QUOTE(Ex @ 2018 01 24, 13:20)
Nėr pūgos pas mane. Tik vaizdas, kad lauke baltasparniai skraido. Bet tai gal ne jie, žiema vis tik..
Geras dygimas. Sudygs gal ir šeštasis, tik koks peizena gali būt, užsisėdėjęs. Floridos nesėsiu, nes sėklos į mano akiratį nepapuolė, gerai pasidėjau matyt. Atsiras kai nereiks jau. Aplamai dar neapsisprendžiau kokius pomidorus sėsiu, kai už lango sniegas, nesigalvoja kažkaip.
O neklausei ko labiau pageidautų, mezginio ar girtos žmonos
Bet dar anksčiau per teliką rodė irgi kokį tai diedą furistą (dar vienas dinozauras), kuris labai gražias sukneles mezgė. Tikrai gražūs darbai buvo.
A, čia tokiais epizodais užeina, kai nepūga, tai vėjas sniegą sukūriais nuo stogų nešioja
Čia netgi labai geras dygimas, pernai tris sykius gal atsėjau. O šiemet puikiai iš pirmo karto startavo

Aš irgi dar nežinau kokius, tik žinau, kad nedaug ir didžioji dauguma bus hibridai.
Ta girta žmona, tai jam egzotika būtų

O su mezginiais ne kažką jis praturtėjęs- viena kepurė ir viena pora kojinių per šitiek laiko
Tas fūristas, man rodos, hercogienei siuntė savo suknelę
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 24, 13:25)
Šis taip pat labai gražias sukneles, tunikas, šalius, skaras mezga. Lietuvis.
Kulkės amerikoniška guru turi draugą mezgėją vyrą - įspūdingi darbai
Tais TO kojinės siemkės prieš anų darbus.
O, čia šitas Margų gijų vyrukas
Aha, turi
Man kantrybės neužtektų net ir tokioms kojinėms. Kadai kadės tiek patiko megzti fair isle, čia kada vėl pamėginau - užas, tik susinervinau, supainiojau siūlus ir nutrenkiau į kampą.