tikrus faktus, idomu, ne viska esu girdejus.
Atsakyti
Laba biggrin.gif

Ziurit Eurovizijos atrankas bigsmile.gif Mes ziurim biggrin.gif

Lylia, ufff, koks grozis ciuciuko wub.gif

Saintlina, dziaugiuos, kad gali isipatoginti namuose. Namai yra namai wub.gif

Pritroskinau kopustu su desrelem, kotletu prikepiau ir tingini sumakalavau. Savaitgaliui pakaks.

Gaudvile, l. aciu, nuveze mane iki Megos, issirinkau keleta vazonu puikiu orchideju su didele nuolaida.

Ikirtau dabar Pasakos sureli su belgisku sokoladu. Skanus.

Dairausi i Lago knyga Liucija. Labai patinka atsiliepimai. Gal kuri jau skaitet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 sausio 2018 - 22:19