Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 14:30)
Įdomu kaip kairiarankiai mezgėjai mezga, atbulai eilutę pradeda ar kaip..

o čia geras klausimas bigsmile.gif
Atsakyti
Kairiarankiai ne visi "grynaveisliai", kai ką sugeba abiem rankom veikt. Maniškis kairiarankis, tik rašyt išmokytas su dešine.

A kas belieka, kai tarkim tas draugas statybose dirba, įrankiai dešiniarankiams. Skundžiantis niekad negirdėjau.

Beje, pati mokykloj turėjau 'bėdą', kai per fizinį reikdavo peršokti per kartį, ar ką ten tokį. Niekaip, net žemiausio normatyvo. Tik paskui mokytoja paprašė pabandyti iš kitos pusės bėgt ir kita koja atsispirt - lengvai. Šiaip rašau ir darbinė ranka dešinė. Skersai muset 'jėga' pasiskirstė laugh.gif

Saintlina, gi yra užrašai, bo dešiniarankis tikrai vargs su kairiarankio žirklėm mirksiukas.gif

Lylia, kiba pasiųst nemoki? biggrin.gif

Ex, neriant neatkreipiau dėmesio, bet mezgantys dirba ne virbalais, o patį siūlą permetinėja kaire ranka. Pradžioj net labai keistai atrodo ir jau tokio mezgėjo pamokų net nebandau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 sausio 2018 - 14:46
QUOTE(saintlina @ 2018 01 24, 15:37)
o čia geras klausimas  bigsmile.gif

Panašų "gerą" klausimą uždaviau vienai rusei bendradarbei kuri puikiai kalba lietuviškai. Kažką pas ją ten paklausiau, ji galvojo galvojo, paskui atsakė. Tada ir klausiu vėl pas ją, o tu, sakau, kaip galvoji, lietuviškai ar rusiškai? Tai nesugebėjo atsakyt, sako, geras klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 14:24)
oi, dar baną gausiu blink.gif

Aik tu, aš už atvirą alkoholio reklamą negavau, tai tu už dangaus žydrynę irgi negausi biggrin.gif

Sekmadienį būtų daug banintų, jei lengva ranka banus dalintų biggrin.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 24, 14:29)
Lyja.
maniškis sykį sakė, kad geriau būčiau 10 eurų pragėusi, nei... Ai.

Naktį pašals, ryt čiuožinėsim bigsmile.gif

Siūlų pirkai? Siuvinėjimui kažką? Ar sūrelių? biggrin.gif

Įdomu kaip kairiarankiai mezgėjai mezga, atbulai eilutę pradeda ar kaip..

Mano draugė kairiarankė neria užsakymams. Puikiaisiai susitvarko. Megzt nemezga. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 24, 14:41)
Beje, pati mokykloj turėjau 'bėdą', kai per fizinį reikdavo peršokti per kartį, ar ką ten tokį. Niekaip, net žemiausio normatyvo.
Ex, neriant neatkreipiau dėmesio, bet mezgantys dirba ne virbalais, o patį siūlą permetinėja kaire ranka. Pradžioj net labai keistai atrodo ir jau tokio mezgėjo pamokų net nebandau.

Aš per ožį mokykloj peršokau nei vieno karto. Nu anikaip. Man vis rodės, kad nugriūsim abu.

Tu apie tą anglišką mezgimą? Nu kaip mano guru mezga? Aš bandžiau tą jos flicking'ą - fig, nesigavo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 24 sausio 2018 - 14:50
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 24, 15:41)

Vaje, tai reiškia aš tikroji kairiarankė. Prisimenu kai mane mama mokė kaip pradėti megzt, tai vis gaudavau pylos, sako kaip tu čia mezgi viską atbulai, kaip koks liaušys lotuliukas.gif O man tai ten viskas gerai atrodė - mezgu gi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 14:53)

Aš per ožį mokykloj peršokau nei vieno karto. Nu anikaip. Man vis rodės, kad nugriūsim abu.

analogiškai drinks_cheers.gif ir dar virve nemokėjau lipt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 24, 15:02)
analogiškai drinks_cheers.gif  ir dar virve nemokėjau lipt.

