Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Daimura, ahoi bigsmile.gif Prisitukink, kaip gyveni? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 09:09)
ŠOmpano?  bigsmile.gif

va čia tai reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Skrolinu FB, kol mažas miega. Žiū, viena mezgėja kepšas reklamuoja, kaina - 40jevrų, su natūraliu bumbulu - dar +10 pinigų. Nu tai žinokitės brangiausia, kas ant manęs yra, tai net ne auksiniai papuošalai, o mano mezginiai biggrin.gif Saintlin, plia, dėk skarelelę sekcijon, a tai nutrauks kas su visu kaklu ninja.gif Bet kita vertus, man patinka, kad žmonės moka įvertinti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 10:13)
Žiū, viena mezgėja kepšas reklamuoja, kaina - 40jevrų, su natūraliu bumbulu - dar +10 pinigų.

Saintlin, plia, dėk skarelelę sekcijon, a tai nutrauks kas su visu kaklu  ninja.gif

va tiap va.
Aš gi sakiau, kad tas jūsų rankų darbas neįkainojamas wub.gif

nenutrauks - poliklinikoj visi ligoniai slabakai, mano apsauginės mergelės neįveiks biggrin.gif o daugiau aš niekur neinu smile.gif
Atsakyti

Laba, kokia pūga pas mus buvo, lyg aprimo. 

Bet kažin ar perka kas tas kepures už tokią kainą? Bet jei moteris legaliai mezga, tai kitokia kaina ir nesigaus, kad jai apsimokėtų.

Atsakyti
LabasDienas.

Pas mane vis dar žiema kažkodėl. Vazone nudžiūvo kambarinė gėlytė, išroviau ir į tą vietą įkišau patrupintą džiovintą pomidorą. Na, jis netyčia sudžiūvo, belaukdamas kol sėklas išimsiu. Tikiuosi sudygs keletas kupstelių biggrin.gif Va tai taip, reiškia, pradėjau sėją. Ale jei nesudygs? Gal reik dar vieną tokią pačią džiūveną žemėn sukišt hmm.gif

Kavos tiek priliuobiau, rūgštu patapo net subinėj.. Reik gal saldainį kokį sukrimst, bet turiu tik tų su likeriu biggrin.gif tai bandau prisimint ar man reikia kur nors šiandien važiuot.

Kuom gyvos? Kulke, kaip tavo peperončikai, visi išlindo?
Kaip Saintlinos ranka gyvena? turbūt dar nesigauna kumščiu į stalą trinktelt? Na, dėl bendros tvarkos, profilaktiškai ..

Skaičiau čia kada apie tą vyrą mezgėją iš Panevėžio. Nu talentas, man labai gražūs darbai. Diedas retenybė kaip dinozauras. Vyras-iškasena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 24, 12:14)
Laba, kokia pūga pas mus buvo, lyg aprimo.

Pas mane visdar pūga bigsmile.gif

QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 12:29)
Kuom gyvos? Kulke, kaip tavo peperončikai, visi išlindo?

Skaičiau čia kada apie tą vyrą mezgėją iš Panevėžio. Nu talentas, man labai gražūs darbai. Diedas retenybė kaip dinozauras. Vyras-iškasena  biggrin.gif

5 iš 6 sudygo ir dvi Floridos iš 4 jau kilpeles iškišo bigsmile.gif

Skaičiau ir aš apie jį. Kaži ir mano mergelė mintija, kad geriau gerčiau nei megzčiau? biggrin.gif
Atsakyti

Laba bigsmile.gif

Aaaaaa, apie TĄ diedą. Nemėgstu diedų-bobų, o kiek teko matyt reportažų, anas būtent toks. Dėdė mano mezgė mezgimo mašina. Buvo statybininkas-mezgėjas, bet dėl pomėgio kiaušiai nesuminkštėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 sausio 2018 - 13:19
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 13:48)
Pas mane visdar pūga  bigsmile.gif
5 iš 6 sudygo ir dvi Floridos iš 4 jau kilpeles iškišo  bigsmile.gif

Skaičiau ir aš apie jį. Kaži ir mano mergelė mintija, kad geriau gerčiau nei megzčiau?  biggrin.gif

Nėr pūgos pas mane. Tik vaizdas, kad lauke baltasparniai skraido. Bet tai gal ne jie, žiema vis tik..

