Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 22:45)
Nu gaila man tavęs labai, bet rašai juokingai biggrin.gif

Aga, nelabai operuoja abi iskart. Pas man palatoj vienai antta ranka daba operuota su gera pertrauka. Sake, po dvieju men norejo operuot antra ranka, tai gydytojas kategoriskai nesutiko. Tipo per greit.

Jei tik nors kiek pajudinu, po to ilgokai škauda. Nuskausminciu nenoriu, labai jau skaudziai bade pries operacija.

Baike, ryt galesiu bliaut darbe, kad dieds i duda dave ax.gif

Ir mano tetai abieju neoperavo.

Vargsiuke, prasyk tu vaisto, nesikankink. Bet po ciuciuka bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 04, 23:39)
Nezinau, ka taviskiui operuos, kokia eiga, kiek judint gales rankas. Bet kad sunku, tai faktas.

Ojei, greiciau tvarkykis ir atsistatyk po visko.

Alkūnės kanalus kažkokiuus. Sakė sudėtingiau n e i riešo. Bet taa pati bėda tik alkūnėse
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 22:45)

kulke, kantrybes tau ir istvermes  4u.gif
Rasiau kulke, paspauxziau pirma raide M. Gerai, kai laiku pamaciau biggrin.gif

Ai būt buvę gerai ir su M biggrin.gif

Mano mergikei duodavo ibuprofeno pusę tabletės nuo skausmo po operacijos, o nakčiai suleisdavo per kateterį kažkokių stipresnių. Nėr pas tave kateterio, nebūt skauda tada.
Atsakyti
Nu bet ir knarkia moetros blink.gif pirma viena davė garo, kita vis dusavo klausydama 'boze boze'. Paskum ir antroji uzparpe Kriokia daba duetu. Trecia, kur is anksto sake, kad knarkia, dar operacinej. Bus trio.. mazu aisiu foje pasedet..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 23:44)
Nu bet ir knarkia moetros  blink.gif  pirma viena davė garo, kita vis dusavo klausydama 'boze boze'. Paskum ir antroji uzparpe  Kriokia daba duetu. Trecia, kur is anksto sake, kad knarkia, dar operacinej. Bus trio..  mazu aisiu foje pasedet..

Ne veltui per TV sako, kad tas kas knarkia užmiega pirmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 04, 23:19)
Beje, kaip tavo dukriuko stuburas?

Tfu tfu tfu- mes gi iš kalnų ką tik gryžom smile.gif iš pradžių labai pyko, kad stabdėm ir neleidom čiuožti taip, kaip gali, bet paskui patiko vaidinti ponią biggrin.gif
Saintlina, kaip tu?
Ate, o jūs kur dabar gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 01 05, 07:49)
Tfu tfu tfu- mes gi iš kalnų ką tik gryžom  smile.gif iš pradžių labai pyko, kad stabdėm ir neleidom čiuožti taip, kaip gali, bet paskui patiko vaidinti ponią biggrin.gif
Saintlina, kaip tu?
Ate, o jūs kur dabar gyvenat?

Labas rytas,
Namie, mieste.
Atsakyti
Labas rytas
Saintlin, kaip tu ten
QUOTE(NERA @ 2018 01 05, 06:49)
Tfu tfu tfu- mes gi iš kalnų ką tik gryžom  smile.gif iš pradžių labai pyko, kad stabdėm ir neleidom čiuožti taip, kaip gali, bet paskui patiko vaidinti ponią biggrin.gif

bigsmile.gif super. Bet pakankamai greit atsistate wub.gif
Ir gerai, kad grizot, nes tos Eleonoros ar kokios ten bobes visa svente galejo sugadint. Siaubinga audra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 05 sausio 2018 - 10:17
Labas rytas bigsmile.gif

Einam kavoos! bigsmile.gif
Atsakyti

Atėjau kavos su sūreliu. Laba diena. Tamsu namie kaip vienoj vietoj. Anksti kilau šįryt, dukrą išvežėm, paskui dar porą valandžikių numigau. Šunių iš naujo įsimylėjau. Prieš pat išvažiuojant atsinešė dukra savo lagaminą, pasidėjo koridoriuj. Jau išeinam, žiūrim, Tinkis atnešęs kaulą savo ir sauso maisto gabaliuką, padėjęs šalia, nors šiaip nelabai paimsi. Tiek žiūri ir inkščia. Ir kai jau ėmė lagaminą, užsilipo ant viršaus. Atrodo, kad supranta ir nenori išleisti. Taip susigraudinom visi :(

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 05, 11:22)
<p>Atėjau kavos su sūreliu. Laba diena. Tamsu namie kaip vienoj vietoj. Anksti kilau šįryt, dukrą išvežėm, paskui dar porą valandžikių numigau. Šunių iš naujo įsimylėjau. Prieš pat išvažiuojant atsinešė dukra savo lagaminą, pasidėjo koridoriuj. Jau išeinam, žiūrim, Tinkis atnešęs kaulą savo ir sauso maisto gabaliuką, padėjęs šalia, nors šiaip nelabai paimsi. Tiek žiūri ir inkščia. Ir kai jau ėmė lagaminą, užsilipo ant viršaus. Atrodo, kad supranta ir nenori išleisti. Taip susigraudinom visi verysad.gif</p>

Vaje... Koks fainas suniukas wub.gif
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
Pou ,žinau tą jausmą...skirtingai nei tu ,keliskart esu net ir liežuvį prie metalo žiemos metu prilipdžius dry.gif
mes abu su mb knarkiam-,ans iš vakaro,aš -paryčiais ax.gif
Kulke,jau per vėlu kavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 sausio 2018 - 12:05