Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 16, 16:57)
Koks linksmas komplektas  wub.gif  bigsmile.gif

Čia pagal ponios norą. Bandomasis.
Atsakyti
Laba.

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 16, 17:51)
Dar liko pirštines numegzti  bigsmile.gif

Laaaaabai gražu toks šerkšnas wub.gif Auksarankė. Arba gal virbalai papuolė tie kur lydekai paliepus.. bigsmile.gif

Kraujo spaudimą efektyviai druska kelia. Beveik momentaliai bigsmile.gif
O čili sriubą sugadinau nepataisomai. Nei pačiam valgyt, nei šuniui, nei vištoms tokią duot wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 16 sausio 2018 - 17:24
Kažin kaip sekasi leist šaknis šventajai unsure.gif

Padarė mergiotė tinginį - skanu, nu. Kiba eit dar pasidaryt kavos wub.gif
Atsakyti

Kulke, gražu, spalvos akį traukia. Aš vakar kepurę, šiandien tapukus numezgiau. 

Atsakyti
Gaudvile- viskas super wub.gif
Kulke, oho kaip gražu!!!!!! Čia tavo damutei?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 16, 16:51)
Dar liko pirštines numegzti 

kokis gražumas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 01 16, 17:24)
O čili sriubą sugadinau nepataisomai. Nei pačiam valgyt, nei šuniui, nei vištoms tokią duot wacko.gif

Kiek čilių įvanojai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 16, 20:21)
Kažin kaip sekasi leist šaknis šventajai  unsure.gif 

Neišleido biggrin.gif
Atsakyti
Žiema, žiemaaa,
Snaigės veidą bučiuoja biggrin.gif

Labas rytas bigsmile.gif

Kavytės, sausainiukų? devil.gif

Ryto pabumbėjimas. Utiutiu, utiutuku. Jau kaip purto mane vien pamačius int.skelbimus su šitom visom mažybėm- kainytės, siūliukai, spalvytės, mergytės. Viau, praktiškai vemiu vaivorykštėm .
Atsakyti
A aš vis pagalvoju, kokia nedėkinga mūsų kalba yra pvz., " aš parašysiu meilės laišką per nugarą nagais..." laugh.gif Ta daina vis nupurto biggrin.gif

Labas iš ryto, vairuot tikras smagumas - ESP tik žybčioja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 sausio 2018 - 08:23
Laba,
Siandien masinos subine nesiojo i visas puses, prisisege dirzus net tie, kurie paprastai to nedaro. Vilniuje dabar drebia.

Kulke, labai grazus mezginys. Pasiseke tavo mazei bigsmile.gif

As riesinem nusipirkau tamsiai melynus. Tik nezinau kaip geriau, ratu megzti ar paskui graziai susiuti.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 17, 10:08)
As riesinem nusipirkau tamsiai melynus. Tik nezinau kaip geriau, ratu megzti ar paskui graziai susiuti.

Čia jau kaip pačiai patogiau. Taisyklingai susiuvus, išorėje nesimato. Be to, gal jau koks 10metis, kai siūlės išorėj - madinga. Žodžiu, kaip pati nori, patogu, tai taip ir daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 17, 10:39)
Čia jau kaip pačiai patogiau. Taisyklingai susiuvus, išorėje nesimato. Be to, gal jau koks 10metis, kai siūlės išorėj - madinga. Žodžiu, kaip pati nori, patogu, tai taip ir daryk  mirksiukas.gif

Pabandysiu ir paziuresiu kaip gausis. Senai mezgiau jau...
Atsakyti
kaip gerai namie tupėt tokiu oru smile.gif

tai va, spektaklis labai labai wub.gif Įsivaizdavau, kad kiaura komedija bus, bet pabaigoj vos neapsiverkiau. O tiems, kas emigracijos paragavę, turėtų būt dar arčiau dūšios viskas. Žiauriai Repšys patiko wub.gif jis man visuose spektakliuose patinka, bet už šitą vaidmenį tikrai ne veltui Auksinį scenos kryžių gavo. Va, kas dar labai patiko - Prūsaitis su grupe wub.gif visą spektaklį gyvai grojo, kartais ir uždainuodavo.
Ir neprailgo tos šešios valandos nė kiek. Jei ne ranka, galėčiau ir dar pasėdėt smile.gif

na, ką veikiam? Tokiu oru labai pritiktų karštas gėrimėlis su kuo nors skanaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 sausio 2018 - 12:00