Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 22:53)
Tai žvingauja pusė svieto, kad sel'as su TA pačia programa gal 3 ar 4 metus pilnas sales surenka. Naujų dainų nėra, nu. D

. prisiminiau, mūsiškiai neleistų ten jo, vien dėl nemeilės gėjams. EV ir ten savo guolį susisukę  biggrin.gif

Baika. Senos dainos - geros dainos śiandien skamba vėl naujai biggrin.gif

Leistų leistų. Vieną su balerinos sijonu juk leido. Kur paskui arogantiškai interviu metu apie EV laimėtoją sakė - tegul džiaugiasi, kad leidOm jam išvis dalyvauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2018 - 23:10
Ai, ir su keiksmažodžiais jau nieko nenustebintų, šis aplenkė laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 23:06)
Leistų leistų. Vieną su balerinos sijonu juk leido. Kur paskui arogantiškai interviu metu apie EV laimėtoją sakė - tegul džiaugiasi, kad leidOm jam išvis dalyvauti.

Nepamenu tokio lotuliukas.gif Čia pernai?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 23:12)

Nepamenu tokio lotuliukas.gif Čia pernai?

Čia Vilija apie Conchitą biggrin.gif jau pačioj EV, į vietą nuvykusi pasakė. Tik nepamenu, ar prieš tai, kai pati į finalą nepraėjo, ar po to.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 23:19)
Čia Vilija apie Conchitą biggrin.gif jau pačioj EV, į vietą nuvykusi pasakė. Tik nepamenu, ar prieš tai, kai pati į finalą nepraėjo, ar po to.

Aaaaa, maniau koks diedas su balerinos sijonu. Vilijos visai ne toks buvo laugh.gif Nu OK, palyginimui - Dana International tik po laimėjimo išaiškėjo, kad gimė berniuku, Conchita gi galėjo be nupieštos barzdos ir suknelės derinio sudainuot. Tai va, kam to reikia? Jei žmogus tiki savo jėgom ir daina, tai tie baksnojimai pirštu ' koks aš fainas, nes ne toks', arba ' koks aš vargšas ir nieks manęs nesupranta/nemyli'. Pigi manipuliacija. Ne anekdotas, realiai vienai lietuvių aktorei nutikęs dalykas, kai pamiršo tekstą, skaičius vardino iki 100 ir atga Japonijoj. Taip jausmingai kalbėjo, žiūrovai apsiverkė.

Ai, gi ir tas žydas kur apie žvaigždes dainavo. Apsiėjo be sijonų ir viešo homoseksualo eskalavimo.

Va, dar iš filmų ( daug jų gi peržiūrim) - Rupertas Everetas ( gėjus ), o išskyrus vienos juodos angliškos komedijos dvi dalis, vaidina paprastai galantišką vyrą ir žiūrint nekyla minčių, kad ano moterys net nedomina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2018 - 23:48
Labas rytas smile.gif
Kaip čia jūs taip ilgai be kavos?
Atsakyti
Labarytis smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 01 22, 09:24)
Kaip čia jūs taip ilgai be kavos?

Kas sakė, kad be kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 22, 09:52)
Labarytis  smile.gif
Kas sakė, kad be kavos?  bigsmile.gif

tai gerai, kad su kava smile.gif
ką veiksime šiandien? bigsmile.gif
Atsakyti

Laba diena, ar jau užmiršot, kad pas mane renkamės torto valgyti? Dar 1 antį kepu dviem būdais. Va. Nevėluokit. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 22, 11:14)
<p>Laba diena, ar jau užmiršot, kad pas mane renkamės torto valgyti? Dar 1 antį kepu dviem būdais. Va. Nevėluokit. </p>

o kada antis iškeps?
Atsakyti

Jau galit pradėti judintis. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 22, 11:32)
<p>Jau galit pradėti judintis. </p>

o bėgiai jau eina pro tavo kiemą?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 22, 10:36)
tai gerai, kad su kava smile.gif
ką veiksime šiandien?  bigsmile.gif

Ką ką- pas Lylią keliausim biggrin.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 22, 11:14)
Laba diena, ar jau užmiršot, kad pas mane renkamės torto valgyti? Dar 1 antį kepu dviem būdais. Va. Nevėluokit.

O jau psio, užvedėt pragaro pykčio mašiną? Jei ne, eik apšauk, kam gagei kirdyk padarė ir kodėl tik tu turi čia viskuo rūpintis- vaikai bendri, metinės irgi biggrin.gif Nu va, pakusinau, dabar jau einu batų ieškot ir į roges biggrin.gif
Atsakyti