Geras dygimas. Sudygs gal ir šeštasis, tik koks peizena gali būt, užsisėdėjęs. Floridos nesėsiu, nes sėklos į mano akiratį nepapuolė, gerai pasidėjau matyt. Atsiras kai nereiks jau. Aplamai dar neapsisprendžiau kokius pomidorus sėsiu, kai už lango sniegas, nesigalvoja kažkaip.

O neklausei ko labiau pageidautų, mezginio ar girtos žmonos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 24, 14:00)

Aaaaaa, apie TĄ diedą. Nemėgstu diedų-bobų, o kiek teko matyt reportažų, anas būtent toks. Dėdė mano mezgė mezgimo mašina. Buvo statybininkas-mezgėjas, bet dėl pomėgio kiaušiai nesuminkštėjo  ax.gif

Aha, apie TĄ. Bet dar anksčiau per teliką rodė irgi kokį tai diedą furistą (dar vienas dinozauras), kuris labai gražias sukneles mezgė. Tikrai gražūs darbai buvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Šis taip pat labai gražias sukneles, tunikas, šalius, skaras mezga. Lietuvis.

Kulkės amerikoniška guru turi draugą mezgėją vyrą - įspūdingi darbai wub.gif

Tais TO kojinės siemkės prieš anų darbus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 13:20)
Nėr pūgos pas mane. Tik vaizdas, kad lauke baltasparniai skraido. Bet tai gal ne jie, žiema vis tik..

Geras dygimas. Sudygs gal ir šeštasis, tik koks peizena gali būt, užsisėdėjęs. Floridos nesėsiu, nes sėklos į mano akiratį nepapuolė, gerai pasidėjau matyt. Atsiras kai nereiks jau. Aplamai dar neapsisprendžiau kokius pomidorus sėsiu, kai už lango sniegas, nesigalvoja kažkaip.

O neklausei ko labiau pageidautų, mezginio ar girtos žmonos bigsmile.gif

Bet dar anksčiau per teliką rodė irgi kokį tai diedą furistą (dar vienas dinozauras), kuris labai gražias sukneles mezgė. Tikrai gražūs darbai buvo.

A, čia tokiais epizodais užeina, kai nepūga, tai vėjas sniegą sukūriais nuo stogų nešioja smile.gif

Čia netgi labai geras dygimas, pernai tris sykius gal atsėjau. O šiemet puikiai iš pirmo karto startavo smile.gif Aš irgi dar nežinau kokius, tik žinau, kad nedaug ir didžioji dauguma bus hibridai.

Ta girta žmona, tai jam egzotika būtų lotuliukas.gif O su mezginiais ne kažką jis praturtėjęs- viena kepurė ir viena pora kojinių per šitiek laiko biggrin.gif

Tas fūristas, man rodos, hercogienei siuntė savo suknelę bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 24, 13:25)
Šis taip pat labai gražias sukneles, tunikas, šalius, skaras mezga. Lietuvis.

Kulkės amerikoniška guru turi draugą mezgėją vyrą - įspūdingi darbai  wub.gif

Tais TO kojinės siemkės prieš anų darbus.

O, čia šitas Margų gijų vyrukas bigsmile.gif

Aha, turi bigsmile.gif

Man kantrybės neužtektų net ir tokioms kojinėms. Kadai kadės tiek patiko megzti fair isle, čia kada vėl pamėginau - užas, tik susinervinau, supainiojau siūlus ir nutrenkiau į kampą.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 12:29)

Kaip Saintlinos ranka gyvena? turbūt dar nesigauna kumščiu į stalą trinktelt?

Labas, Ex smile.gif ai, gal geriau nebandysiu stalo trankyt biggrin.gif
nu šiaip sau ta ranka. Bet turiu vilties, kad kada nors bus geriau smile.gif Užtat jau sugebu kaire ranka užsirašyt ką nors neilgo ir vakar bandeles iškepiau praktiškai vieną ranką naudodama smile.gif Iš pirktinės tešlos, ale vis tiek smile.gif

Kokį ten pomidorą užkasei? Koks taip gerai išsilaikė?
Atsakyti