O tai ir čia mes dvynukės biggrin.gif Aš tik supdavausi ant to mazgo, o aukštyn - stop mašina, nėr benzino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 24 sausio 2018 - 15:06
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 14:53)
Tu apie tą anglišką mezgimą? Nu kaip mano guru mezga? Aš bandžiau tą jos flicking'ą - fig, nesigavo.  biggrin.gif

Nius, atvirai parašysiu. Tikrai nepeikiu žmogaus ir čia greičiau mano asmeninė problema. Negaliu į tavo guru žiūrėt, bais ilgos įžangos, o dar labai labai išpūstos akys. Žodžiu, taip niekad iki pačio mezgimo filmukų neįstengdavau pažiūrėt. Pasikartosiu, čia jau mano problema, profesionalumo tikrai neneigiu. A FB ji tik šunius rodo. Tai greičiausiai ir bus tas angliškas būdas. Per kokį filmą vis užmatau ir vis galvoj akys išsicentruoja bežiūrint wacko.gif laugh.gif

Ex, saviškę mokiau kažkada. Rankos kaip pagaliai, atrodo visai nesąmoningi judesiai. Bet tai primečiau, gal mokytoja niekam tikus ir mokykloj geriau supras. Taip ir atsitiko. Po mokyklos bent geras, išvirkščias akis teisingai, mūsiškai, išmoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 sausio 2018 - 15:13
QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 14:59)
Vaje, tai reiškia aš tikroji kairiarankė. Prisimenu kai mane mama mokė kaip pradėti megzt, tai vis gaudavau pylos, sako kaip tu čia mezgi viską atbulai, kaip koks liaušys  lotuliukas.gif O man tai ten viskas gerai atrodė - mezgu gi.. biggrin.gif

tai iš kairės į dešinę mezgei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 16:05)
O tai ir čia mes dvynukės  biggrin.gif

Vadinasi nežinot ką reiškia užlipus virve nusileist žemyn su pagreičiu. Smagumas, nusileidus net dūmai iš delnų eina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 01 24, 16:12)
tai iš kairės į dešinę mezgei?  biggrin.gif

Neprisimenu, bet mama nesuprasdavo kaip taip megzdama aplamai eilutę sukabinu biggrin.gif Ai, katorga tas mezgimas. Ne man.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 15:17)
Vadinasi nežinot ką reiškia užlipus virve nusileist žemyn su pagreičiu.

ir netrūksta man to žinojimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 24, 15:11)
Nius, atvirai parašysiu. Tikrai nepeikiu žmogaus ir čia greičiau mano asmeninė problema. Negaliu į tavo guru žiūrėt, bais ilgos įžangos, o dar labai labai išpūstos akys. Žodžiu, taip niekad iki pačio mezgimo filmukų neįstengdavau pažiūrėt. Pasikartosiu, čia jau mano problema, profesionalumo tikrai neneigiu. A FB ji tik šunius rodo. Tai greičiausiai ir bus tas angliškas būdas. Per kokį filmą vis užmatau ir vis galvoj akys išsicentruoja bežiūrint wacko.gif laugh.gif

Tu net neįsivaizduoji, kodėl aš ją pradėjau žiūrėt biggrin.gif Todėl, kad jos manikiūras visad nepriekaištingas biggrin.gif Jos tokie labai estetiški tutorial'ai. Čia nesenai kažkokia rusaitė įkelė MK, taip lyg sudomino ir tik pyst po kiek laiko išlenda moteriškos rankos apžėlusios juodais tankiais plaukais blink.gif Išjungiau tą pačią sekundę. Kitą rusaitę gyvenančią Suomijoj seku ir žiūriu jos vaizdelius vien tik dėl jos balso - tobulai užmigdo ir ramina biggrin.gif Tai va, norėjau tik parašyt, kad kiekviena mes su savais pričiūdais biggrin.gif
Atsakyti