Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 21:03)
...bet nesidarkė ir kas svarbiausia, nevaidino aukos.
Kad ir Ruslanas, dainuoja labai gerai..

tai kad ir šitas aukos nevaidina. Auka vienas iš Balso buvo.
Ruslano balsas man irgi patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:57)
Ė, mergai, o kas ten pas Jazzu ant peties nupaišyta? Susiginčyjom su diedu biggrin.gif

Man tai šuns galva ant nuogos moteriškės biggrin.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:59)
O gal kas susiję su ta mirusia dainininke?

Savižudė, bet jai buvo diagnozuota bjauri liga plius depresija. Vat tokiu atveju artimieji labiau prižiūrėt turėjo, jie be vaistų visai gyvent negali.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 21:09)
Man tai šuns galva ant nuogos moteriškės  biggrin.gif

ir mano diedas taip sako biggrin.gif bet aš iš principo negaliu sutikt biggrin.gif
ui, susimaišiau, ką jis sakė - šuns galva ar paršo lotuliukas.gif negaliu pasitikslint, užmigo ans lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2018 - 21:12
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 21:06)
tai kad ir šitas aukos nevaidina.

Kartoju - daug tų gėjų matau. Beveik VISI favoritai dainininkai tokie, nu biggrin.gif Tai vat tokiam fone - aukų auka.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 21:13)
Tai vat tokiam fone - aukų auka.

cit. Aš žmogus menkas, muzikoj abelis, bet jis man patinka, ir psio. Ir nenuginčysi, kad ir ką sakytum.
Ir antrą dainą puikiai sudainavo. Fantastiškai.
Va, net Mamontovas su manim sutinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 21:16)
Ir antrą dainą puikiai sudainavo. Fantastiškai.
Va, net Mamontovas su manim sutinka smile.gif

Š*dinai sudainavo ir jo vietoj man būtų gėda pasakoti, kur studijavo. tongue.gif
Mamontovo negirdėjau, bet pagal tai, kokias nesąmones vapa Jazzu, tai visai tikėtina, kad žmogus mandagiai nutyli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2018 - 21:21
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 21:20)
Š*dinai sudainavo

tau jis tiesiog nepatinka ir psio, uždėtas blokas.

O 120 kaip pagal tave? Aš, muzikinis abelis, girdžiu, kad balsų jie neturi, dainuot nelabai moka, bet žiūrėt į juos smagu. Ir po šou aš prisiminsiu ir šituos, ir Chicco, bet tikrai po mėnesio nebeprisiminsiu balsingųjų Monikos, Justės, Augustės. Jos susilieja su visom tom, kurios laimi projektus ir dingsta, nieko išskirtinio. O va tuos nestandartus įsimenu. Va apie pernykštį Thomas pamaivą iki šiol vis pagalvoju.
Atsakyti
Aš žinau kas ten bigsmile.gif Nu gi šiandienos zviozda O.P. Nu tipo moteriškas šuva- kalė bigsmile.gif

Antro pasirodymo nemačiau, palikuonis maudžiau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 21:31)
Aš žinau kas ten  bigsmile.gif  Nu gi šiandienos zviozda O.P. 

lotuliukas.gif
jooo, ten tai be komentarų..
Atsakyti
Nedainuoja kaip priklauso, todėl kryžius uždėtas.

Atvirai? Baigė kvailiot su narkotikais ir dabar matau sveiką durnumą. A durnumas ne mano skonio, bet būna kitokio, kuris net labai veža. Va, repuoja Dovydas net labai neblogai, dainuoja šiandien geriau nei anksčiau.

Girdžiu buvusius dalyvius, nes gi radiją klausau -Monika, ( užpernykštė),Anžela, Ugnė, Giedrė, Kauno vaikų ( jau nebe vaikų) grupė, pernykštės reperės, Iglė, mokyklos sargas ( pamiršau vardą) net labai neblogą video klipą išleido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2018 - 21:43
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 21:27)
tau jis tiesiog nepatinka ir psio, uždėtas blokas.

O 120  kaip pagal tave? Aš, muzikinis abelis, girdžiu, kad balsų jie neturi, dainuot nelabai moka, bet žiūrėt į juos smagu. Ir po šou aš prisiminsiu ir šituos, ir Chicco, bet tikrai po  mėnesio nebeprisiminsiu balsingųjų Monikos, Justės, Augustės. Jos susilieja su visom tom, kurios laimi projektus ir dingsta, nieko išskirtinio. O va tuos nestandartus įsimenu. Va apie pernykštį Thomas pamaivą iki šiol vis pagalvoju.

Aš tai tokiais atvejais tikrai norėčiau būt pajėgesnė visa tai suprasti, nes nu ką gali žinot į kokias galeras pačios vaikai nuvažiuos.

Jie skleidžia gerą energiją bigsmile.gif Thomą ir aš atsimenu vis karts nuo karto bigsmile.gif O šitos merginos nu vienetiniai atvejai, kad suklusčiau, kai jos dainuoja, toks eilinis fonas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 21:36)
O šitos merginos nu vienetiniai atvejai, kad suklusčiau, kai jos dainuoja, toks eilinis fonas ir tiek.

tai va.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 21:35)
Girdžiu buvusius dalyvius, nes gi radiją klausau -Monika, Anžela, Ugnė, Giedrė,

aš ne tą stotį klausau, tai negirdžiu. O jei ir girdžiu, tai neatskiriu jų, deja.
O kas jos,?... nepamenu ax.gif
Atsakyti