Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 01 17, 11:25)
na, ką veikiam? Tokiu oru labai pritiktų karštas gėrimėlis su kuo nors skanaus smile.gif

Bendrai ar skyrium? Patalpoj tai nešalta, a kai dar daug judesio, tai net ir karšta. Tai va, skyrium - baigiau pirštinę, tuoj susiūsiu likusią 'tapkę', eis visi trys maudytis. A paskui reiks portjeras lygint, kitas skalbt ir kažką ant greičio valgomo sukonstruot.
Atsakyti
O sriuba skaitosi kaip karštas gėrimėlis? biggrin.gif

Jei ne, tada inkalam kavos, arbatos ir važiuojam toliau per žiemą biggrin.gif Vaišinu sausainiais biggrin.gif

O ką veikiu? Mezgu biggrin.gif Kepurę. Vakar įkėlė į youtubą naują MK, raštas man patiko, bandau mažesnį variantą atitaikyt. Tai dabar arba visai numažinsiu arba pataikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 17, 14:05)
Tai dabar arba visai numažinsiu arba pataikysiu  smile.gif

Nieko nesuprantu - šiemet matematika atostogauja ar suvisam emigravo? unsure.gif biggrin.gif

Ir kas per kepurė, bei MK? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 sausio 2018 - 14:27
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 17, 14:24)
Nieko nesuprantu - šiemet matematika atostogauja ar suvisam emigravo?  unsure.gif  biggrin.gif

Ir kas per kepurė, bei MK?  unsure.gif

Visais metais man su matematika prastai smile.gif Aš gi tingiu megzt pavyzdukus, o ir jie man negarantuoja sėkmės biggrin.gif

Šita
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 17, 14:47)
  Aš gi tingiu megzt pavyzdukus, o ir jie man negarantuoja sėkmės  biggrin.gif

Šita

Aaaaaa, tai tada laikau kumščius, kad jau būtų tip top bigsmile.gif

Man tai iššūkis bus antrą tokio pačio dydžio pirštinę numegzt lotuliukas.gif ir dar būtinai reikia kepkos - kaip visada žiema atėjo nieko neįspėjus cool.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 17, 15:46)
Aaaaaa, tai tada laikau kumščius, kad jau būtų tip top  bigsmile.gif

Man tai iššūkis bus antrą tokio pačio dydžio pirštinę numegzt lotuliukas.gif  ir dar būtinai reikia kepkos - kaip visada žiema atėjo nieko neįspėjus cool.gif laugh.gif

Norėčiau tavo į vietą pastatančių klausimų prenumeratos. Parašiau, vat paėmiau ir pasimezgiau mažiuką mėginuką. biggrin.gif

Oi, čia tikrai tikras iššūkis. Aš vis prisimenu kaip kankinau mankietukus visą dieną, nes nesugebėjau vienodų numegzt.
Aš jau dvi dienas vaikštau kaip povas išdidi su savo laimėta kepure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 17, 16:53)
Norėčiau tavo į vietą pastatančių klausimų prenumeratos. Parašiau, vat paėmiau ir pasimezgiau mažiuką mėginuką.  biggrin.gif

Oi, čia tikrai tikras iššūkis. Aš vis prisimenu kaip kankinau mankietukus visą dieną, nes nesugebėjau vienodų numegzt.
Aš jau dvi dienas vaikštau kaip povas išdidi su savo laimėta kepure  biggrin.gif

Bijau, neatlaikys kantrybė ir pasiųsi taip toli, kad paskui teks ilgai ilgai kelio atgal ieškoti laugh.gif

Paroooo! Daug visokių blizgučių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 17, 16:57)
Bijau, neatlaikys kantrybė ir pasiųsi taip toli, kad paskui teks ilgai ilgai kelio atgal ieškoti laugh.gif

Paroooo! Daug visokių blizgučių?  bigsmile.gif

Et, nebaisu biggrin.gif Tau baisiau būt minkštai ir pūkuotai biggrin.gif
Gi rodžiau, kai gavau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 17 sausio 2018 - 17:39
Ai, tiksliai. Gražu! Tinka tau labai mirksiukas.gif
Atsakyti
labuuu ax.gif
Kulke,kokis fains tavo komplektukas wub.gif Ir kaip nerealiai ten visos tris spalvos susigroję bigsmile.gif
žiek,o tu pernai nemezgei tokios pat kepkos kaip komplekte?
nemoku nei antros kojinės,nei pirštinės vienodai numegzt,todėl tokių daiktų nė nemezgu...
Saintlin,kaip ranka po maisto gaminimo?
Atsakyti
Ai, numegsiu antrą ir net tokią pačią - iš pasiutimo. Ale ardymo bus sočiai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 17, 19:53)
saintlin,kaip ranka po maisto gaminimo?

Tai tos rankos aš nenaudojau smile.gif
Šian pabandžiau truputuką daugiau pajudint, tai nebežinojau kur padėt paskum.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 17, 15:46)
ir dar būtinai reikia kepkos - kaip visada žiema atėjo nieko neįspėjus cool.gif laugh.gif

Nori pasakyt, kad tavo namuose kiepkų trūksta? blink.gif
Atsakyti